Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptanim sinirlerimi bozma benim klava:anlat bakalim lapa nasil yapilir kac gun kac kilo verilir bizde adam gibi yapalim:dilcikar: demi yanilülülülülülü

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
kız varyaa.hakşikaten sen yurtdışında kala kala anlamnda zorlaşmış.anlama özürlü şeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy........kız ben veremedim yapamadım çıkcam demedim maynaak karıı.paylaşımda bulunamıyom.yine burda olayım hergün geleyim cuma günlerde tartılayım ama isterseniz yerime birini alabilrisiniz babında dedim.annnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh ööööfffffffffffffffffffffff beee ay ne zormuş göbeğim çatladı dün msndede anlattım yine aynı yine aynıı.yürü git doğru oku.
haa buarada yaprakları topladınmıı.kaydirigubbakcemile3

bak ya bastan bozmu sbu kizlda anam zaar bir bildikleri var cay icilmiyecek deniliyo
ne diye iciyn cayida icmeyi ver
hem sen yapamazsin ki isvec diyetine gel vazgec den devam et yemege :roflol:
ne gicigim ama dimii
ama sen beni yinede seviyon ben biliyom

nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn...:mymeka::mymeka::mymeka:
kız tırlatırcan sen bana hee.kızm seni bana paraylamı verdiler len.de get işğinee.
kız çaya dayanamıyom yiyeceğe değil.çay serbest oplsa.ne zararı var şekersiz açık çaytın demi.niye sana soruyosam.
yay yaa çok seviyom.ölüyom aşkından.ukelaaa şeeyy.nolceklaelaelaelaelae

tugbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sende ozaman sadece cay ic ne dersin daha guzel kilo verirsin bak
sonrada zaten caya tiksinirsin vede isvec diyetini tam yapabilirsin nasil fikir ama
sen zaten tirlatmissin be guzelim delikafadulden

kaptanim sinirlerimi bozma benim klava:anlat bakalim lapa nasil yapilir kac gun kac kilo verilir bizde adam gibi yapalim:dilcikar: demi yanilülülülülülü

kiz deluu kac defa anlatacagim
sabah kalkacaksin yapacaksin lapani soyle saat 10 a dogru yiyeceksin domatesle tuzsuz yagsiz tarifini vemem gerek yok sanirim
sonra oglen tekrar yapacaksin bir cay bardagi pirince uc cay bardagi suyla sicak sicak taze taze yiyecekisn salatayla
sonra arakarda meyve yiyebilirsin kelogs degil
kuru fasulye hic degil-tatlicadiarzu-
aksam oldumu oldu yine yapacasin yien salatayla yiyeceksin sonrada yuruyeceksin sonrada gelip yatacaksin
ertesi gun kesin 1 kilo 100 gr gider
sonra ertesi gun oldu degilmi tartildin ogun lapa yapma ben yapmiyorum ama dikkat et etmezsen verdigini alirsin ama dikkat edersen kalici olur
anladinmi sekerim anlamdigin varsa zor be guzelim kactir soyluyom aaaaa

huu komsualr nerelerdesiniz yaw bugun ben cok rahatim oglum yok geziye gitti
bualrdayim siz nerelerdesiniz bakim
sedaa bugun gelmedi nasil oldu acaba

slm

ınternet dunden berı yok haber de veremedım gıcık oldum sonunda modemı resetledıler duzeldı...

bakıyorum herkesın neşesı yerınde ...allah bozmasın

neslı bu hafta sıktım bence ama sanırım spor hıc yapmadıgım ıcın gıtmedı...aksamları yuruyordum o arada benım kız parkta oluyordu bu hafta hıc yurumedım dısarı cıkmasın dıye aynı kılodayım yanı...

kiz nerdesin aaa neyseki olmus
valla guzelim keyifler yerinde olmaya calisiyoz ne yapalim iste
burada keyifleniyoruz yoksa ooo uzulecek dertlenecek cok sey var
neyse saglik olsun guzelim haftaya veririsin dertmi

hedefim hazıran sonuna kadar 73 olmak

sabahları lıght süt ve kellogs yıyorum
öglen ya sebze yada et tuketıyorum bır dılım ekmek bazen ama muhakkak ayran ıctım..
aralarda malesef meyve yıyemıyorum bulundugum yer carsıya uzak
aksamları semızotu salatası , ızgara yemege calıstım

ama yogurtdu cok severım ve cok tuketırım

gunde 1,5 lt ancak su ıcebıldım genelde meyve suyu , soda , çaydan karsıladım su ıhtıyacımı..

ve hergun 1,5-2 saat yurudum...tempolu ...

ayda 2 kg verıyorum ben her hafta olmasa da 300-500 gr vermeye calısıyorum

2,5 ayda 6 kg verdım...hedefım bu ay sonu 73 olmak....

evlendıgımde 65 kıloydum yaz sonuna kadar bu kıloya gelmek ıstıyorum..

kızlar kızımı soranlara teşk ederım...

nazco nunda tavsıye ettıgı bır doktor var bu konuda uzman ıcımı cok rahat ettıren bır doktor ondan randevu aldım ona gıdıcez haftaya...kışında sanırım yarım gun kreşe verıcem...

sibel guzelim sende bize neden sinifta kaldigini neden kilo vermedigini aciklarmisin ama acil istiyorum bugun cunku analizleri yapacagim vaktim varken
birde hedef kilolarinizi tam alabilirmiyim

benım oncekı hedefım 60 dı ama baktım olmuyor:1no2:
temmuza kadar 65 olmak ıstıyorumkaydirigubbakcemile3
sınıfta kalmamın nedenı dıyet yapamamam
bır kac gun dıkkat edıyorum sonra bır kacamak yapıyorum hepsı gume gıdıyor
cıkolataya ve tatlıya hıc dayanamıyorum sanırım ondan kılo veremıyorum-tatlicadiarzu-
ama sporumu yapıyorum sabahları egzersız yapıyorum aksamlarıda 1 bucuk saat yuruyorum temmuza kadar yememede dıkkat etsem hedefıme ulasırımopuyorumnanaktan

tesekkur ederim canim insallah ama hedefini kucultmen bence snein ici iyi olmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…