Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Masallahhh masallahhh hic odem falan deme iste, ben biliyodum yine verecegini :) helal sana canim benim
Sagol tatlim ama 15 gun oldu 90-92 arasinda oynuyor bi turlu 89 olmadi anlayamadim
Gecen pazar koye gittik giderken bi yerde durduk yemek yemege sucugu meshurmus esim dediki yiyelim yedik ama normalde hic tuz kullanmiyorum ya cok tuzlu geldi bana ondan boyle oldu sanirim yoksa kesin 89.5 falan olurdum bu hafta diyetisyenimde demisti vucudun cok fazla su tutuyor tuzu olabildigince kullanmamaya calis diye neyse buna sukur
Gerci gorenler 90 olduguma inanmiyor en fazla 80-85 arasi gosteriyorsun diyorlar
Ust beden 44 alt beden 42 ye dustu

Canim ebune yok 2.hafta bildirim yapmiyor
Toprammm nerelerdesin sen haftaya da bildirim yapmazsan diskalifiye olabilirsin istersen izinli yazalim seni de canim

*** 14.Takim 376.Etap***
Dayko 90.2 / 90 / %0,22
Ebune 60 / ( 2.kez bildirim yapmadi)

14.TAKIM ORTALAMASI % 0,11

Kızlar listeniz paylaşılmamış diye geldim kontrole, daykocum yapmış listeyi...

Sizi takımın yeni üyelere ihtiyacı var..Kaptanınız ne zaman dönüyor, kesin dönecekmi?

Sizi takımın yeni üyelere ihtiyacı var..Kaptanınız ne zaman dönüyor, kesin dönecekmi?
Canim cok tesekkur ederim bende paylasim alanina aktarmaya calisirken esim geldi simdi yapicaktim sen paylasmissin sagolasin
Evet yeni uye gelirse iyi olacak kaptanimiz apsolut tatildeydi dondu canim bu hafta da izinli ondan yok listede

Burdayim bennnn :) tatile gittimde geldim. Izinli yaptik beni. Haftaya burdayim. Yeni uye vs hepsiyle ilgilenecegiz insallah.

Daykocumm benimde 90-92 arasi kriz noktam. 100 gr gidiyo, 300 gr geliyo, 2 ileri bir geri takiliyorum. Ama ben bu cumleleri daha once 102 kiloykende soylerdim. Sonra bir baktimki gidiyor. Bunlarida asicaz, seneye yaza 65 kiloyuz :) :)

Daykocumm benimde 90-92 arasi kriz noktam. 100 gr gidiyo, 300 gr geliyo, 2 ileri bir geri takiliyorum. Ama ben bu cumleleri daha once 102 kiloykende soylerdim. Sonra bir baktimki gidiyor. Bunlarida asicaz, seneye yaza 65 kiloyuz :) :)
Insallah canim acik konusmak gerekirse herkes cok kilo vermissin dedikce sporu ihmal ettim sicaklarinda etkisi oldu tabi neyse onumuzdeki gunler daha guzel olacak

Kizlar merhaba gecen hafta izinden dondugumu bildirmistim ancak aksiliklerden dolayi bildirim ve paylasimda bulunamadim telefonum bozuldu servisteydi bugun aldim artik daha aktif olarak paylasimlarda bulunucam insallah yarin itibariyle spor su ve diyete yeniden start veriyorum ...hepimize kolay gelsin

Gecmis olsun canim telefon icin aksilikler oyle seyler olsun siz iyi olunda
Hosgeldinnnn tekrar

Canim cok tesekkur ederim bende paylasim alanina aktarmaya calisirken esim geldi simdi yapicaktim sen paylasmissin sagolasin
Evet yeni uye gelirse iyi olacak kaptanimiz apsolut tatildeydi dondu canim bu hafta da izinli ondan yok listede
Burdayim bennnn :) tatile gittimde geldim. Izinli yaptik beni. Haftaya burdayim. Yeni uye vs hepsiyle ilgilenecegiz insallah.
Tamam güzeller her şey yolunda o zaman size kolay gelsin

Selam güzeller nasilsiniz.wallahi özledim sizleri...hemde cok....
Ben kilo aldıkca alıyorum.insallah eski guzel zayifladigim günlere donerim.
Bende neler var tatil kacamagi nin arkasından is basladi seminerler tam gaz devam.. Birde bizimkinin calisma ne gerek var diyen 7-24 sitemi delirtti beni.kv ler koyde cocuga esim bakiyor bu ara..o yuzden bicirdayip duruyor..daraldim walla...saclarim hala dökülüyor ama o deli dökülme azaldı sukur ..yine cok aslinda ama eskisinden bir kıt daha iyi....rejim yok spor yok is cok derken yine kaçtı iyice...90 i gordum yine .. Beni yine izinli diye duşunun insallah tam hazır olamasamda hazır olunca aranıza listeye donucem...insallah bu arada daha cok almam...sizleri seviyorum...Rabbim kalbinizden gecen butun güzellikleri nasip etsin diyorum..

Gecmis olsun canim telefon icin aksilikler oyle seyler olsun siz iyi olunda
Hosgeldinnnn tekrar
sagolasin canim bu sabah olculup starti verdim yeniden bakalim haydi bismillah....

sozen canim bu sira cok yogunsun demek allah yardimcin olsun ben dondum izinden bizim eski takim yok ortada sevindirici taraf mezun olmalari hadi sende donde eski gunlere donelim sacn icinde gecmis olsun bu araaa

Nerde bu millet takim kaptanimiz hangi arkadas acaba paylasim topiginden takima yeni arkadaslar davet etsekmi ne dersiniz kizlar biraz canlansin buralar...

Yarin sabah itibariyle 3 gunluk kisa bir detoks programi uygulauacagim..
Ben burada paylasmaya devam edicem taki eski gunlerimize donene kadar..hadi neredesiniz kizlar...
Bugunky yediklerim cok sacma oldu yazmicam ama 2.5 lt su icildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…