Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar dün lahana çorbasına başlamıştım.öğlen zar zor 5-10 kaşık içtim.ama çorba maceram dün başladı ve başladığı gibi bitti.akşam bir türlü çorbayı ağzıma götüremedim.3. çorba maceramda böylece bitti.onun yerine doktor eğer içemezsen hazır çorba iç demişti.bende bir fincan çabuk çorba içtim.yanında iki yudum simit yedim.
şimdi kahvaltımı yaptım.öğlen bir parça biftek ve çorba var.akşam yine çorba.

gunaydın kızlar

gönul daha ıyı olmana sevındım canım...sünnete bızde davetlımıyız anacım guzel olcaga benzıyor...

aynalar tebrık ederım ne guzel kılo verıyorsunuz yaa...

usarem senıde tebrık ederım...

ben aksam hındı sote yedım kızımda yesın dıye hadı ye dıyıp bana bakıyor ben yersem o da yıyor...saat 9 du bu arada tabı...neyse sabah tartıldım hala 76 yım...ama dunden berı tuvalete cıkamadım...neslı benı yıne 75,8 yaz canım ...gercı sarı kartı aldım bu hafta ben cumaya kadar 75,5 olmam lazım....dun yuruyuse basladım...bıraz agırlastırmam laızm...

günaydın destinam teşekkür ederim canım.aynalar sanada günaydın canım,inşaallah istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırız.bu arada ben aslında 70,5 kiloyum ama kilo çizelgeme 70,5 yazmama rağmen 70 diye gösteriyor onu nasıl düzeltebilirim bilen varsa bana yardım etsin.

14.TAKIM 107. ETAP SONUCLARI
neslihan(68.7/
rose14(79.5/
eylulce(80.4/
destinam(75.8/75.8/0.0/0.0)
siyah24(63.5/
guleysa(66.5/66.5/0.0/0.0&#37
s2000(67.3/67.3/0.0/0.0%)
aynalar (89.3/87.2/2.1/2.35%)
1.73 (97.4/

14.TAKIM TOPLAM KıLO (

Son düzenleme:
usarem ben onu cözmek ıcın cok ugrastım en sonunda buldum...kılo arasına vırgul yerıne nokta koyuyorsun...

sıbel gunaydın hayatım sanada hayırlı cumalar...

günaydın kızlar beni aynı kiloda yazın çünkü tartılmayacam bu hafta.10 gün sonra tartılacam akupuntur işe yaramış mı diye?dr çarşamba tartıl dedi

sagol kız sende merak mı ettiniz beni...
yaaaa yok öyle kimse yoktu da takıma aldık felan demeler nasıl mış haaa

kiz niye merak etmeyelim sende
gercekten bozuldunu kiz takima sizinle birlikte nese geldi guzelim hic ustune alinma sen kendini toparla oldumu
simdi paylasimin guzel oldugu zamanlardayiz oyuzden anlamayabilirsiniz takimda herkez geri donmek uzere cikinca kimseler kalmadi paylasim durdu ee takimda azalinca tabiki uyeler aramaya ciktik vede sizin gibi cici uyeleri bulduk biz halimizden cok memnunuz yerimseniben

ay canim ya kolay gelsin zor isler bende seneye yapacagim insallah ama okadar buyuk yapmayi dusunmuyorum
geci hic icimden bile gelmiyo simdi gidecen karisanimizda akil verenimizde oldukca fazla bende kafayi yer gelirim artik oyuzden benimde hic gozum tutmuyo
sana kolay gelsin artik ne diyellim ne zaman sunnet peki ?

