- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.321
Canim hiç bozma moralini perşembeden veri deli gibi yedim walla cips msir ne ararsan var...ama hergun sporda yaptım sabah aksam... Dun cok az yedim ve bugun sukur eksi gordum. Bügünde hafif yiycem yine perşembeye eksi ikmal icin elimden geleni yapıyorum.. Ama moralimi iyice bozup salsaydım bugun eksi hayatta goremezdim. Bizim yolumuz cok uzun arkadasim.iki günden bisey olmaz hadi biraz spor biraz dikkat perşembeye eksisin ...sana güveniyorum....Gunaydin kizlarr,
Pazar gunu yediklerimden o kadar pisman oldumki, dun aksam sadece 2 kasik yogurt bir isirik ekmek yiyebildim.
Bugun menum;
Sabah
Beyazpeynirli tost
Ogle
Tavuksuyu corbasi
Ara 2 pors meyve
Aksam
Hindili mantar sote
4 kasik makarna
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim hiç bozma moralini perşembeden veri deli gibi yedim walla cips msir ne ararsan var...ama hergun sporda yaptım sabah aksam... Dun cok az yedim ve bugun sukur eksi gordum. Bügünde hafif yiycem yine perşembeye eksi ikmal icin elimden geleni yapıyorum.. Ama moralimi iyice bozup salsaydım bugun eksi hayatta goremezdim. Bizim yolumuz cok uzun arkadasim.iki günden bisey olmaz hadi biraz spor biraz dikkat perşembeye eksisin ...sana güveniyorum....
Canim seni en az zorlayan spora yönelmen super..benimde belim biraz hissettiriyor kendini aksam yapamam sanirim ama gunduz cikip pazara gidicem yeşillikler almalıyım..hareket azda olsa iyidir.. Kolay gelsin canimm...Yaaa bitanesinnnn :) valla bi hirs geldi. Motivasyonum yukseldi..
Yasli teyzeler gibi mizmizlanmak istemiyorum ama hem eklemlerdeki sorundan hemde sanirim vucut agirligindan bu leslie dizlerimi cok agritti. Bugun mekik cekmeye baslicam. Hergun 100 yaparsam iyi olur. ( bir ara gunde 300 mekik yapardim )
Dayanamadim gittim tartildim :)) eksideyim bende yuppiii :) ohh almamisim kili ohh
Herkese günaydın...
Makbule gunlerdir yoksun kuzum nerelerdesin...bu sana kacinci yazisim ama yoksun...
Anethema da artik girmiyor mezun oldu...
Ceren zaten mezun olmuştu...
Özledik sizi kızlar...
Gunaydin kizlarr,
Pazar gunu yediklerimden o kadar pisman oldumki, dun aksam sadece 2 kasik yogurt bir isirik ekmek yiyebildim.
Bugun menum;
Sabah
Beyazpeynirli tost
Ogle
Tavuksuyu corbasi
Ara 2 pors meyve
Aksam
Hindili mantar sote
4 kasik makarna
Yaaa bitanesinnnn :) valla bi hirs geldi. Motivasyonum yukseldi..
Yasli teyzeler gibi mizmizlanmak istemiyorum ama hem eklemlerdeki sorundan hemde sanirim vucut agirligindan bu leslie dizlerimi cok agritti. Bugun mekik cekmeye baslicam. Hergun 100 yaparsam iyi olur. ( bir ara gunde 300 mekik yapardim )
Dayanamadim gittim tartildim :)) eksideyim bende yuppiii :) ohh almamisim kili ohh
Selamm kızlar
Afiyet olsun canim sevindim eksi cikmaniza kizlar benimde adetim yakin ama tarti iyi gidiyor ins bozulmaz perşembeye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
harikasin canim
nasıl oldu öksürüğün...
Binadaki komsularimiz hacca gidip gelenler oksuruge sebep olan virüsü getirmişler diyordu,
Bu sabah ufakligi 1 ayda 4. Kez Dr a götürdüm hala öksürüyor...virüs salgını varmış sanirim.cigerlerinden korktum bende .. İyi dedi sukur. Dr bende hastalandım diyordu....bakalım pek bisey yedirmiyorum zayıfladı iyice..
Sabah neskafe ictim
Oglen yoğurdun icine elma doğmadım yedim..
Aksama et türü bisey yaparım.birde salata...
İnsallah kacirmam arada...
Canim burda da oyle herkes hasta benim oksuruk tamamen bitmedi ama rahatsiz etmiyor eskisi gibi uzuldum oglusuna ayyy benim kiz oksurdugu zaman sanki benim cigerlerimi sokuyolardi bir an once iyilesir insallah
Bide adetim 1 hafta gecikti iyice sistim gelmesi icin bildiginiz yontemler var mi?
Haftaya pazartesi tatile gidiyorum orda havuza denize girebilmem icin bu aralar illa olmam gerekiyo
Yardim edin lutfenn
canim maydonozun bu özelliğini bilmiyordum.gecikirsem bende deniycem...Bol maydanoz ye canim.. Sokturur o.. Odemun varsa onuda atarsin arada :)
Bide adetim 1 hafta gecikti iyice sistim gelmesi icin bildiginiz yontemler var mi?
Haftaya pazartesi tatile gidiyorum orda havuza denize girebilmem icin bu aralar illa olmam gerekiyo
Yardim edin lutfenn
canim maydonozun bu özelliğini bilmiyordum.gecikirsem bende deniycem...
Ayyy ne guzel dinlen gez enerjini yükselt canim..
Benimde en büyük sikintimdir bu dönemlerde gecikmesi . Sitres olurum her sene...
Canim isvec diyetine bir bak.saglik sorunun yoksa yarin sabahtan başlayabilirsin.3 gitmemede iki gidebilir...Su kilolari veremeden gitmicem tatile diye soz vermistim kendime de 6 gunde 3 kilo nasil verebilirim ki artik
iyi eğlenceler canim.. Ama bu tur geziler hele birde acik büfe yemekler cok tehlikelidir,,Selam kızlar
Hemen menumu yazayim busabah midem cok bulandi sadece form kraker yiyebildim
Ara: misir ve princ patlagi
Aksam:ayran pilav az et
Yarinda Lüleburgaz a gidiyorum 3gunlugune umarim fazla kacirmam:)
Selam kızlar
Hemen menumu yazayim busabah midem cok bulandi sadece form kraker yiyebildim
Ara: misir ve princ patlagi
Aksam:ayran pilav az et
Yarinda Lüleburgaz a gidiyorum 3gunlugune umarim fazla kacirmam:)
Bizde bu yüzden hiç erken rezervasyon yaptiramiyoruz malesef...Hihii bende de ayni durum var. taa kisin gun gun hesapladik tatili planladik. Her ay 3 gun gecike gecike regl oluyorum. tam tatilin gobegine denk gelecek uyuz.. Oyle bisi olursa geciktirici falan bisi yapicam mecbur
Canim isvec diyetine bir bak.saglik sorunun yoksa yarin sabahtan başlayabilirsin.3 gitmemede iki gidebilir...
iyi eğlenceler canim.. Ama bu tur geziler hele birde acik büfe yemekler cok tehlikelidir,,
Koru kendini ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?