- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.941
Sesimi duyan varmi...gunaydin...
Yaaaaa Sözennnn hadiii bırakma kendiniiii... Diyet yapmıyosun diye yeme düzenini bozmaa.. Az ye, herşeyden ye, almazsın o zaman. Çok öpüyorum seniiiSelam güzeller nasilsiniz.wallahi özledim sizleri...hemde cok....
Ben kilo aldıkca alıyorum.insallah eski guzel zayifladigim günlere donerim.
Bende neler var tatil kacamagi nin arkasından is basladi seminerler tam gaz devam.. Birde bizimkinin calisma ne gerek var diyen 7-24 sitemi delirtti beni.kv ler koyde cocuga esim bakiyor bu ara..o yuzden bicirdayip duruyor..daraldim walla...saclarim hala dökülüyor ama o deli dökülme azaldı sukur ..yine cok aslinda ama eskisinden bir kıt daha iyi....rejim yok spor yok is cok derken yine kaçtı iyice...90 i gordum yine.. Beni yine izinli diye duşunun insallah tam hazır olamasamda hazır olunca aranıza listeye donucem...insallah bu arada daha cok almam...sizleri seviyorum...Rabbim kalbinizden gecen butun güzellikleri nasip etsin diyorum..
Sorma sorma bende telefondan bakıyorum. Çok sinir bende alışamadım.Absolt hosgeldin valla ıssızken cekilmiyor hic buralar bende tatilde 68 Lere kadar dustum ama bayram sonrasi tekrar 72 ye cikmistim simdi 71 kg nun altinda gidip geliyorum bu hafta bildirimde nasil yapicam bana yardimci olursun degilmi birde site degismis hala alisamadim telefondan giris cok zor
canım 10 mayis gibi olmasi lazim 17 mayista yola ciktim cunku ama kacinci etapti onu bilemicem ...Sorma sorma bende telefondan bakıyorum. Çok sinir bende alışamadım.
Senin hangi hafta izne ayrıldığını buluruz. Bu hafta bildirimini ona göre düzenleriz. Haziran başı falandı galiba dimi?
Canim 15 mayista 69,1 kilo ile ayrilmissin.. Akşam daha detaylı bakıp kaçıncı haftaya denk geldigini de bulurum. Ona gore bu haftaki bildiriminde hafta sayisini kiloya boler devam ederiz :)Birde ben kacinci etapta izne ayrildim kac kiloydum unuttum bu bilgilere nerden ulasicam acaba??
Tesekkur ederim canim sanada zahmet veriyorum ama benim telefondan o kadar zorki gcmise bakmak bakalim bu jaftaki kilom nasil olacak birde ustune regli oldum insallah cok 70 lerde bir rakam olur yoksa isim cok zorCanim 15 mayista 69,1 kilo ile ayrilmissin.. Akşam daha detaylı bakıp kaçıncı haftaya denüigini de bulurum. Ona gore bu haftaki bildiriminde hafta sayisini kiloya boler devam ederiz :)
Sonuç listeleri topiginden bakıyoruz canım. Bulamazsan kaptanı niz puskutten yardım ister tabii liste zamanından önce.Birde ben kacinci etapta izne ayrildim kac kiloydum unuttum bu bilgilere nerden ulasicam acaba??
ne zahmeti canım benim :) yeterki takıma yeniden enerji gelsin. ben bakarım herşeye :)Tesekkur ederim canim sanada zahmet veriyorum ama benim telefondan o kadar zorki gcmise bakmak bakalim bu jaftaki kilom nasil olacak birde ustune regli oldum insallah cok 70 lerde bir rakam olur yoksa isim cok zor
cok cok cok tesekkur ederim canim benim..allahtan fazla bi fark yok yuksek ihtimalle reglim ve diyet yapmadigim donemlerde tuttugum odemdir yakin zamanda toparlarim umarim ....ne zahmeti canım benim :) yeterki takıma yeniden enerji gelsin. ben bakarım herşeye :)
Baktım şimdi. 362. etapta 69,9 kg ile izne ayrılmışsın. 69,1kg olarak kilo bildirimi yapmışsın ama o hafta seni izne çıkarıp yaptığın kilo bildirimini listeye eklememişiz. O hafta izinli olduğunu belirtip takım ortalamasına dahil etmişiz.
o haftanın bildirimini kopyaladım aşağıya..