canim ya ne ozur diliyorsun hayret birseysin ha ozur dileyecek bir durum yok tabiki herkezin bi gunu birgunune tutmuyo oyuzden rahat ol habersiz bir yere koybolma yeter vereliniortak
basin sagolasun canim cok zor allah sabir versin guzelim
ya guzelim sen cok hizli gidiyorsun bence doktoruna bir citlat sok diyetten sok diyete gecilirmi hic biryerde duymadim iki sene olacak diyet bolumundeyim az cok arastirmada yapiyoruz cok sok diyet sagligi bozar ben korkmaya basladim senin su doktordan
tamma canim kilonu aynni yazariz sorun degil dert etme
sen kziinla ilgilen biran once iyilestir sende sonra kafani toparlarsin

günaydın kızlar beni aynı kiloda yazın çünkü tartılmayacam bu hafta.10 gün sonra tartılacam akupuntur işe yaramış mı diye?dr çarşamba tartıl dedi
gunaydin canim sendemi basladin akapunktura anam kiz senin cok bur kilo yok neden dogal yonden vermiyorsun azicik tut bogazini be guzelim neyse artik baslamisssin
insallah istedigin olur canim

14.TAKIM 107. ETAP SONUCLARI
neslihan(68.7/68.1/0.6/0.87&#37
rose14(79.5/
eylulce(80.4/80.1/0.3/0.37%)
destinam(75.8/75.8/0.0/0.0%)
siyah24(63.5/
guleysa(66.5/66.5/0.0/0.0%)
s2000(67.3/67.3/0.0/0.0%)
aynalar (89.3/87.2/2.1/2.35%)
1.73 (97.4/97.0/0.4/0.41%)
usarem(72.0/70.5/1.5/2.08%)yeni uye
nazco(

14.TAKIM TOPLAM KıLO (

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslar bana masallah deyin bu hafta 300gr vermisim-tatlicadiarzu- ne kadar ayip demi walla haklisiniz sonra gorusuruz isim acele bu sabah a.s.

neslihan valla bende korkuyorum,pazartesi gittiğimde söyledim.dedim internette sürekli araştırıyorum verdiğiniz diyetler hep şok diyet böyle sık sık değiştirmek kaslara zarar verir falan yazıyordu dedim.yok dedi bunlar ayırma diyeti,zaten 3 gün protein,üç gün karbonhidrat diyeti vb veriyoruz dedi.herşeyden yiyorsunuz hiçbir sorun olmaz dedi.ya benimde aklım çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.şuan için sağlık yönünden bir şikayetim yok inşaallah olmazda.

Akupunktur Tedavi
canım gittiğim yerin internet adresini kopyaladım.doktor eğitimli biri ama benimde bu diyetler kafamı kurcalıyor.

gunaydin arkadaslar bana masallah deyin bu hafta 300gr vermisim-tatlicadiarzu- ne kadar ayip demi walla haklisiniz sonra gorusuruz isim acele bu sabah a.s.
tamma canim hadi isine bak sen hayirdir ne bu acele bu arada ne isin var kiz merak ettim
kızlar merhaba üzgünüm sadece 97 olmuşum öpüyorum...............mafoldumben

kiz niye bu kadar uzgunbsun normal guzelim illa her hafat iki kilo bir kilo verecek halin yok arada duracak sonra yeniden basliyacak bunlar olur morel bozma yok
nasil oldun sen biraz kendine geldinmi iyimisin

vall abilmiyorum guzelim hani sen soyle 100 kilo felkan olsa hadi diyecegim obezsin san boyle diyet veriyo ama sadece 70 kilosun 70 kilo okadar cok bir kilo degilki abartilipta surekli sok diyet verilsin bilmiyorum tabiki doktor yanlis yapmmaz sanirim ailen ne diyo bu duruma

kılo cızelgemı degıstırmeye ugrasıyorum
onceden yaptıgım sey sımdı olmuyor offff sınır oldum

neden kiz once baksaydin kilo cizelgende nereyi kopuyalamissin sonra silip tekrra kopyalasaydin akilli yoksa bende karisytiriyorum
hangi kilo cizelgesini yapacaksin 7910 tickerdenmi

Kızlar dilimiz damağımız kurudu buyrun bunlarda benden cuma kacamagımız olsun

kizim senin aklin fikrin yemektemi aa deli etme beni cek sunu gozumuzun onunden sanki dersin kilo alma topigi gozumuze gozumuze sokuyo su dondurmalari insanin canini istetiyo allahim yarabbim
git rakip takimlara ver sen o dondurmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…