Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar yarım saat once spor salonundan geldim. 20 dk yürüyüş yaptim afedersiniz yerim yürüyüş bandina damladi o kadar terledim. Sonra 150 kes twist yaptim .. simdilik gelismeler bu kadar :)
ne güzel bak kıskandım simdi :))
düzensiz olmuş ama misafirin varmış normal böyle olması
genel olarak iyi cnm
Küstüm ben sizeeee hadı ii gecelerrrr;((((((

ben gelmiişim sen gitmişssinnn ( iyi gecelerr

ben kendimi çok kötü hissediyorum ya kasıklarımda ağrı vardı bide mide bulantısı ve halsizlik eklendi çarpıntıda varr geçse de biraz uyusam hastayken uyuyamıyorum ya

Canım ben hiç demlemedim onu tam olarak bilmiyorumda netten bak iatersen ama tarcın demlendikten sonra bir cay kasıgının yarısı kadar atıyorum bn belkı daha az

Kızlar gunaydınn bugun buyuk gün bn tartılmaya gıdıyorum bakalım neler olucaklll

Ah be canım o pilavıda yemesymişsin çok güzel olacakmış ama 1 yemek kaşığı yediğin için ekmek olarak farz ediyorum.

Canım patates haşlama dahi olsa yememeye çalışıyoruz. Olmamış maalesef.
Akşamda 7 tane yaprak sarma çok. Onu yemişsin bari barbunya yemeseymişsin. üstüne bir dilimde ekmek olmamış maalesef.

Tebrikler...

Etap baş:72.1
Suan ki kilo:70.3
Fark;1.8
Yüzde:2.49
Mervecım 70 olamamısım yaaa
Ama bunada sükür ben 2 haftada nerdeyse 4 kılo verdım sayılırrr yupppppp piiiiiiiiiiiiiii

Canım 2 porsiyon bulgur pilavı 58 kalori etmez daha fazladır. Kalorilere nereden bakıyorsun?

Fark;1.8
Ama bunada sükür ben 2 haftada nerdeyse 4 kılo verdım sayılırrr yupppppp piiiiiiiiiiiiiii

ay canım arkadaşım tebrik ediyorum seni
Çok güzel kilo vermişsin. Bu 72,1 geçen cuma günkü kilon değil mi?

Fark;1.8

bence haftanın birincisi olacaksın canım tabi listedeysen :) nasıl 70 olamadım diye üzülme 300 gram mı yani? 2 saat aç dolaşıp gidip tartılsan 70 de görürdün kendini. bence harika olmuş. haftaya 60 küsürleri görmeye başlıyosun düşünsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…