Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sagol canim iyi eglenceler sanada
Asil ben dagittim bu hafta kekmi dersin dondurmami dersin pazartesi basladim tekrar sikiyonetime

kızlar merhaba ...mayıs ayında izne ayrılmıştım memlekete gitmek için şimdi döndüm acaba hala devam edebilirmiyim sizlerle kilo vermeye...

valla ben döndüm ama millet hep mezun olmuş galiba....neyse bizde önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...

Selam kizlarrr

valla ben döndüm ama millet hep mezun olmuş galiba....neyse bizde önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...
kızlar merhaba ...mayıs ayında izne ayrılmıştım memlekete gitmek için şimdi döndüm acaba hala devam edebilirmiyim sizlerle kilo vermeye...
bluemooncum hosgeldin tatilin nasil gecti biz pek bi azaldik
Slim,ceren mezun oldu sozen izinde saclari dokuluyor diye bi sure ara vermek istedi
Slim mezun olunca absolut kaptanimiz oldu o da tatilde su an
Sen neler yaptin ?

Hello canlarrr.. Daykocumm bende dagattim :)) donunce aynen bende sikiyonetim :))
Bluemoon tekrar hosgeldin :) insallah eskisi gibi kalabalik ve gaza gelmis bir takim olarak yola devam ederiz. Optummm

Hello canlarrr.. Daykocumm bende dagattim :)) donunce aynen bende sikiyonetim :))
Bluemoon tekrar hosgeldin :) insallah eskisi gibi kalabalik ve gaza gelmis bir takim olarak yola devam ederiz. Optummm
Hellooo dagit kuzum helalll olsun donunce toparlariz dert degil eglenmene bak sen

Selammm
Bluemoncum 362.etapta izinli yazilmissin sanirim
Kaptancim nasil hesapliycaz simdi yardimmmm

Dayko 90.8 / 90.2 / 0.6 / %0,6
Absolut123 90,2 izinli
Ebune 60 / bildirim yapmadi

14.TAKIM ORTALAMASI % 0,2

Canım

Dayko 90.8 / 90.2 / 0.6 / %0,6
Absolut123 90,2 izinli
Ebune 60 / bildirim yapmadi

14.TAKIM ORTALAMASI % 0,2
selamm canımm.. Ben listede değilim. İzinli olduğumu söylediğim hafta çıkmış oluyorum. O yüzden 3'e değil 2'ye bölüyoruz. Bluemoon içinde kaç haftadır izinliyse aldığı/verdiği kiloyu hafta sayısına böleceğiz :)

Canım gecen hafta listeye yazmamıştık izinli diye bu hafta ikiyemi bölelim şimdi

Kizlar selam
ya kacgundur giremiyorym ben telden giriyordum uygulamami cöktü anlamadim tapatalk diye hata veriyor tablette ayni sekilde neyseki farkli bir sekilde girebildim kusura bakmsyin neolur

Selamlar 14.takim
Kaptancim nasil gidiyor tatil don artik sikildim be yaaa
Sozen kuzum sende yok oldun bi cee eeee desen beee ozledik
Topram ise yaradimi demin yazdigim psikolojimi bozdu bu diyet kendi kendime migdemi bulandirdim hee
Amannn olmiyecez ya onlari yemezsek demi ama hecc
Bide hunili smiley yapsinlar bana ozel

Canımmm naberr :)

Ben tatilden döndüm. Aynen gitmeden dediğim gibi 3 kilo alarak döndüm bende ebune gibi dondurma mısır limonata falan patladim napcaz yaaaa

Canımmm naberr :)

Ben tatilden döndüm. Aynen gitmeden dediğim gibi 3 kilo alarak döndüm bende ebune gibi dondurma mısır limonata falan patladim napcaz yaaaa
Oooo kaptancim hosgelmissin nasil gecti tatilin sanirim guzel gecmis
Neyse 3 kg bisi degil 2 haftada toparlarsin canimcim

Oooo kaptancim hosgelmissin nasil gecti tatilin sanirim guzel gecmis
Neyse 3 kg bisi degil 2 haftada toparlarsin canimcim
ben cevap yazdigini gormedimmm :) gittik heldik cok sukur. Ama hala diyet modunda degilim. Gerci yarim kilo verdim bile ama disipline girmem lazimm..

Bugun senin kilo bildirimi. Medari iftiharimiz olarak kac kilo verdin bakalim :)

ben cevap yazdigini gormedimmm :) gittik heldik cok sukur. Ama hala diyet modunda degilim. Gerci yarim kilo verdim bile ama disipline girmem lazimm..

Bugun senin kilo bildirimi. Medari iftiharimiz olarak kac kilo verdin bakalim :)
Deme oleee bu hafta artidayim
Acayip odem var catliyacam nasil yapcam bilemedim diyete uyuyorum yesil cay iciyorum duraklamayami gectim acep yarin sabah yapim bildirimimi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…