- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.901
Sagol canim iyi eglenceler sanadaSelam kizlarrrr iyi haftalar dilerim.
Cok fazla yedigimi ictigimi yazamiyacagim, cunku hic belli olmuyor :)
Dun oglen mesela, semizotu salatasi yedim, aksam corba ettim. Ama bol bol yuzuyorum. Belki yediklerim erir :)
Takimimiz dereceye girmis. Emegi olan hepimizi tebrik ederim. Simdilik optum :)
valla ben döndüm ama millet hep mezun olmuş galiba....neyse bizde önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...valla kilosunu unutmamak için her hafta kendi içimizde listeyi oluştururken yazalım. Sonra paylaşım alanına yazarken kaldırırız. Sözencik geri döndüğünde en son nerede bırakmıştık diye bi saat geri arama yapmak zorunda kalmayız :)
bu arada haftaya ben yokum, sözen yok, Ebune tatilden dönmüş olur inşallah, tek başına bildirim yapacaksın yoksa :) Eylülde herkes tatilden dönünce takım canlanır inşallah, ne güzel kalabalıktık mayıs haziran aylarında
valla ben döndüm ama millet hep mezun olmuş galiba....neyse bizde önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...
bluemooncum hosgeldin tatilin nasil gecti biz pek bi azaldikkızlar merhaba ...mayıs ayında izne ayrılmıştım memlekete gitmek için şimdi döndüm acaba hala devam edebilirmiyim sizlerle kilo vermeye...
Hellooo dagit kuzum helalll olsun donunce toparlariz dert degil eglenmene bak senHello canlarrr.. Daykocumm bende dagattim :)) donunce aynen bende sikiyonetim :))
Bluemoon tekrar hosgeldin :) insallah eskisi gibi kalabalik ve gaza gelmis bir takim olarak yola devam ederiz. Optummm
selamm canımm.. Ben listede değilim. İzinli olduğumu söylediğim hafta çıkmış oluyorum. O yüzden 3'e değil 2'ye bölüyoruz. Bluemoon içinde kaç haftadır izinliyse aldığı/verdiği kiloyu hafta sayısına böleceğiz :)
Dayko 90.8 / 90.2 / 0.6 / %0,6
Absolut123 90,2 izinli
Ebune 60 / bildirim yapmadi
14.TAKIM ORTALAMASI % 0,2
Canım gecen hafta listeye yazmamıştık izinli diye bu hafta ikiyemi bölelim şimdiCanım
selamm canımm.. Ben listede değilim. İzinli olduğumu söylediğim hafta çıkmış oluyorum. O yüzden 3'e değil 2'ye bölüyoruz. Bluemoon içinde kaç haftadır izinliyse aldığı/verdiği kiloyu hafta sayısına böleceğiz :)
Tabi tabi tatlıcımm beni eklemiyoruz :)Canım gecen hafta listeye yazmamıştık izinli diye bu hafta ikiyemi bölelim şimdi
Ayyy ne igrenc o dondurmalar hem yaparken icine neler konuluyor bi bilsen eve sokmazsinBuarada neolur kizlar yardim edin ben bir dondurma canavari oldum heraksam yiyorum ve 1kg aldim
Canımmm naberr :)Selamlar 14.takim
Kaptancim nasil gidiyor tatil don artik sikildim be yaaa
Sozen kuzum sende yok oldun bi cee eeee desen beee ozledik
Topram ise yaradimi demin yazdigim psikolojimi bozdu bu diyetkendi kendime migdemi bulandirdim hee
Amannn olmiyecez ya onlari yemezsek demi ama hecc
Bide hunili smiley yapsinlar bana ozel
Oooo kaptancim hosgelmissin nasil gecti tatilin sanirim guzel gecmisCanımmm naberr :)
Ben tatilden döndüm. Aynen gitmeden dediğim gibi 3 kilo alarak döndümbende ebune gibi dondurma mısır limonata falan patladim napcaz yaaaa
ben cevap yazdigini gormedimmm :) gittik heldik cok sukur. Ama hala diyet modunda degilim. Gerci yarim kilo verdim bile ama disipline girmem lazimm..Oooo kaptancim hosgelmissin nasil gecti tatilin sanirim guzel gecmis
Neyse 3 kg bisi degil 2 haftada toparlarsin canimcim
Deme oleee bu hafta artidayimben cevap yazdigini gormedimmm :) gittik heldik cok sukur. Ama hala diyet modunda degilim. Gerci yarim kilo verdim bile ama disipline girmem lazimm..
Bugun senin kilo bildirimi. Medari iftiharimiz olarak kac kilo verdin bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?