- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.841
vereliniortak
sımdılık hedefım 65 temmuza kadaropuyorumnanaktan ama seneyede ınsallah 60 oluruz nasıl olsa daha burdayız degılmızemuszemuszemuszemus
anam kiz burasi bizden bikacak inaki hepimiz burdayiz maasallah
yok anam ben mezun olup uzaktan takip etmeyi dusunuyorum
tugba kız ısvec dıyetını ınceledımde cok zor gıbı
nasıl yapcankı
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/138078-isvec-diyeti.html
slm kızlar nasılsınız bende iyi sayılırım. burda rüzgar çıktı, hava soğudu. yürüyerek geldim. rüzgar başımı ağrıttı. b i de açlık var tabi cokacimcoook sizler neler yaptınız.
oooyyyy çağlam şikelim iyi olmana çok sevindim.sen devam et abdestli gezmeye ve okumaya.bak daha iyi olcaksın.manevi sıkıntıdan ancak böyle giderilir.öpüldün
nerdesiniz ya kizlar benden sonra kimse gelmemis buraya haber yok kimseden siyahta yok merak ettim ya su kizi
sedaada ugramadi bugun hic
uff
1.73 de yok nerdesiniz yaw dahada kimse gelmemis
aaaaaaaaaaaa gerçekten çağlam gelmemiş.nolduki yaa.siyah demiştiya belki giremeyebilrim diyee.gelmezsem beni 63 yazın dedi.
ama çağlanın gelmmemsi gerçekten ilginç.nazarmı değdi bu kıza acaba yaaa.heeyy çağlam şikelim gelbee.bak gülmeye ihtiyacımız var.
slm bende geldım buralardayım yemegımı yıyorum
harbıden gönulun bır derdı var ama ne acıklamıyor ınsallah coktan cözmustur
kızlar toparlanın yarın buyuk gun naptınız bakalım?
ben analızlerı bulamadım nerdeler
kızlar nöbetteyim ya nöbet kötü gidiyo.bugün nöbetteki hemşire arkadaşın yengesi kalp krizi vefat etti.evde vefat etmiş zaten ama baya ugraştık döndüremedik..bizi çok etkiledi...daha önce yazmıştım benim babam ben nöbetteyken kucagımda vefat etti.mekanı cennet olsun:Saruboceq:
beni çok etkiledi...mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kizlar anali zraporlarini ekledim bakmak isterseniz
ben bugunluk cikiyorum yarin gorusuruz sabah tan
nazco ve usarem arkadasimiz kilolarini bildrirken bu haftaya basladiklari kiloyuda yani baslangic kilosunuda bildirsin oldumu opuldunuz sabah gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?