Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkür ederim arkadaşım :) bakıyorum siteye

günaydın arkadaşlar bugun hepimiz için az iştahlı bol sporlu gün olur inşallah ben bugun ilk defa uyuşugum hadi hayırlısı

İskender yemişsin 2 saat yürümüş hadi neyse. ama bak benimde canım iskender çekti. Sosa bulanmış ekmeği falan. Ay neyse ben yeminliyim zaten

Canım sen olayı yanlış anlamışsın. Hedef kilona gelince arkadasim.comdaki bazal metabolizmanın altında Toplam Kalori İhtiyacı (Bazal Metabolizma+Yaşam Tarzı) diye birşey var. O kalori miktarını geçmeyeceksin. Onu geçmediğin sürece kilo almazsın sabit kalırsın. Benim şuanki durumum için sana örnek veriyorum.

Bazal Metabolizma : 1793 kcal/gün (zayıflamak için 200-300 kalori eksik alıyorum. )
Toplam Kalori İhtiyacı (Bazal Metabolizma+Yaşam Tarzı) : 2241 kcal/gün ( Bu da şuanki kilomu korumak için almam gereken kalori miktarı) seninde kilo verince toplam kalori ihtiyacına göre beslenmen lazım. Diyelim ki birgün aştın ertesi gün dengeler kilo almazsın bu site çok iyi ya...

Tebrik ederim arkadaşım. Sabah-öğle arasınada bir pors. meyve koysaymışsın süper olacakmış.

selam hilalcim ....aşk olsun tanımazmıyım...eski takım dostumu....nasılsın canım....mezun olduktan sonra kopamadım buralardan bennişan düğün oldumu.....sen neler yapıyorsun....

canım yaa :)
kız sen mezun olmamışmiydin tekrarmi kilo aldin yoksam :)
bende evlendim bacım 24 gün oldu tekrar kilo aldım zayıflamak istiyorum

Kızlar dün ultrason yapıldı. Sonuç olarak polikistik over olabilir yazıyor. Bu hastalıkla ilgili bilgisi olan var mı ?

Bu arada çok sık giremeyeceğim iki gün boyunca. Müdürüm bu hafta yok çok yoğunum.
Kendinize iyi bakın kaçamak yapmayın.
Yarın erkenden aç karnına kilo bildirimlerinizi yapın lütfen...

Son düzenleyen: Moderatör:

Senden bunlari duymak ne kadar güzel:):) peki ben böyle yersem kilo verirmiyim :) dün depresyona girdim sandım :)

Pko hastasıyım
Adet düzensiLiğine yol acar
Vucut kılo almaya elverişlidir
Ama kılo verirken cok zorlanırsın
İnsülin direncinin azalması sonucu ilerde şeker hastası olma ıhtımalın yuksek olur
Cocuk istersen belki tedaviye basvurabîlirsin
Tabi pko derecesine baglı baslangıc mı yoksa orta drecemi
Ama sonucta tedavisi olanbi hastalık canm kafaya takılcak bişi yok
En önmli şey kilo vermek bu hastalıkta
Eger pkoysan doktorunda sana bunu soyleyebılır

Dün doltora gittim
Zatıflamam ve hareketlerimi cogaltmam gerektiğini söyledi
Gencsın daha dedı bu hastalıgın asıl ilacı zayıflamak dedı
İlac verdı ıste dogum kontroş hapı bununla adetin düzene gircek diye birde yymurtalıkları besleyen bir hap varmış 3 ay boyunca yıcem
Bakalım yılbasından sonra tekrar gitcemm
Soran arkadaslarda cok saolun canlarım bnm siz ole sorunca duygulandım valla aglıyasım geldi
Herkese hayırlı gunler bu arada

kızlar selamlar.
dünden beri bizim bıdığın ateşi var 38lerde(gecenöbet tuttuk başında giremedim bi türlü hala da inmiş değil ama daha iyi 37.7lerde çok şükür.bugün giremeyeceğim ilk fırsatta da dün ve bugünkü menülerimi paylaşacağım inş.kusuruma bakmayın.herkese kolay gelsin sakın kaçamak yapmayın bir önceki gün yarın ödem olarak bize dönmesin inş ii sonuçlar olacak bize....

Senden bunlari duymak ne kadar güzel:):) peki ben böyle yersem kilo verirmiyim :) dün depresyona girdim sandım :)

Vericeksin hemde çok güzel vereceksin. Tuzsuz yağsız salatalık domates. Süt ürünleri senin tek dostun unutma yeter. En az bir öğününde salata ye canım...

Çok geçmiş olsun canım... allah şifa versin..

Daha kesin bir şey yok. Ultrason sonucunda olabilir yazıyor. Klinik ve laboratuvar sonuçlarıyla değerlendirilmeli diyor. En çok gebelik olayına takıldım o yüzden soruyorum...

güzel menü
Tamam edali isveli arkadasim duygu... :) unutmuşum. . GÜNAYDIN KIZLARRRR.. Güzel bi gün olmasını diliyorum herkes için

pko bendede var
sende daha kesin bişey yokmuş kesin sonucu doktor söyler cnm ama en önemli tedavi yöntemi zayıflamak
eğer pko ise kendini zayıflama konusunda fazla zorlama çok kolay kilo alırsın ama çokçok çokk zor kilo verirsin benim öyle oldu doktora ben söylemeden kendisi söyledi çok yavaş verirsin sabırlı ol dedi normalde haftada 1 - 1.5 kilo verilebilirken ben haftda en fazla 500 gr verebilirmişim
banada aynı şeyleri söylüyor doktorum
Daha kesin bir şey yok. Ultrason sonucunda olabilir yazıyor. Klinik ve laboratuvar sonuçlarıyla değerlendirilmeli diyor. En çok gebelik olayına takıldım o yüzden soruyorum...

doktora git bakalım cnm insallah yoktur
benimde canımı sıkıyo gebelik olayı
bu arada sen evlimisin

Bugun arkadaslarımla görüşecegim nerdeyse 1.5 aydır görüşemiyoruz bakalım nelwr olcak
Kızlar ben inceldiğimi hissediyorum nedense dün herzamn giydigim etegimi gitdim bormalde tam oturuyodu dün gün boyunca döndü durdu))) ck mutlu oldum

takımda kimse yok dicektim ki merve varmış nasılsın cnm..

benim bugün misafirim gelcek birsürü hazırlık yaptım ben yemicem tabi :))) menümü akşam yazcam misafirler gelir birazdan çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…