Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydinlar herkese..
Abarttim ya bundann korkuyodum
Hastaligim zaten bağışıklık sistemi zayifligi diyetisyene gitmem gerek sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim devlet hastanelerin diyetisyeni var sanirim.sagligini ihmal etmeden zayıfla ki sonra sıkıntı oluşturmasın.hem diyetine uyarsın hem sporuna burada da birbirimize destek oluruz yine..

1.5 s.b tam yağlı sut 186kcal
Yarim adet Haşlanmış yumurta 39kcal
1 yk süzme yogurt 109kcal
1.5 dilim kepek ekmeği 101kcal

1 şeftali 38kcal

1 adet kozlenmış patlıcan 66kcal
2 adet orta boy domates 44kcal
1 dilim kepek ekmeği 67kcal

1 dilim kavun 53 kcal

1 kase Haşlanmış yeşil mercimek 162kcal
1 kase tam yağlı yogurt 109kcal

Toplam 1014 kcal
Bazal metabolizma hızım 2150 kcal
+2.5 litre su + sporu biraz araştırayim paylaşıcam.

Ebune çok geçmiş olsun. Bağışıklık sisteminde problem varsa, doktorun verdiği diyete uyması diye düşünüyorum.
Olsun doktor diyeti daha sağlıklı olur. Biz destek veririz sana.

Gunaydin guzeller
Abarttim ya bundann korkuyodum
Hastaligim zaten bağışıklık sistemi zayifligi diyetisyene gitmem gerek sanirim

Gecmis olsun topramm tatilde olur oyle kacamaklar dert etme canim diyetisyene git tabi saglik en onemlisi zayif ve hasta olmaktansa hafif kilolu olmayi tercih ederim
Gunaydinlar herkese..

Canim devlet hastanelerin diyetisyeni var sanirim.sagligini ihmal etmeden zayıfla ki sonra sıkıntı oluşturmasın.hem diyetine uyarsın hem sporuna burada da birbirimize destek oluruz yine..
Gunaydin kuzumm harikasin sen ne guzel destek oluyorsun opuyorum kocamann

Himmmm aafiyet olsun canim guzel menu
Gonderdigin linklerede bakicam simdi tesekkurler

Canim kahvaltıda süzme yoğurtmu yiycen peynirmi?
Yeşillik de koysan super olur cunki Emziriyorsan sütun artar...Ceren vardı onceden mezun oldu hep yeşillik yerdi hem sutu artırdı hemde saglikli diye..
http://m.youtube.com/watch?v=SCOi97mPH6A bu çok güzel hem dans hem aerobik ama zamanım yok buna . Kendi kendime yapabileceğim belli hareketler lazım. Belki siz yaparsınız diye paylastim :)
bu cok guzel bel çalıştırıyor .. Beğendim ama biraz korkarım ben belimden 4-5 ay önce ameliyat oldumda...
http://m.youtube.com/watch?v=PWEdJRRndkQ

Kızlar ben bunu yapacam. 10 dklik egzersiz ama suya battım resmen. 50 ile 70 kcal yaptırıyor bence buda haftada 350 400 kalori eder.
Buda guzel...
Leslie yapıyoruz burada genelde.sende bir bak istersen
Leslie 1 mile ile başla en güzeli leslie 3 mile..

Selam canlarr

Menumu yazayim

Sabah 201 kcal
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim tb ekmegi

Ogle 162 kcal
1 tabak semizotu yemegi
1 kasik yogurt

Aksam 231 kcal
Mercimek yemegi
Patlican salatasi

Toplam 594 kcal

Araya meyve falan katabilirim. Ac kalirim bu kaloriyle

Su: 2 lt
Spor : 100 mekik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

he valla 600 kalori araya ceviz de koy canim

Gunaydin kizlar bu sabah hasta oldum Yine...
Iki hafta once sabah uyandigimda da hasta olmustum ama tek gun olup gecti ve bu sabah yine ayni sey oldu
Devami gelmiyo ve benim canim surekli biseyler cekiyo Karnim zaten iki haftadir hep sisik
Dun okadar yurudum pek bisey yemedim bunlari yapmadigim zamanlarda gunde ama 0.4 verirdim bu sabah dunku kilomla ayni uyandim
Regliyle alakasi oldugunu dusunuyorum aksama dogru bakicam umarim devam eder cunku gercekten sinirlerimi bozmaya basladi
Buarada sabah nasil olsa diger ogunler hafif yerim diye kendimi tutamayip:
Kahvalti
-1 tane yumurta
-2 zeytin
-1 tane kizarmis kepekli tost ekmegi
-Domates
-1 tane simit
-2 dilim tiramisu(!)

Cok pismanim ama su hastalik sorunum bi gecsin duzelticem kendimi
Kilo:54.6

Oy oy o nasıl bir kahvaltı. 1 simit 4 dilim ekmek zaten. Yanına ekmek de yemişsin. Üstünede tiramisu.. Çok olmuş valla.. Yaklaşık 1050 kalorilik bir kahvaltı yapmışsın canımcım. Akşama sebze salata yersen iyi olur bence :)

Leslie nin linki varsa bakayım bi.
Yok canım emzimiyorum.evde de yeşillik yoktu.
Süzme yoğurdu du dün suzmustum. Bugün dolaba kaldırırken 1 kaşık aldim üzerine tuz biber kekik atıp yedim

Ara öğün yok canım. Özel bi diyet mi?

Dün sana nazar oldu canım. Öğlen ve akşam gecistirirsin.
Bir de şaka bi yana keşke dün tiramisu dan ufak bi dilim yeseydin. Bugün canın çok cekmezdi.

Yok canim, ben 1 ara ogun yapiyorum. Onuda meyve yada ceviz badem vs koyarim. Daha karar vermedigim icin yazmadim menume.

Anladım bende ara öğün umun birini cevizle degiseyim.

Haha Yanlis yazmisim simit derken kucuk kuru pasta olan simitlerden demek istemistim
Yoksa okadar da kaptirmadim canim kendimi Tiramisulari da hesapladim 250 kalori tutuyo kucukmus zaten
Yani toplam 500kalori aldim iste :/ Aksama da dedigin gibi salata yerim bir iki saate kadar da taze fasulyem var

Tiramisu icin dun kendimi tutabilmistim E zaten tutmak da zorundaydim saat 7yi gecmisti ama sabah amaan yakarim nolcak hesabiyla yedim. Keske yemeseydim direk gobege gitti simdi o yaa

Gunaydinlar herkese..

Haklisin canim istanbula donunce ilk isim bu olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…