- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #92.701
Olabilir ama iyi bir diyetle yag kaybi kas kazanimi olur ayni kiloda kalip 1 beden bile incelme olabilir diyetine dikkat et bence karbonhidrat alman gerek en azından sabaghkahvaltinda 1 dilim ekmek ye ya da yumurtanin sarisi da is gorur diye düşünüyorum :)bir de beni spor yapmam etkilemiş olabilir diye düşünüyorum. yaklaşık 6 aydır spor yapmıyodum. birden jillian ile başlayınca vücudumun baya kas yapmış olabileceğini düşünüyorum. kaslar da pahada ağır biliyosunuz ki. yine bu sitedeki yorumlardan şunu duyuyorum. bu sporu yapmaya başlayanlar 1 ayın sonunda 3 kilo bile artmış görüyolarmış kilolarını. bunun sebebi kas kütlesinin artmış olduğu. bence bende bir de böyle bir faktör vardır ne dersiniz?
Olabilir ama iyi bir diyetle yag kaybi kas kazanimi olur ayni kiloda kalip 1 beden bile incelme olabilir diyetine dikkat et bence karbonhidrat alman gerek en azından sabaghkahvaltinda 1 dilim ekmek ye ya da yumurtanin sarisi da is gorur diye düşünüyorum :)
Kaslar az yer kaplar daha agirdir daha cok kalori yakar ve fazladan su tutar vucutta kas oranıyla vucuttaki su oranı da artar
yzrdım etceğim bi konu var mı edacım :44:
Gecen haftaki kilo: 61.4
Bu hafta:61.1
Fark:0.300
Yuzde: % 0.48
***14. TAKIM 325. ETAP ***
Valkyrie89 : (92,60/92,3/0,30/0,32%)
faTTa83 : (82,00/81,5 /0,50/0,61 %)
cglaa1669,7/68,8/0,90/%1,29)
Ryeo61,4/61.1/0.30/%0.48)
Ftm86: (///%)
zordegil: (///%)
DUSCHE: (///%)
Humeyrasağlam: (72,1/70,3/1,80/2,50 %)
14. TAKIM ORTALAMASI :%
Gecmis sayfalara once gidiyim demistim :)
Bugun ve yarin detoks yapicam bu kilo benim direnc kilom biliyorum
yaaa kızlar dün sabah 70.200 çıkmıştım bugun 69 ları görürüm die beklerken daha almısımdA sinir oldum .neyse kilomu söliimm
BAŞLANGIÇ KİLO: 71.000
BUGÜNKÜ KİLO: 70.400
FARK:600
YÜZDESİ: % 42
canım tebrikler. Sana bahsettiğim oay buydu. Az yemek çözüm değil.
Hedef kilonuda belirtir misin?
Canım hedef kilo haftalık değil. Kaç kilo olmak istiyorsun mesela ben 55 olmak istiyorum onu soruyorumedacım tamam anlaştık artık öğle öğününü atlamak yok kesinlikle akşamda tok oldugum için çok abartmam bu sayede:) ya eda hem ac kal hem kilo vereme ne kadar kötü:) canım benim haftaya kilomu 68 olarak kaydet.. Bu sefer senin dediklerinle bi hafta geçircem söz:) inş hedefime ulaşırım ....
tebrikler canım. Direncide kıracaksın biliyorum ben:)
Eda özellikle hergün menüme yorum bekliyorum senden :) senin düşüncen önemli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?