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 362. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
09 - 23 MAYIS 2014*** 14 TAKIM 362 ETAP ** ( Milli yas sebebiyle arada 1 hafta bildirim yapmamıştık. )
anathema8( 78 / 76.5 / 1.5 / 0.96% )
makbule007( 61.5 / 60.5 / 1 / 0,81%)
BLUEmoon2009 ( 69,9 / / / %) izinli
Sozen( 88.8 / 88.2 / 0.6 / 0.34%)
Ceren06 (59,8 / 56,8 / 3,00 / 2,50%)
Slimsigara ( 59,1 / 56,9 / 2,2 / 1,86% )
donbul ( 73,1 / / / %)Bildirimde bulunmadı
Absolut123 ( 98,00 / 94,5 / 3,5 / 1,19% ) Yeni üye - verdiği kilo üçe bölündü
dayko (109,2 / 104 / 5,2 / 1,59% ) Yeni üye - verdiği kilo hafta sayısına bölündü
14. TAKIM ORTALAMASI: 1,03%
Bu hafta 377. etap'ta yazacağız seni. 15 haftadır izinliymişsin. kilonu 15'e böleceğiz. Umarım kafa karıştırıcı değildir. yanlışlık olmasın diye 40 kere baktım oraya buraya, bissürü şey yazdım :)
gunaydin canim menun guzel bence ama tavsiyem makarnayi cikarip kepek ekmegi eklemen ama bu sekilde bile guzel menunGunaydin kizlar..
Daykooo nerdesinnn hic sesin cikmiyooo :)
Bugun menum soyle,
Sabah
1 havuc
1 nescafe
Oglen
1 porsiyon pirasa yemegi
2 kasik yogurt
Aksam
Henuz belli degil etli sebze yemegi olur muhtemelen
2-3 kasik yanina makarna
1 porsiyon meyve
Ne gunlermis arkadaslar ne guzel kilolar veriyormuslar ozledim eski takimimine zahmeti canım benim :) yeterki takıma yeniden enerji gelsin. ben bakarım herşeye :)
Baktım şimdi. 362. etapta 69,9 kg ile izne ayrılmışsın. 69,1kg olarak kilo bildirimi yapmışsın ama o hafta seni izne çıkarıp yaptığın kilo bildirimini listeye eklememişiz. O hafta izinli olduğunu belirtip takım ortalamasına dahil etmişiz.
o haftanın bildirimini kopyaladım aşağıya..
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 362. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
09 - 23 MAYIS 2014*** 14 TAKIM 362 ETAP ** ( Milli yas sebebiyle arada 1 hafta bildirim yapmamıştık. )
anathema8( 78 / 76.5 / 1.5 / 0.96% )
makbule007( 61.5 / 60.5 / 1 / 0,81%)
BLUEmoon2009 ( 69,9 / / / %) izinli
Sozen( 88.8 / 88.2 / 0.6 / 0.34%)
Ceren06 (59,8 / 56,8 / 3,00 / 2,50%)
Slimsigara ( 59,1 / 56,9 / 2,2 / 1,86% )
donbul ( 73,1 / / / %)Bildirimde bulunmadı
Absolut123 ( 98,00 / 94,5 / 3,5 / 1,19% ) Yeni üye - verdiği kilo üçe bölündü
dayko (109,2 / 104 / 5,2 / 1,59% ) Yeni üye - verdiği kilo hafta sayısına bölündü
14. TAKIM ORTALAMASI: 1,03%
Bu hafta 377. etap'ta yazacağız seni. 15 haftadır izinliymişsin. kilonu 15'e böleceğiz. Umarım kafa karıştırıcı değildir. yanlışlık olmasın diye 40 kere baktım oraya buraya, bissürü şey yazdım :)
Yaaaa evettt her hafta birinci oluyorduk herkes sürekli sporunu yediğini içtiğini paylaşıyordu. Çok mezun olan oldu. Sonrada yaz sıcaklar falan derken iyice monotonlaştı.Ne gunlermis arkadaslar ne guzel kilolar veriyormuslar ozledim eski takimimi
insallah canim :)Yaaaa evettt her hafta birinci oluyorduk herkes sürekli sporunu yediğini içtiğini paylaşıyordu. Çok mezun olan oldu. Sonrada yaz sıcaklar falan derken iyice monotonlaştı.
Ben yazdım yeni gelenleri bize yönlendirmeleri için. İnşallah yeniden enerji dolu bir takım haline geleceğiz :)
insallah canim :)
Kahvaltimgec okdu biraz ama
1un kurabiyesi
1 sivri biber aciydi bayagi
1 yk koy peyniri
Saat 15 1kase yogurt
Saat 19
4 kasik patlican yemegi kizartmafan yaptim az yagli oldu
1 dilim koy ekmegi
Boyle planladim ama insallah disina cikmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?