- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #92.581
kötü olmus canım iskenderde epey yaglıdır hakkatten gerci sonra bişeyde yememişssin amaa
17de nasıl kosuosun ya 10da kosayım dedim 1 dk dayanamadım
bide ekmek olsa 1 dilim 2 dilim bence iyimiş menun canımm bende bgun nohut yapcam :))
genel olarak güzelde tutmac corbası olmasada olabilirmiş sanki:) bi o carptı gözüme
güzelmiş cnmm menun
iyiyim walla saolasın cocugu kaynanam aldı aksam bu gece kalsın bende uyu sende dedi erkenden yattım gece cok uykusuz kalmıstım gunlerdir sen nasılsın asıl doktora gitmiştin ya
diyetarkadasım. com dan hesaplatabilirsin cnm üye ol oraya bazal metabolizma hızınıda orda hesaplatabilirsin
Edalı işveliyim ama adım Duygu :)
Biseyler anlatmaktan diger seyleri unutmusum
Kalori: 1200 civari olmali oglen yemeğinden emin değilim maksimumdur sanirim ve simdi dedim ki keske zorlayip yeseydim
Spor: eger 2 saat boyunca bir yer aramak sayilirsa mutlu olurum :) biz arkadaslarla hizli yururuz onlarin bacaklar uzun baya zorluyolar beni
Tabii eve gelince.kendi sporumu da yaptim ama.biraz fazla yaptim yagli yediğim icin suclu hissettim
13dk interval kosu ve 12 dk orta tempo yürüyüş az kalsin kalbim cikicakti ya heycan yapiyim dedim normalde 13te kosuyodum(eskiden17kmde) bi 15 yapim dedim kosu bandinin altina suruklencektim nerdeyse nefes problemi yasiyorum yoksa kosarim nefes onemli
Su 3 litreyi bulurum uyuyana kadar hatta gecer cok su içiyorum daha oncede olmusti su zehirlenmesi yasadim kendimi frenlemem lazim
Spor sonrasi form çayi içtim birazdanda 7 otlu cay icicem
yukarıdaki menümden anladığım şey şu. benim bazal metabolizma hızım 1400. yukarıda görüldüğü üzere neredeyse o kadar almışım zaten ve menüde ne bir ekmek var ne bir hamur işi ne de tatlı. ben nasıl kilo veremiyorum veya nasıl kilo alıyorum diyodum önceden. şimdi çok iyi anladım nasıl olduğunu. en basitinden öğlen o pilavı da yiyodum ben. aralarda da çikolata, dikkat ederseniz akşam da çok bişi yemedim almam gereken kaloriye yaklaştığım için. eskiden akşam da gelip ana yemeğimi yiyodum. demekki haydi haydi 1600-1700 kalori alıyomuşum
ben hedef kiloya ulaştıktan sonra da sanırım aynı siteden kalori saymaya devam edicem kiloyu koruyabilmek adına. yoksa sürekli bir kısır döngüye girerim...
bende paylasayım kızlar dünkü menumu gece erken uyudum
sabah
2 dilim kızarmıs ekmek
1 yumurta
25gr peynır
3zeytin
1 domates
ara
sekersız kahve
öğle
yarı pors menemen
1dılım ekmek
ayran
ara
elma
aksam
2dılım ekmek
yesıl mercımek yemegi
ayran
ara
karpuz
toplam kalori:980
su:2,5lt
spor:5mil leslie
bıtkı cayı :2kupa
selam hilalcim ....aşk olsun tanımazmıyım...eski takım dostumu....nasılsın canım....mezun olduktan sonra kopamadım buralardan bennişan düğün oldumu.....sen neler yapıyorsun....
Evet kesinlikle gelişme katettin.
Sabahki tostun beyaz peynirli olmalıydı ama genel olarak menünü düzeltmenden ötürü bir şey demiyorum.
Öğle yemeğini çok beğendim tebrikler.
