Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ah be canım o pilavıda yemesymişsin çok güzel olacakmış ama 1 yemek kaşığı yediğin için ekmek olarak farz ediyorum.

ya öyle deme yaaa zati kendimi acayip suçlu hissettim. normalde yemeğin yanına konan pilav yaklaşık 4-5 kaşık eder heralde. dün çok mutsuzdum direk yiyecem uleyn dedim. o hırsla 2 çatal falan oldum ama direk pişman oldum ve gerisini yemedim. yani o pilavın öyle bir hikayesi var :) ama hiç ekmek yemiyorum bence de onu ekmeğe sayalım :)

Sende tartıldın mı canım ? Geçen cuma günü burada mıydın?
Kilo bidirimini yap canım:) geçen cuma buradaysan listeye dahil edeceim senide...

Alışkanlık haline getirme. Bir dahaki sefer ceza alırsın

ay canım arkadaşım tebrik ediyorum seni
Çok güzel kilo vermişsin. Bu 72,1 geçen cuma günkü kilon değil mi?

Ewwt gecen cuma ki kilom
Sen bna yorum yapmayınca eksik kaldım walla ne yaln soyliyeyim inş olurum 65 hadi hayırlısı yola dewam
Bna deseler 2 haftada 3.700 gr kılo verıcem dalgamı gecıyosun derdım iyikî buraya üye oldum gıttıkce daha cok hırslanıyorum heee eczaneye gıttım tartıya cıktım indim bidaha cıktım indim 2 dk sonra tekrar cıktım inananadım
Hepinşz cook saolun

geçen cuma: 61,5
bugün: 61,8

yani malum mens dönemimdeyim. onun şişliği var bende 1 kilo kadar falan ama en azından aynı kaldığımı görmeyi isterdim ben haftaya cuma ancak gerçek kilo bildirimimi yapabilicem :)

Canım kusuruma bakma inan kasıtlı bir şey değil fark dahi etmedim. Bundan sonra daha özenli olacağım. Ayrıca çok iyi gidiyorsun benim yanlışım yüzünden sakın motivasyonun eksilmesin. Bayram 65 olacaksın. Daha 1 ay var. 5 kiloyu bir ayda rahat rahat vereceksn. Ama unutma kaçamak yok. Pilavlar yok hamurişleri yok kızartmalar yok. Hazır gıdalar yok..

Canım deniz abla seni listeye dahil etmiş görünüyor. O zaman bu hafta dahil etmiyorum bir sonraki haftaya ediyorum ama inş yanlış bir şey yapmıyoruzdur.

***14. TAKIM 325. ETAP ***

Valkyrie89 : (92,60/92,3/0,30/0,32%)
faTTa83 : (82,00/ //%)
cglaa1669,7///%)

Ryeo61,4///%)
Ftm86: (///%)
zordegil: (///%)
DUSCHE: (///%)
Humeyrasağlam: (72,1/70,3/1,80/2,50 %)

14. TAKIM ORTALAMASI :%

Cok saol canım olabılır yha sende bnı yanlış anlsma biximle cok ıyı ılgılenıyosun gercekten
Srnınde payın var kılo vermemde
Bıcok seyı yaptıgın yorumları okuyarak ogrendım cok cıddıyım
İnş eda yha bayram 65 olursam yılbasına hedefıme ulasabılırım 60 mışa ins

Canım rahat rahat verirsin.
Özellikle burada diyet öykülerini oku. Kesinlikle çok iyi hikayeler var. Sende kendi hikayeni yazacaksın sonuçta.
Bu arada orada çok güzel bir hikaye okudum. Linkini paylaşacağım okumanızı istiyorum...

Bende aynı nedenden ötürü kilo veremedim. Çok mutsuzum. Belki vermişimdirde su tutmuştur vücudum. Yarın öğreneceğiz.

Canım cok saol inş bnde 61 leri görürüm senin gibi)))

***14. TAKIM 325. ETAP ***

Valkyrie89 : (92,60/92,3/0,30/0,32%)
faTTa83 : (82,00/ //%)
cglaa1669,7/68,8/0,90/%1,29)

Ryeo61,4///%)
Ftm86: (///%)
zordegil: (///%)
DUSCHE: (///%)
Humeyrasağlam: (72,1/70,3/1,80/2,50 %)

14. TAKIM ORTALAMASI :%

cikss bu hafta begenmedim kendimii benimde hedefim bayrama 65 olmaktı ama güvenmiorum kendime artıkk

yarın nasıl öğreneceksin ki? benim o dönemim bitiyor 4 gün sonraya anca iniyorum. ben haftaya cumaya anca görücem gerçek kilomu yani

Diyetisyen yağ / su oranına bakıyor. Kilo verdiysem yağdan gitmiştir Ödem varsa su artmıştır. Buda kilo vermedim olarak görünüyor olabilir. Onu kast ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…