Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öylemi sevindim. Evet zengin tutmaya çalıştım.
Ve Absolut bi konuya daha değinmek istiyorum. Meğer ben çocuklarıma bakmaktan eve bakmaktan kendime hiç zaman ayırmiyormus um.
Eşim gunduzleri evde olmadığı için gündüzleri kendime yemek hazırlamazdim. Oğlum ne isterse yapar ondan yerim. Makarna Kızartma falan..

Bugün oglum anneannesigilde , kizimda uyuyordu.kendim için buzluktan et çıkardım . Kendime kofte ve salata yaptım. Kısacası kendimi buldum ve değerli hissettim.

Son düzenleme:

Ohh ne guzel yapmissinnn :) bircogumuz ayniyiz. Is isten gectikten sonra aklimiz basimiza geliyor. Ama olsun gecte olsa biyerinden baslamak cok iyi hissettiriyor.. Insallah burda herkesin herkese karsiliksiz verdigi destekle sende istedigin kiloya saglikla ulasirsin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inşallah desteğe çok ihtiyacım var. Bende elimden geldiğince size destek olmaya çalışırım.

Söylemesi zor ama eşimin önümden ekmek kaçırdığı hissediyorum. Mesela bu sabah cok açsan fazla yumurta kirayimmi dedim.1 tane kır ben 1 tane yerim dedi. Ben yemicekmiyim dedim sen bilirsin dedi.cerez olsun baska bise olsun onune alir.bitene kadar birakmaz.yermisin demez. çok rahatsız oluyorum. Suçlanıyorum kendi kendime.

Bende buraya başlayınca kendi beslenmem konusunda ne kadar özensiz oldugumu anladım.kendim icin pazar ve market alışverişi yapıyorum artik,hatta esim bile senin icin ne alicaz diye sorar oldu...eskiden olsa ilk çekirdek isterdim..şimdilerde semız otu marul....

Benim esimde benim zayıflamamı cok istiyordu.o kadar istiyorduki ne kadar ve ne yiyeceğime surekli karışma gereksinimi duyardi .birinin benim yediğim miktara yada yedigim seye karışmasına dayanamaz deli olurum bende..daha fazla yerdim kontrolsuzce... Yine zaman zaman kontrol kaçıyor ama buna da sukur...
Yalnız degilsin canim....sabırlı ol birde emziriyormusun ? Emziriyorsan daha kolay zayıflarsin cunki...

Hic dert etme yaa.. Sen kilo vermeye basladikca zaten esin senin diyet yaptigini, azmettigi gorup destek olacaktir.. :)

Ayyyy o yedigim lokmaya karisilmasi durumu benide delirtir. Bir tabak yiyecegim varsa 3 tabak yerim. Yada küserim hicbisi yemem :) neyseki artik kimse karismiyo :)

Ayyyy o yedigim lokmaya karisilmasi durumu benide delirtir. Bir tabak yiyecegim varsa 3 tabak yerim. Yada küserim hicbisi yemem :) neyseki artik kimse karismiyo :)

Kilolar her türlü dert veriyor bize walla...
Ben biraz disarda yürüyüp geliyim diyorum.enerjim dusuk belki hareket iyi gelir...

Hic dert etme yaa.. Sen kilo vermeye basladikca zaten esin senin diyet yaptigini, azmettigi gorup destek olacaktir.. :)

Ayy kızlar yalnız değilim demek. O zaman hep beraber kilolara gram gram veda edip, istediğimiz kiloyu tartida görene kadar sabredecez ve basaracagiz inşallah.
Istedigim azimli arkadaşları buldum sanırım.

Diyetin ilk günü diyete artı olarak 1 dilim karpuz yedim. Buzdolabını düzenlerken canım çekti :))
Sporumu henüz yapmadım. Yemek yaptıktan sonra sıra ona gelecek :)

Diyetin ilk günü diyete artı olarak 1 dilim karpuz yedim. Buzdolabını düzenlerken canım çekti :))
Sporumu henüz yapmadım. Yemek yaptıktan sonra sıra ona gelecek :)

Olur o kadar, bende ogleden sonra diyet kraker yedim. 62 kcal. Eritiriz birazdan sporla :)

Bugun kendimi com iradeli hissettim kizlarr
Yaptigim tatlilar bir bir gozumun onunde yendi ve elimi surmedim :)
Karsimda pizza milkshake yapildi vejeteryan menusu alabilir miyim diyip sebze haslama yedim :)
En az 3km yurumusumdur ankarayi taniticam diye
Dolapta hala bikac dilim tiramisu var elimde de yesil cay 👍

Harikaaa

Seni yemediklen icin tebrik ederm
Komsuuu Ankara'nın nerelerini tanıttın ? Meak ettim
Bende ankaradayim .

Slm kizlar
Bugun kendimi suclu hissediyorum sabah:az peynir domates
OGLENatates yemegi ve makarna
ipler simdi kopuyorrr
Dondurma ardindan sucuk aglamak uzereyim abimlerde oldugum icin herkes burda ye ye diye tutturdular birde ben behcet hastasiyiyim normalde bana bayagi kizdilar yemiyorum diye(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Patates makarna dondurma ve sucuk hepsini birgunde...
Bazen olur öyle ...bozma moralini bende gecen bir kucuk paket cipsi tek basıma bitirmiştim...
Normalden az yersen hastalığı tetikliyormu anlamadım.oyleyse bence diyetisyenden bilgi alarak zayiflasan daha iyi olur...

Abarttim ya bundann korkuyodum
Hastaligim zaten bağışıklık sistemi zayifligi diyetisyene gitmem gerek sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…