- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.281
mesajini gordum varim demek isterdim ama iki gun kaçtı bu 4 gun ancak kaçanları toparlarım ..ama senide takipteyim arkadasim...selam kızlar ben ilk kez geçen hafta gram üstüne çıkıp 1 kilo verdim takım yarışmaları sayesinde. şimdi önümüzdeki hafta yarışmak çekişmek için kendime rakip arıyorum kurallara aykırı değilse tabi tam bilmiyorum kuralları.
benimle bu hafta yarışmak isteyen varmi
şu anki kilom 83,5
haftaya hedefim 82,4 hedefi biraz zorlamak istedim. haber bekli,yorum sizden hoşçakalın bol eksili hafta dilerim
Sabah kahvaltimi iyi ve saglikli yaptim elmami bile yedim ama yine ogle yemeginde cok sey yedim ve aksama bi dugune gidicem orda nasil yerim kimbilir yardim edinn
canim insallah az zararla atlatmissindir...benim durum fena..insallah su uc gun toparlarım..Helloooo bu hafta sonlari basa bela.. Herseyin ucu kaciyo.. Bende sabah sucuk yedim valla. Hemde bi sicaktasimdi arkadaslarla kebapciya gidiyoruz. Soz ama cok abartmiycam. Herkese mutlu haftasonlari
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim yeşil cay iciyormusun? Yag yakimini hızlandırıyormuş.. İhmal etme onu...Selammmmlaarrr:)
MEnumu yaziyorum kizlar
Kahvalti kepekli tost ve su
Arairinc patlagi
Aksam:corba ve et
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Himm bu yemeye kilo almadinmi... Benim de karnımda ac kurt var sanki... Biryerlerde ayarım bozuldu walla...Selam kizlaaar :)))
Sizi ozledim.
Yaptiklarima gelinceeeee... gecenin dordunde yedigim 3 pogaca ve 2 dilim borek mi ararsin. Cilgincasina kuruyemis mi dersin. Bi baton cikolata mi dersin. Her firsatta top top dondurma mi dersin. Hepsi var!henuz arti gormedim. 54 kiloydum tam bugun.
Bi zayiflama kuru deniyorum ise yararsa haber vericem size de.
Ben de baslarda içemiyordum yeşil cay ile siyah cayı bir bardakta birlikte sallama seklinde yapıp içiyordum... Simdi zor gelmiyor o kadar....Canim yeşil cay iciyormusun? Yag yakimini hızlandırıyormuş.. İhmal etme
Evet yeşil çayı icmem lazim ama onunda tadi bana buruk geliyor biraz zorlaniyorum
Ben de baslarda içemiyordum yeşil cay ile siyah cayı bir bardakta birlikte sallama seklinde yapıp içiyordum... Simdi zor gelmiyor o kadar....
Aslinda mantikli sozencim ya ama o şeker yokmu o şeker olmayinca hepsi yavan:)
Kilo almak icin ne yapılabilirse ben bugun hepsini yaptım...
Cips bile yedim...
Daha ne diyim...
Niye kendime eziyet ediyorum anlamadım...her gerildiğimde kendime zarar vermek icin yemeğe saldırıyorum sanki.. Mazoşist miyim ben yaa... ... İnsallah bugun son olur...
canim insallah az zararla atlatmissindir...benim durum fena..insallah su uc gun toparlarım..
Canim yeşil cay iciyormusun? Yag yakimini hızlandırıyormuş.. İhmal etme onu...
Himm bu yemeye kilo almadinmi... Benim de karnımda ac kurt var sanki... Biryerlerde ayarım bozuldu walla...
Merhabalar
Bütün hafta sonu dış ağrısı yla geçti 22 lik dışımda yine harekete geçti. Ağzıma açmadığı çok fena şimdi daha iyiyim şükür. ..35 günlük bi oğlum var göğsümden inmiyor orda yatsa uyusa bütün günü orda gecirse😊 yatağında uyumuyor beni çok yoruyor ...😥
Günaydın kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?