Akşam nohutun yanına yoğurt yada bir bardak ayran olsaydı süper ötesi olacaktı. (1000 kaloriyi görürdün ki kusursuza yakın olurdu)
Bundan sonra senden böyle menüler bekliyorum.
Çok falan yediğini sakın düşünme çok yemedin. Böyle yiyerek hem daha rahat edeceksin hem daha sağlıklı ve iyi kilo vereksin.
Genel olarak tebrikler.
Kızlar dün ultrason yapıldı. Sonuç olarak polikistik over olabilir yazıyor. Bu hastalıkla ilgili bilgisi olan var mı ?
Bu arada çok sık giremeyeceğim iki gün boyunca. Müdürüm bu hafta yok çok yoğunum.
Kendinize iyi bakın kaçamak yapmayın.
Yarın erkenden aç karnına kilo bildirimlerinizi yapın lütfen...
Senden bunlari duymak ne kadar güzel:):) peki ben böyle yersem kilo verirmiyim :) dün depresyona girdim sandım :)
kızlar selamlar.
dünden beri bizim bıdığın ateşi var 38lerde(gecenöbet tuttuk başında giremedim bi türlü hala da inmiş değil ama daha iyi 37.7lerde çok şükür.bugün giremeyeceğim ilk fırsatta da dün ve bugünkü menülerimi paylaşacağım inş.kusuruma bakmayın.herkese kolay gelsin sakın kaçamak yapmayın bir önceki gün yarın ödem olarak bize dönmesin inş ii sonuçlar olacak bize....
Pko hastasıyım
Adet düzensiLiğine yol acar
Vucut kılo almaya elverişlidir
Ama kılo verirken cok zorlanırsın
İnsülin direncinin azalması sonucu ilerde şeker hastası olma ıhtımalın yuksek olur
Cocuk istersen belki tedaviye basvurabîlirsin
Tabi pko derecesine baglı baslangıc mı yoksa orta drecemi
Ama sonucta tedavisi olanbi hastalık canm kafaya takılcak bişi yok
En önmli şey kilo vermek bu hastalıkta
Eger pkoysan doktorunda sana bunu soyleyebılır
güzel menübende paylasayım kızlar dünkü menumu gece erken uyudum
sabah
2 dilim kızarmıs ekmek
1 yumurta
25gr peynır
3zeytin
1 domates
ara
sekersız kahve
öğle
yarı pors menemen
1dılım ekmek
ayran
ara
elma
aksam
2dılım ekmek
yesıl mercımek yemegi
ayran
ara
karpuz
toplam kalori:980
su:2,5lt
spor:5mil leslie
bıtkı cayı :2kupa
Tamam edali isveli arkadasim duygu... :) unutmuşum. . GÜNAYDIN KIZLARRRR.. Güzel bi gün olmasını diliyorum herkes için
pko bendede varKızlar dün ultrason yapıldı. Sonuç olarak polikistik over olabilir yazıyor. Bu hastalıkla ilgili bilgisi olan var mı ?
Bu arada çok sık giremeyeceğim iki gün boyunca. Müdürüm bu hafta yok çok yoğunum.
Kendinize iyi bakın kaçamak yapmayın.
Yarın erkenden aç karnına kilo bildirimlerinizi yapın lütfen...
banada aynı şeyleri söylüyor doktorumDün doltora gittim
Zatıflamam ve hareketlerimi cogaltmam gerektiğini söyledi
Gencsın daha dedı bu hastalıgın asıl ilacı zayıflamak dedı
İlac verdı ıste dogum kontroş hapı bununla adetin düzene gircek diye birde yymurtalıkları besleyen bir hap varmış 3 ay boyunca yıcem
Bakalım yılbasından sonra tekrar gitcemm
Soran arkadaslarda cok saolun canlarım bnm siz ole sorunca duygulandım valla aglıyasım geldi
Herkese hayırlı gunler bu arada
Daha kesin bir şey yok. Ultrason sonucunda olabilir yazıyor. Klinik ve laboratuvar sonuçlarıyla değerlendirilmeli diyor. En çok gebelik olayına takıldım o yüzden soruyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?