Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Düzensizz besleniyoruummm yhaaa bnuda düzeltmm lazım

Haftaya hedefim 1 kılo vermek insallah kızlarr hadi bakalımm 64
Bundan sonra yawas yawas ama kalıcı kılolar wercem inş

Aslında birazda benden kaynaklandi sanki ama kalıcı degil haftaya baya eksi cikicagim biliyorum

Batik cok kotu kalsa aciyo cektirsen hayattan kopcan nasil yurunur ki
Evet cocuklarinda haberi yok ortamda degil hic gorusmemisiz boyle anneleri anlamak mümkün değil benim daha sevgilim yok ben karşılıksız aşklarda takılıyorum daha once bir yere yazmistim burasi mi hatırlamıyorum cok hoslandigim biri vardi gittim soyledim birde beni reddetti bendeki cesarete bakar misiniz ondan sonra baskasini sevemedim sevdim sevilmedim seveni sevemedim milli sarkimdir hergun söylüyorum :)
Bugunde o acildigim geldi benle konuştu ben salak salak dolandim tum gun ondan unuttum onla konusana kadar aklimdaydi benim :)

Edacim bencede takima tekrar motivasyon ve hareket katmamiz gerekiyor. Bahsettigin fikir cok hosuma gitti, buna ilaveten bende sunu tavsiye edecegim. Toplamda kac kisiyiz suan aktif olarak bilemiyorum, yanliz bir eslestirme yaparak her hafta 2 kisinin birbirinden sorumlu olmasini saglayabiliriz. Yani atiyorum ben bu hafta Cagla ile berabermi eslestim onu motive etmesi, mesajlarina dikkat etmesini saglamasi benim görevim olmasi gerek, ve ayni sekildede Caglanin benim motivasyonumu saglamasi gerek.
Hem böylelikle birbirimizi daha iyi tanimis olur, ve belki bir hareket katmis oluruz takimimiza.
Nacizane fikrim

Super fikirmis :)

hmm cok iyi fikirr yaa ben tuttumm

iyi geceler iyi haftasonları kızlaar

bugunku menumm

sabah
* 2 dilim kızarmıs ekmek
* 2 tane light üçgen peynir
* yarım yemek kasıgı bal
* sekersız cay

ara
* 1 havuc

oğle
*2 kase knorr hazır corba
* 1 dılım kızarmıs ekmek

ara
* yarım simit

aksam
* 1 tabak sulu köfte
* 2 dilim uno light ekmek
* 1 pors. kara lahana salatası

yatmadan
*1 tane etsiz cigköfte

toplam kalori:1104
su:2lt
bıtkı cayı:1 kupa
spor:1 saat yuruyus

bugun alısveriş gunumuzdu kızlar çigköfte ve simit onun hatırası:)

opuorumm cok

canım nasıı kahve istio kızlaar:)) nerdesinizz beraber içeydiik

Kızşar nasılaınız bb hastanedeyım dün gece ateş kusma ve ishal şikayeti ile hastaneye gittim serum galan verdiler bna su an 2 serumum sabah geri geldim yıne fenalastm gittim şimdi serımum bitmesini beklıyorum cok kotu oldum yha kızlar gıtemıyorum k bakmayın zaten kızımıda goremıyorum geceden berı teyzeleei bakıyo cok kotuyunnn

cok gecmis olsun arkadasim, hemen iyilesirsin insallah

Neyin varmiski canim ya cok uzuldum cok gecmis olsun su hastanede yatmanin en kotu tarafi cocugunu gorememek Allah sifa wersinn

sabah
*2 dilim kızarmıs ekmek
*2 light üçgen peynır
*3 yesil zeytin
*sekersiz cay
*yarım kasık bal

ara
*1 çiğköfte

öğle
*1 dilim uno light ekmek
*yarım pors. sulu köfte
*1 kase yogurt

ara
*2 ceviz

aksam
*hamsı bugulama
*2 dilim uno light ekmek
*yesil salata

toplam kalori:1095
su:2lt
bıtkı cayı:1 kupa
spor yapamadım yaa

kızlar herkese selamlar...
bayramdan sonra burası bir türlü toparlanamadı ve bunda benim de tabi bireysel suçum var yok değil ama ben bu takıma daha fazla zaman ayıramayacağımı düşünerek takımdan ayrılmak istiyorum nolur kusura bakmayın menü paylaşımı yapamıyorum, spor tamamen bıraktım ve gerçekten yeterli paylaşımda da bulunamıyorum... ama üzerimde buranın sorumluluğunu sürekli taşıdığım için de vicdanım rahat olmuyor... bu durumdan kendimi kurtarmak istiyorum... anlayışınz için şimdiden teşekkür ederim ve bu yolda herkese kolaylıklar dilerim... arada uğrıcam ama :)

Bak yaa muhabbetin motivasyonun anlayisin cok iyidi duygu yaa ozlucem walla mezun olaydin iyidii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…