Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Keşke ayrılmasaydın.

Günaydın arkadaşlar.
Maalesef takımdan dönüş alamıyorum. Psikolojik olarak benimde motivasyonum düşüyor.
Takımın dağılmasını istemiyorum.
Takıma kaptan arayışına gireceğiz. Gelmediği takdirde düzeltme olmazsa isteyen üyeler başka bir takımda yarışmaya devam etmek isterse devam edebilir nitekim bende böyle yapacağım. Takım sorumluluğunu ben kaldıramıyorum. Bana hak vermenizi rica ederim.
Önümüzdeki 1 ay içerisinde düzelirsek ne ala ama düzelmezsek benden bu kadar.

Bak yaa muhabbetin motivasyonun anlayisin cok iyidi duygu yaa ozlucem walla mezun olaydin iyidii

aaaa duygucum nereye gidiyorsun.

Keşke ayrılmasaydın.

kızlarcım aslında girebildiğim kadar yine giricem ve sizleri takip edip motive etmeye de çalışıcam... ben de bırakmıyorum diyetime aynen tam gaz devam... sdc sorumluluk duygusu beni çok yoruyor :) her işi yapacaksam tam yapmalıyım mantığı ile olduğum için burayı aksattığımda vicdanım çok rahatsız oluyor...

edacım sen de haklısın canım... keşke kilo verme gayreti içinde olmayan başka bir kaptan bulunabilse... ister itemez seni de bu yoldaki motivasyonun düşüyor çünkü... hem kilo vermeye çalışıp hem de takımı canlı tutmaya gayret etmek zor bir iş...

neyse hepimiz için hayırlısı olsun... iyi haftalar dileriimm...

Herşey gönlünce olsun. sen yine gel burada yaz olur mu ? Canım son ricam o zaman cuma günü bildirim yapabilir misin?

Caglacim senin bu cumaya kadar ki iddana bende katilmak istiyorum Senin hedefin ne kadardi canim? Ben cuma günü 75,8 cikmistim, bu cuma ise 75,0 niyetindeyim.

Dünki menüm:
Sabah: 1 ekmek, beyaz peynir, 2 adet sucuk(lu yumurta), domates, salatalik
Ögle: Lahana sarmasi yarim porsiyon, yogurt
Ara 1: 1fincan kahve ve 3 bisküvi
Aksam: 1 adet yarim karniyarik (yagda degil), 4 adet lahana sarmasi (yapmisken hem ögle hem aksam yedik esimle)
Ara 2: Caya misafir geldi cat kapi. Ayip olmasin diye cok az kuruyemis yedim bende

Toplam kalori: 1100 olmustur kuruyemis ile sanirim.

66.5 benim canimm haydi ozaman hodri meydann:)

beni unutmayın kızlarrrr..ben unutmadım.benimde hedefim 87.2 kilo zor ama bakacaz.

Canlarım herkese selam nasılsını bn biraz düzeldim ama yınede cok halsizim
Tam 5 tane serum yedim 3 gunde ve beşincisi bu gece nereye gitsem serum sıvı ve vıtamın takviyesiymiş acayıp morelim bızuk ishal ve kusmadan mahvoldum ateşim 38'39 du hep fena halde hasta oldum hafta sonuda bole gecti suanda hastanedeyım kanıma tekrar bakcaklar
Bide grip basladı bugün yine geceden beri öksürük hapsırık
Kızıma sarılıp uyumayı cok ozledimm
Yaklasamıyorum
Anlamadıgım kanmda idrarımda gaitamda mikrop cıktı iltahaplanma vs nasış oldu birden bire anlamadım cumadan beri ugrasıyorum inanın

Gecmis olsun canim, hava degisikligi diyecegim ama :44::44:

aayh walla cok sıkıldım bu takımdan..takım değiştirebiliomuyuz ya

Kızlar bu gece daha iyiyim
Kan degerlerim ii çıktı
Bugun buraya baktım ama kımse yokk
Bu şekılde kılo vermemizde zor gibi
Bn 2 gun yoktum rahtszlıgımdan dolayı ama burdada kımse yokmuş zatenn
Takım dagılcak gibi zaten 2 3 kısı haricinde kimse girmiyor zayen bu yuzden bnm motıvasyon gitti
Nspcsm blmıyorumm

edacımmm... kesinlikle yapamayacağın bi iş değil. benim bilgisayarım geldi artık kesin olarak bende burdayım. bu sefer gerçekten kesin. elele verip bu takımı tekrar ayağa kaldırabiliriz. senin yapamayacağın bir iş olsaydı deniz abla sana bırakmazdı zaten. pes etme lütfen...

Merhaba kızlar... Sizinle tanışmıyoruz belki ama ben bu takımın eski üyelerindenim. bilgisayarımın servise gitmesi ailemin şehir dışında olması vs sebepleriyle uzuuun bir süre takıma gelemedim. ama artık kesin dönüş yaptım. ve bu takımın böyle olmasını istemiyorum. hepimiz destek vererek takımı ayağa kaldırmalıyız. ve edaya yardımcı olmalıyız. herkes üstüne düşen görevi yapsın lütfen. iyi akşamlar...

iyi akşamlar herkese kızlar

küçük bi tavsiye vereyim ( kendi yaptığım bir şey)
eve geç geldiniz akşam yemeği yemek istemiyorsunuz. (malum geç saatte yemek pek sağlıklı değil) ben böyle durumlarda şunu yiyorum;

1 adet kabuklu salatalık,
pul biber,
kekik,
kara biber,
sarımsak ve ya sarımsak tozu,
3-4 kaşık yoğurt

salatalığı kabuklu şekilde rendeliyoruz, sonra istediğimiz kadar baharatlardan ekliyoruz. yoğurdu da katıp karıştırıyoruz. hem cok lezzetli oluyo hem de tok tutuyor söylediğim baharatların da zayıflamaya yardımcı olduğunu okumuştum internetten cacıktan bir farkı yok gerçi

ben hatırlıyorum seni ama adını bilemiyorum hafızam pek iyi değil ben tülin memnun oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…