Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sesimi duyan varmi...gunaydin...

Günaydınn.. Haklısın canım. Son 3-4 gündür inanılmaz yoğundum. Hiç uğrayamadım. Bende tatildeydim 3 kilo aldım geldim. Perşembeye kadar sağlam diyete başladım. 4 günlük.

Sabah 2 küçük salatalık yedim. Belki yarım paketde form bisküvi yerim
Öğlen peynirli tost ve ayran
Akşamada pırasa yemeği yiyeceğim.

Artık full time burdayım :)

Yaaaaa Sözennnn hadiii bırakma kendiniiii... Diyet yapmıyosun diye yeme düzenini bozmaa.. Az ye, herşeyden ye, almazsın o zaman. Çok öpüyorum seniii

Absolt hosgeldin valla ıssızken cekilmiyor hic buralar bende tatilde 68 Lere kadar dustum ama bayram sonrasi tekrar 72 ye cikmistim simdi 71 kg nun altinda gidip geliyorum bu hafta bildirimde nasil yapicam bana yardimci olursun degilmi birde site degismis hala alisamadim telefondan giris cok zor

Sorma sorma bende telefondan bakıyorum. Çok sinir bende alışamadım.

Senin hangi hafta izne ayrıldığını buluruz. Bu hafta bildirimini ona göre düzenleriz. Haziran başı falandı galiba dimi?

Sorma sorma bende telefondan bakıyorum. Çok sinir bende alışamadım.

Senin hangi hafta izne ayrıldığını buluruz. Bu hafta bildirimini ona göre düzenleriz. Haziran başı falandı galiba dimi?
canım 10 mayis gibi olmasi lazim 17 mayista yola ciktim cunku ama kacinci etapti onu bilemicem ...

Saat 10 balli sirkeli su
Kahvalti 11
1yk koy peyniri
2 sivri biber aciymis ama
Biraz salata kivircik maydanoz ve limonlu yagsiz...
1 fincan besi bir arada cay

Diger ogunlerimi gun içindeki duum belirler artik

Canim 15 mayista 69,1 kilo ile ayrilmissin.. Akşam daha detaylı bakıp kaçıncı haftaya denüigini de bulurum. Ona gore bu haftaki bildiriminde hafta sayisini kiloya boler devam ederiz :)
Tesekkur ederim canim sanada zahmet veriyorum ama benim telefondan o kadar zorki gcmise bakmak bakalim bu jaftaki kilom nasil olacak birde ustune regli oldum insallah cok 70 lerde bir rakam olur yoksa isim cok zor

Birde ben kacinci etapta izne ayrildim kac kiloydum unuttum bu bilgilere nerden ulasicam acaba??
Sonuç listeleri topiginden bakıyoruz canım. Bulamazsan kaptanı niz puskutten yardım ister tabii liste zamanından önce.
Bu arada burda kalmaya karar vermissin hayırlı olsun canım.

Tesekkur ederim canim sanada zahmet veriyorum ama benim telefondan o kadar zorki gcmise bakmak bakalim bu jaftaki kilom nasil olacak birde ustune regli oldum insallah cok 70 lerde bir rakam olur yoksa isim cok zor
ne zahmeti canım benim :) yeterki takıma yeniden enerji gelsin. ben bakarım herşeye :)

Baktım şimdi. 362. etapta 69,9 kg ile izne ayrılmışsın. 69,1kg olarak kilo bildirimi yapmışsın ama o hafta seni izne çıkarıp yaptığın kilo bildirimini listeye eklememişiz. O hafta izinli olduğunu belirtip takım ortalamasına dahil etmişiz.

o haftanın bildirimini kopyaladım aşağıya..

