- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.861
sagol kız sende merak mı ettiniz beni...
yaaaa yok öyle kimse yoktu da takıma aldık felan demeler nasıl mış haaa
ay canim ya kolay gelsin zor isler bende seneye yapacagim insallah ama okadar buyuk yapmayi dusunmuyorumyok canım şaka kıskanma falan degil de hakkaten 2 gün çok kötüydüm.. servis sorumlusuyum 12 yıldır..bu sıra sorunlar oldu.. işte ki problem evde de rahatsız etti..sonunda istifa ettim .çarşam ba günü..ama henüz onaylamadılar...bide sünnet hazırlıgı..bizim burda sünnet biraz agır oluyo..kazanlarla yemekler pişer..gecesi kına olur falan..aşçısı,kamerası,kuaförü,yemeklikleri,davetiyesi,konvoy için havlu,kına için çerez,yazma,limanatası,..............:uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:.of of ön ayak olcak kimse yok..benim adam sagolsun acık beceriksiz de..ben gidiyom çiçekçi ile anlaşıyom(sünnet tahtı,kına yeri süslemesi,araba süslemesi) 100 ytl ye,anam gidiyo tarih yazdırmaya 150 ytl ye anlaşıyo.. ben anlaşıyom odunu 50 ytl( kazanların altında yakmaya)gidiyo başka yerden 100 ytl ye..yok anam bacım boşanmadan sünneti bir geçirebilsek hayırlısı ile:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sabah kılasik kahvaltı yaptım.ögle az patatesli yagsız bol limonlu salata yedim.akşam da 6 çubuk patates 1 kase baharatlı yogurt yedim..aralarda 2 kepek ekmegi.ile peynir yedim..ya ben bi sandaroz sakızı diye bişi buldum sabah aç karna içtim ..kullananınız var mı acep kızlar...
canim ya ne ozur diliyorsun hayret birseysin ha ozur dileyecek bir durum yok tabiki herkezin bi gunu birgunune tutmuyo oyuzden rahat ol habersiz bir yere koybolma yeter vereliniortak:çok üzgünüm: bu haftaki paylaşımlarımdan memnun olmadıgınıozı biliyom..kusura kalman anam hepicinizden ayrı ayrı özürler valla anacım...a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
umarım yarın ki, kilomla sizi memnum ederim..ya biraz koptum ya sizden ben analizi anlamadım benim bişi yapmam gereklimiydi..ben sizin aranıza 101 ile girdim bu 3. hafta geçen hafta 97 500 mü 400 mü neydim.hedefim önce temmuz 3üne kadar 90 olmak:Saruboceq:
sonra da ramazanlıga kadar 80 olmak :Saruboceq:
ama siz 90 da beni mezun etcekseniz şunu 85 yapam madem .
basin sagolasun canim cok zor allah sabir versin guzelimkızlar nöbetteyim ya nöbet kötü gidiyo.bugün nöbetteki hemşire arkadaşın yengesi kalp krizi vefat etti.evde vefat etmiş zaten ama baya ugraştık döndüremedik..bizi çok etkiledi...daha önce yazmıştım benim babam ben nöbetteyken kucagımda vefat etti.mekanı cennet olsun:Saruboceq:
beni çok etkiledi...mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ya guzelim sen cok hizli gidiyorsun bence doktoruna bir citlat sok diyetten sok diyete gecilirmi hic biryerde duymadim iki sene olacak diyet bolumundeyim az cok arastirmada yapiyoruz cok sok diyet sagligi bozar ben korkmaya basladim senin su doktordangünaydın kızlar dün lahana çorbasına başlamıştım.öğlen zar zor 5-10 kaşık içtim.ama çorba maceram dün başladı ve başladığı gibi bitti.akşam bir türlü çorbayı ağzıma götüremedim.3. çorba maceramda böylece bitti.onun yerine doktor eğer içemezsen hazır çorba iç demişti.bende bir fincan çabuk çorba içtim.yanında iki yudum simit yedim.
şimdi kahvaltımı yaptım.öğlen bir parça biftek ve çorba var.akşam yine çorba.
tamma canim kilonu aynni yazariz sorun degil dert etmeben aksam hındı sote yedım kızımda yesın dıye hadı ye dıyıp bana bakıyor ben yersem o da yıyor...saat 9 du bu arada tabı...neyse sabah tartıldım hala 76 yım...ama dunden berı tuvalete cıkamadım...neslı benı yıne 75,8 yaz canım ...gercı sarı kartı aldım bu hafta ben cumaya kadar 75,5 olmam lazım....dun yuruyuse basladım...bıraz agırlastırmam laızm...
gunaydin canim sendemi basladin akapunktura anam kiz senin cok bur kilo yok neden dogal yonden vermiyorsun azicik tut bogazini be guzelim neyse artik baslamisssingünaydın kızlar beni aynı kiloda yazın çünkü tartılmayacam bu hafta.10 gün sonra tartılacam akupuntur işe yaramış mı diye?dr çarşamba tartıl dedi
tamma canim hadi isine bak sen hayirdir ne bu acele bu arada ne isin var kiz merak ettimgunaydin arkadaslar bana masallah deyin bu hafta 300gr vermisim-tatlicadiarzu- ne kadar ayip demi walla haklisinizsonra gorusuruz isim acele bu sabah a.s.
kızlar merhaba üzgünüm sadece 97 olmuşum öpüyorum...............mafoldumben
neslihan valla bende korkuyorum,pazartesi gittiğimde söyledim.dedim internette sürekli araştırıyorum verdiğiniz diyetler hep şok diyet böyle sık sık değiştirmek kaslara zarar verir falan yazıyordu dedim.yok dedi bunlar ayırma diyeti,zaten 3 gün protein,üç gün karbonhidrat diyeti vb veriyoruz dedi.herşeyden yiyorsunuz hiçbir sorun olmaz dedi.ya benimde aklım çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.şuan için sağlık yönünden bir şikayetim yok inşaallah olmazda.
Akupunktur Tedavi
canım gittiğim yerin internet adresini kopyaladım.doktor eğitimli biri ama benimde bu diyetler kafamı kurcalıyor.
kılo cızelgemı degıstırmeye ugrasıyorum
onceden yaptıgım sey sımdı olmuyor offff sınır oldum
Kızlar dilimiz damağımız kurudu buyrun bunlarda benden cuma kacamagımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?