Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kzlar i ki gündür disarilardayim ..ipin ucunu kaçırdım. Kontrol mekanizması ariza yapttı bende... Frenlerim boye zamanlarda tutmuyor malesef.. mesajini gordum varim demek isterdim ama iki gun kaçtı bu 4 gun ancak kaçanları toparlarım ..ama senide takipteyim arkadasim...

Sabah kahvaltimi iyi ve saglikli yaptim elmami bile yedim ama yine ogle yemeginde cok sey yedim ve aksama bi dugune gidicem orda nasil yerim kimbilir yardim edinn

İnsallah yememssindir canim...yada hafif alatmisindir... Ben vicdanen azaltayım cunki...:26::26::26:

Bi anda dugunlerden sogudum bogazimi tutamamam yuzunden Normalde aldigimdan 900kalori daha fazla aldim ama yarin telafi edicem.
Bi guncuk kacamak yaptim diye diyetimden vazgecmem 👍👊

Helloooo bu hafta sonlari basa bela.. Herseyin ucu kaciyo.. Bende sabah sucuk yedim valla. Hemde bi sicakta simdi arkadaslarla kebapciya gidiyoruz. Soz ama cok abartmiycam. Herkese mutlu haftasonlari

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selammmmlaarrr:)
MEnumu yaziyorum kizlar
Kahvalti kepekli tost ve su
Arairinc patlagi
Aksam:corba ve et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlaaar :)))
Sizi ozledim.

Yaptiklarima gelinceeeee... gecenin dordunde yedigim 3 pogaca ve 2 dilim borek mi ararsin. Cilgincasina kuruyemis mi dersin. Bi baton cikolata mi dersin. Her firsatta top top dondurma mi dersin. Hepsi var! henuz arti gormedim. 54 kiloydum tam bugun.

Bi zayiflama kuru deniyorum ise yararsa haber vericem size de.

Kilo almak icin ne yapılabilirse ben bugun hepsini yaptım...
Cips bile yedim...
Daha ne diyim...
Niye kendime eziyet ediyorum anlamadım...her gerildiğimde kendime zarar vermek icin yemeğe saldırıyorum sanki.. Mazoşist miyim ben yaa... ... İnsallah bugun son olur...

canim insallah az zararla atlatmissindir...benim durum fena..insallah su uc gun toparlarım..

Selammmmlaarrr:)
MEnumu yaziyorum kizlar
Kahvalti kepekli tost ve su
Arairinc patlagi
Aksam:corba ve et

Canim yeşil cay iciyormusun? Yag yakimini hızlandırıyormuş.. İhmal etme onu...

Himm bu yemeye kilo almadinmi... Benim de karnımda ac kurt var sanki... Biryerlerde ayarım bozuldu walla...

Canim yeşil cay iciyormusun? Yag yakimini hızlandırıyormuş.. İhmal etme

Evet yeşil çayı icmem lazim ama onunda tadi bana buruk geliyor biraz zorlaniyorum

Ben de baslarda içemiyordum yeşil cay ile siyah cayı bir bardakta birlikte sallama seklinde yapıp içiyordum... Simdi zor gelmiyor o kadar....

Son düzenleme:
Ben de baslarda içemiyordum yeşil cay ile siyah cayı bir bardakta birlikte sallama seklinde yapıp içiyordum... Simdi zor gelmiyor o kadar....

Aslinda mantikli sozencim ya ama o şeker yokmu o şeker olmayinca hepsi yavan:)

Aslinda mantikli sozencim ya ama o şeker yokmu o şeker olmayinca hepsi yavan:)

Daha önce 3 ay sekeriz cay ictim yinede alışamadım.simdi 4 ayi gecti iciyorum ama eski keyfi Bencede yok.. Yeşil cayin işkence halı kalmadı iciyorum artik..

Hic anlatmiyim.. Bugun dayanamadim abarttim ((( 3 gun sok diyet yapip, bu yedikleri eritmem lazimm.. Iyi geceler canimcimm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlarcım günaydınnnn

Bu sabah müthiş bir artı görerek uyandım, bugün regl olacağım.
400 gr bence onun şişkinliğidir. değilse de o kadar yediklerime 400 gr ile yırttığıma sevinicem zaten. Hoş 6 haftada 6 kilo vermem lazım ama bakalım artık.

Bugün ilerdeki kıro sevgilimin doğum günü var, pasta yiciiim azıcık. Öğlen zaten nohut varmış belki yemek hiç yemem bile.

Benim kadar yoğun çatlak problemi yasayan var mı aranızda? O denediğim kür özellikle çatlaklarda oldukça işe yaradı. Paylaşabilirim.

Persembeye kadar tartilmiycam. Dun regl oldum. Onun ve dun yediklerimin etkisiyle kesin arti cikarim. Hiccc moralimi bozamam simdi artilari gorup..

Bugun menum

Sabah 184 kcal
Musli
Sut

Oglen 210 kcal
Peynirli light tost
Yesilcay

Ara 57 kcal
1 porsiyon karpuz

Aksam 277 kcal
1 kepce tavuk corbasi
Mantarli hindi sote
2 kasik makarna

Toplam 728 kcal

Su 2 lt
Spor : yok karnim agriyo

Merhabalar
Bütün hafta sonu dış ağrısı yla geçti 22 lik dışımda yine harekete geçti. Ağzıma açmadığı çok fena şimdi daha iyiyim şükür. ..35 günlük bi oğlum var göğsümden inmiyor orda yatsa uyusa bütün günü orda gecirse😊 yatağında uyumuyor beni çok yoruyor ...😥

Gecmis olsun canim..

Şu akıllı telefonların kendini sende akıllı sanıp yazdığın yazı yı kendine göre değiştiriyor ya sinir oluyorum😤20 lik dişim olmuş 22 lik disimda😁😁😁

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…