Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vereliniortak
sımdılık hedefım 65 temmuza kadaropuyorumnanaktan ama seneyede ınsallah 60 oluruz nasıl olsa daha burdayız degılmızemuszemuszemuszemus

anam kiz burasi bizden bikacak inaki hepimiz burdayiz maasallah
yok anam ben mezun olup uzaktan takip etmeyi dusunuyorum

slm kızlar nasılsınız bende iyi sayılırım. burda rüzgar çıktı, hava soğudu. yürüyerek geldim. rüzgar başımı ağrıttı. b i de açlık var tabi cokacimcoook sizler neler yaptınız.

slm kızlar nasılsınız bende iyi sayılırım. burda rüzgar çıktı, hava soğudu. yürüyerek geldim. rüzgar başımı ağrıttı. b i de açlık var tabi cokacimcoook sizler neler yaptınız.

slm canim hosgeldin
valla bende sabah birazcik kahvalti yaptim onunla duruyorum aciktim ama

ben bu hafta sarı kart alıyorum ıyımı....(((

ben sabah cay ıctım bıskuvı yedım
öglen besamellı tavuk yedım tansıyonum cıktı sımdı basım agrıyor
aksama hafıf yemek ıstıyorum..

kizlar anali zraporlarini ekledim bakmak isterseniz
ben bugunluk cikiyorum yarin gorusuruz sabah tan
nazco ve usarem arkadasimiz kilolarini bildrirken bu haftaya basladiklari kiloyuda yani baslangic kilosunuda bildirsin oldumu opuldunuz sabah gorusuruz

nerdesiniz ya kizlar benden sonra kimse gelmemis buraya haber yok kimseden siyahta yok merak ettim ya su kizi
sedaada ugramadi bugun hic
uff
1.73 de yok nerdesiniz yaw dahada kimse gelmemis

aaaaaaaaaaaa gerçekten çağlam gelmemiş.nolduki yaa.siyah demiştiya belki giremeyebilrim diyee.gelmezsem beni 63 yazın dedi.
ama çağlanın gelmmemsi gerçekten ilginç.nazarmı değdi bu kıza acaba yaaa.heeyy çağlam şikelim gelbee.bak gülmeye ihtiyacımız var.

slm bende geldım buralardayım yemegımı yıyorum

harbıden gönulun bır derdı var ama ne acıklamıyor ınsallah coktan cözmustur

kızlar toparlanın yarın buyuk gun naptınız bakalım?

ben analızlerı bulamadım nerdeler

slm kızlar raporuma geçeyim hemen
sabah sirkeli su, klasik kahvaltı
öğle diyet bisküvi, yeşil çay
ara 10 erik
akşam bezelye, yarım kase yoğurt
bol su
okula yürüyerek gidip geldim
son günlerde gruba bişey oldu. nazar mı değdi nedir
inşallah biran önce düzelir bu durum

oooyyyy çağlam şikelim iyi olmana çok sevindim.sen devam et abdestli gezmeye ve okumaya.bak daha iyi olcaksın.manevi sıkıntıdan ancak böyle giderilir.öpüldün

çok sagol canım bilgilerin için opuyorumnanaktan

nerdesiniz ya kizlar benden sonra kimse gelmemis buraya haber yok kimseden siyahta yok merak ettim ya su kizi
sedaada ugramadi bugun hic
uff
1.73 de yok nerdesiniz yaw dahada kimse gelmemis

sagol kız sende merak mı ettiniz beni...

yaaaa yok öyle kimse yoktu da takıma aldık felan demeler nasıl mış haaa

yok canım çok şükür bi derdim ...azcık seda yı kıskandım mı ne:uhm:

yok canım şaka kıskanma falan degil de hakkaten 2 gün çok kötüydüm.. servis sorumlusuyum 12 yıldır..bu sıra sorunlar oldu.. işte ki problem evde de rahatsız etti..sonunda istifa ettim .çarşam ba günü..ama henüz onaylamadılar...bide sünnet hazırlıgı..bizim burda sünnet biraz agır oluyo..kazanlarla yemekler pişer..gecesi kına olur falan..aşçısı,kamerası,kuaförü,yemeklikleri,davetiyesi,konvoy için havlu,kına için çerez,yazma,limanatası,..............:uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:.of of ön ayak olcak kimse yok..benim adam sagolsun acık beceriksiz de..ben gidiyom çiçekçi ile anlaşıyom(sünnet tahtı,kına yeri süslemesi,araba süslemesi) 100 ytl ye,anam gidiyo tarih yazdırmaya 150 ytl ye anlaşıyo.. ben anlaşıyom odunu 50 ytl( kazanların altında yakmaya)gidiyo başka yerden 100 ytl ye..yok anam bacım boşanmadan sünneti bir geçirebilsek hayırlısı ile:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sabah kılasik kahvaltı yaptım.ögle az patatesli yagsız bol limonlu salata yedim.akşam da 6 çubuk patates 1 kase baharatlı yogurt yedim..aralarda 2 kepek ekmegi.ile peynir yedim..ya ben bi sandaroz sakızı diye bişi buldum sabah aç karna içtim ..kullananınız var mı acep kızlar...

:çok üzgünüm: bu haftaki paylaşımlarımdan memnun olmadıgınıozı biliyom..kusura kalman anam hepicinizden ayrı ayrı özürler valla anacım...a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

umarım yarın ki, kilomla sizi memnum ederim..ya biraz koptum ya sizden ben analizi anlamadım benim bişi yapmam gereklimiydi..ben sizin aranıza 101 ile girdim bu 3. hafta geçen hafta 97 500 mü 400 mü neydim.hedefim önce temmuz 3üne kadar 90 olmak:Saruboceq:
sonra da ramazanlıga kadar 80 olmak :Saruboceq:
ama siz 90 da beni mezun etcekseniz şunu 85 yapam madem .

Son düzenleme:
kızlar nöbetteyim ya nöbet kötü gidiyo.bugün nöbetteki hemşire arkadaşın yengesi kalp krizi vefat etti.evde vefat etmiş zaten ama baya ugraştık döndüremedik..bizi çok etkiledi...daha önce yazmıştım benim babam ben nöbetteyken kucagımda vefat etti.mekanı cennet olsun:Saruboceq:
beni çok etkiledi...mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım başınız sağolsun. allah mekanını cennet etsin. çok zor bir durum. seni çok iyi anlıyorum. aynı şeyi bende yaşadım çünkü. annemide ben hastahaneye götürmüştüm, acile. doktorun kalp masajlarını. daha sonra doktorun başını kaldırıp bana bakışını unutamam. sabah sabah bu hiç olmadı işte....

neslihancığım başlangıç kilom 72 kg,şuan 70,5 kg geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…