- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.821
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:seni varya bir doverim felegini sasirirsin ne lan bu ikide bir beni deli ediyorsun aaaa
yine yedin yedin cikacam diyon paylasim yapamiyom diyon kziim kendine gel ne guzel 7li rakamlari gordun ne diye pes ediyorsun azicik sik disini ya valla sana laf anlatmaktan yoruldum be ya ufff
bana bak yuru kendine gel beni sinir etme ben bilmem gidecek o kilolar
:roflol::roflol::roflol:
[/I]
ooooooooohhhhhhh aşağısı kalabalık.hetyyyyy nabersiniz millet.lapalar çöpemi gitti.anacım bende isveç diyetine başlıycam bi hafta sonra bakam nolcek.hep sitedim ama yapoamadım.busefet niyeti bozdum yapcamda.tek zor yanı çay içememek ama ben çay içerim yaa.dayanamam çayaa.
bak ya bastan bozmu sbu kizlda anam zaar bir bildikleri var cay icilmiyecek deniliyo
ne diye iciyn cayida icmeyi ver
hem sen yapamazsin ki isvec diyetine gel vazgec den devam et yemege :roflol:
ne gicigim ama dimii
ama sen beni yinede seviyon ben biliyom
nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn...:mymeka::mymeka::mymeka:
kız tırlatırcan sen bana hee.kızm seni bana paraylamı verdiler len.de get işğinee.
kız çaya dayanamıyom yiyeceğe değil.çay serbest oplsa.ne zararı var şekersiz açık çaytın demi.niye sana soruyosam.
yay yaa çok seviyom.ölüyom aşkından.ukelaaa şeeyy.nolceklaelaelaelaelae
bebsileri alcam okuldan hepiniz opuldunuz (kaptanim haric)laelaelaelaelae
kaptanim sinirlerimi bozma benimklava:anlat bakalim lapa nasil yapilir kac gun kac kilo verilir bizde adam gibi yapalim:dilcikar: demi yanilülülülülülü
bebsileri alcam okuldan hepiniz opuldunuz (kaptanim haric)laelaelaelaelae
slm
ınternet dunden berı yok haber de veremedım gıcık oldum sonunda modemı resetledıler duzeldı...
bakıyorum herkesın neşesı yerınde ...allah bozmasın
neslı bu hafta sıktım bence ama sanırım spor hıc yapmadıgım ıcın gıtmedı...aksamları yuruyordum o arada benım kız parkta oluyordu bu hafta hıc yurumedım dısarı cıkmasın dıye aynı kılodayım yanı...
benım oncekı hedefım 60 dı ama baktım olmuyor:1no2:
temmuza kadar 65 olmak ıstıyorumkaydirigubbakcemile3
sınıfta kalmamın nedenı dıyet yapamamam
bır kac gun dıkkat edıyorum sonra bır kacamak yapıyorum hepsı gume gıdıyor
cıkolataya ve tatlıya hıc dayanamıyorum sanırım ondan kılo veremıyorum-tatlicadiarzu-
ama sporumu yapıyorum sabahları egzersız yapıyorum aksamlarıda 1 bucuk saat yuruyorum temmuza kadar yememede dıkkat etsem hedefıme ulasırımopuyorumnanaktan
tesekkur ederim canim insallah ama hedefini kucultmen bence snein ici iyi olmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?