Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Temmuzun ilk haftasi isvec diyeti yapicam bende. 6 gunluk olanindan ondan sonra dogumgunum var pastalari yiyip verdiklerimi geri alicam hahahaha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de çakmasını yapıyorum.isvecin kafama göre olanı yani...bugun ikinci gündü :)
İnsallah biraz giderde bende rahatlarım.

Ohhh ellerine saglikkk.. Mis gibide kokar piserken ohh :)

Gecmis olsun canim.. Ne kadar az yemissin. Bayilirim yerlere ben o kadar az yesem

Saol canim malesef ya yiyemedim
Bende sastim kendime dogrusu :)

iyi geceler kizlar mumkun oldugunca yazarim :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar
Bugun 0.2lik bi arti ile uyandim oyuzden bi daha makarna yemeyi dusunmuyorum
Bugunu boyle atlamayi ve yarin 0.5lik bir eksi ile uyanmayi dusunuyorum cunku cok az zamanim var

Sabah
-Yesil cay

Ogle
-Salata 150kcal

Aksam
-Meyve
-Yesil cay

Gunaydinnnnnnnn guzeller
Lüleburgaz limisiniz? Bize cok yakin beklerim banada
Ohhh benim kiz cok sever cilek recelini ama sadece anneannesinin yaptigini yer ben yapmiyorumda(beceriksiz dayko) butun kisligimi kendim yaparim tursudan tarhanaya kadar receli annem veriyor bende pek recel sevmedigimden herhalde hic yapmaya kalkmadim
Biz daha Aralık -Ocak gibi ayirtiyoruz gittigimiz zaman belli olunca (ramazan bayrami arife gunu yola cikilir) bizi dusunen yok bu sene kizda adet gordu birken iki kisi dusunuyorum artik gerci ikimizinki ayni donemlerde ama bu ara olmazsam tehlikee pufff ammada stres hee

Cnm cok az bunlar tamamen metabolizmayi kilitlemesin dikkat et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlaaaaarrrrr

Sizi çok özledim

Pek online olmuyorum bu ara. Biraz yoğunum üzerinize afiyet. Bugün itibariyle full burada oluciim.

Bu hafta diyet yaptığımı söyleyemem. Cuma akşamından beri yani, yiyecek kokusu aldığımda koşuyorum. Az az yesem de sağlıklı hiçbir şey yediğimi söyleyemem. Allah'ın sevgili kuluyum tabi kiloyu yine veriyorum. Bu da benim saçma sapan yapım işte.

Mesela bugünkü menüm şu. Sakın bunları yapmayın

Sabah: 5 çubuk kraker

Öğlen: yoğurtlu kızartma belki ekmek

Akşam: Köfte

Ara mara hiçbir şey yapmıyorum. Ptesiden itibaren devam edicem diyete.

Başta izne mi ayrılsaydım diye düşündüm, bide regl olunca keşke ayrılsaydım dedim de. Gerek kalmadı. Az da olsa gitti gene.

selam rakipleri ziyarette denk geldim.sizede yorum yazmadan geçmeyem dedim. bilinçli ve diyet yapan birisi olarak menunuzu ne yazıkki yanlış tercihlerle doldurmuşsunuz :) ama dediğiniz gibi bazan insan salmak istiyor sağlık olsun haftaya devam
ben cuma çok meraklıyım yine sizin takımmı olacak bakalım birinci

Gunaydin fistik :)

Canimcim, Dayko'nunda dedigi gibi cok az yedigin icin vucudun kitlik var sanip mevcut yaglari korumaya alir ve asla kilo veremezsin.. Oglen menune 1 dilim ekmek, aksam yemeginede sebze ve yogurt eklersen gercekten cok iyi olur.
Ben boyle bi menu yapsam vitaminsizlikten kafamda sac kalmaz vallaa

Peki o zaman madem oyle diyosunuzz
Kahvalti
-5 ceri domates 50kcal

Ogle
-Meyve
-Yesil cay

Aksam
-Sebzeli et sote 125kcal
-Yesil cay

Mekik cekerim
3lt su icerim

Nasil??

Bugün menum

Sabah
1 kepekli beyaz peynirli tost
Sutlu tarcinli kahve

Oglen
Izgara kofte
Salata

Ara
1 pors. Meyve

Aksam
Semizotu yemegi
Yogurt
1 dilim tb ekmegi

Su : 2 lt
Spor : hafif yuruyus + gece mekik 100 adet

Selam güzeller ..
Bugun yine güzellik merkezine gittim.yuzum icin lifting yaptırdım.o arada bir spor aleti gordum orda.nasil anlatsam.ayakta duruyorsun.hicbisey yapmiyorsun sen.ayaklarini bastığın yer vücuda titreşim veriyor ve her yerin kıpır kıpır kipirdiyor.cok güzeldi :)

Anlamadım nereye ayrılsaydın....?
Senin bu haftaki beslenmen benim iki haftada bir yaptıgım herzamanki beslenmem ..ama ben hiç izne ayrılmadım......arti çıktığım zamanlarda bile....
özletme bu kadar kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…