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 362. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
09 - 23 MAYIS 2014
*** 14 TAKIM 362 ETAP ** ( Milli yas sebebiyle arada 1 hafta bildirim yapmamıştık. )

anathema8( 78 / 76.5 / 1.5 / 0.96% )
makbule007( 61.5 / 60.5 / 1 / 0,81%)
BLUEmoon2009 ( 69,9 / / / %) izinli
Sozen( 88.8 / 88.2 / 0.6 / 0.34%)
Ceren06 (59,8 / 56,8 / 3,00 / 2,50%)
Slimsigara ( 59,1 / 56,9 / 2,2 / 1,86% )
donbul ( 73,1 / / / %)Bildirimde bulunmadı
Absolut123 ( 98,00 / 94,5 / 3,5 / 1,19% ) Yeni üye - verdiği kilo üçe bölündü
dayko (109,2 / 104 / 5,2 / 1,59% ) Yeni üye - verdiği kilo hafta sayısına bölündü

14. TAKIM ORTALAMASI: 1,03%

Bu hafta 377. etap'ta yazacağız seni. 15 haftadır izinliymişsin. kilonu 15'e böleceğiz. Umarım kafa karıştırıcı değildir. yanlışlık olmasın diye 40 kere baktım oraya buraya, bissürü şey yazdım :)

Gunaydin kizlar..

Daykooo nerdesinnn hic sesin cikmiyooo :)

Bugun menum soyle,
Sabah
1 havuc
1 nescafe

Oglen
1 porsiyon pirasa yemegi
2 kasik yogurt

Aksam
Henuz belli degil etli sebze yemegi olur muhtemelen
2-3 kasik yanina makarna

1 porsiyon meyve

, post: 36718515, memberg: 94262"]Sonuç listeleri topiginden bakıyoruz canım. Bulamazsan kaptanı niz puskutten yardım ister tabii liste zamanından önce.
Bu arada burda kalmaya karar vermissin hayırlı olsun canım.[/QUOTE] arkadasim ilgilenip bakti sagolsun benim yerime ...burda kaldim evet unarim dogru karar vermisimdir ilgilendigin icin sagol :)

cok cok cok tesekkur ederim canim benim..allahtan fazla bi fark yok yuksek ihtimalle reglim ve diyet yapmadigim donemlerde tuttugum odemdir yakin zamanda toparlarim umarim ....
Takima can gelmeye gelir istersen yeni atkadaslar davet etmekle baslayalim ne dersin...

gunaydin canim menun guzel bence ama tavsiyem makarnayi cikarip kepek ekmegi eklemen ama bu sekilde bile guzel menun

Ne gunlermis arkadaslar ne guzel kilolar veriyormuslar ozledim eski takimimi

Ne gunlermis arkadaslar ne guzel kilolar veriyormuslar ozledim eski takimimi
Yaaaa evettt her hafta birinci oluyorduk herkes sürekli sporunu yediğini içtiğini paylaşıyordu. Çok mezun olan oldu. Sonrada yaz sıcaklar falan derken iyice monotonlaştı.

Ben yazdım yeni gelenleri bize yönlendirmeleri için. İnşallah yeniden enerji dolu bir takım haline geleceğiz :)

insallah canim :)
Kahvaltimgec okdu biraz ama
1un kurabiyesi
1 sivri biber aciydi bayagi
1 yk koy peyniri
Saat 15 1kase yogurt
Saat 19
4 kasik patlican yemegi kizartmafan yaptim az yagli oldu
1 dilim koy ekmegi

Boyle planladim ama insallah disina cikmam

Anammm ben açlıktan ölürüm bu menüye

Afiyet olsun canımcım.. Havalar biraz soğusun hafif hafif spora başlayacağım bende. Bu leslie abla güzel zayıflatıyordu ama benim kilom çok olduğu için dizlerime iyi gelmedi. Hafif yürüyüş falan takılırım artık :)

80.1 kiloydm 3 günde 1.400 kg vermisim
Bugun 4.gunum insallah hedefimize ulasiriz
Bu arada 1 yillik evliyim bayramda memlekete ailemizn yanina gtcez esimle bayrama kadar incelmek istyrm bu ayin 29 unda gtcez galiba memlekete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…