Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam arkadaşlar bana burayi önerdiler bende geldimm aranizdayer varmii

22 yasindayim
166 boyundayim
78.7 kiloyum
Tekirdağ'da yaşıyorum
Hosgeldin ..oncelikle 2 haftalik deneme suremiz var motivasyon ve takima girebilmek icin duzenli bildirim cok onemli.. hadi bakalim kolay gelsin gunluk yiyip ictigimizi sporumuzu bildiriyoruz yikici degilde yapici elestiri yapiyoruz umarim cabucak ve saglikla hedefine ulasirsin...

80.1 kiloydm 3 günde 1.400 kg vermisim
Bugun 4.gunum insallah hedefimize ulasiriz
Bu arada 1 yillik evliyim bayramda memlekete ailemizn yanina gtcez esimle bayrama kadar incelmek istyrm bu ayin 29 unda gtcez galiba memlekete
guzel bir baslangic yapmissin saglam diyet yapiyorsun galiba bende 9 yillik evliuim hadi bakalim boyle gidersen bayrama buyuk fark yakalarsin

Kendi capimda yapiyorum iste biseyler canim cok saol daha onceden 3.takimda yarismstm kurallari biliyorum insallah hedeflerimize ulasrz en kisa zamqnda :)

Ben paylasayim bugun neler yaptigimi

Sabah
2 dilim kepek ekmek
2 catal peynir
1 kase corba

Öğle
Etli sebze yemeği
1 dilik k.ekmek
Koca 1 bardak ayran

Ara
1 seftali

Aksam
3 buçuk kasik pilav
5 küp patates
Haslanmis et
3 kaşık yoğurt

Spor: leslie 5 mil yaptm 10 dakka.
10 dakka zumba yaptim
100 tane twester
50 tane revoflekste wl hareketi yaptim
25 mekik cektim
50 tane bacak hareketi

Su: 2bucuk litreyi gecmistir

Menün çok sağlıklı canım, sporunda harika.. İnşallah kısa zamanda dilediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın. Hedef kilon nedir?

Bugün yediklerimi revize edeyim.

Sabah
1 havuc
1 nescafe

Oglen
1 porsiyon pirasa yemegi
4 kaşık makarna

Aksam
1 porsiyon ızgara et
Yeşil salata
1 büyük bardak ayran

Gece; 2 parça şeftali.

Sabah kahvaltısı dışında diyetisyenimin menüsüne uymuş oldum :) heyyoo :)

Menün çok sağlıklı canım, sporunda harika.. İnşallah kısa zamanda dilediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın. Hedef kilon nedir?
Yorumun icin cok saol canimm
Insallah hepimiz istedgmz kiloya ulasiriz
Hedefim smdilik 60 olmak

Senin menunde super canim tebrik edermm :)

menun cok guzel canim sporunda mukemmel bizim takim eski gunlere goz kirpiyor bence

Tebrik ederim canim menun guzel ufaktan yuyürüyüş ekleybilirsen super olur bence bol su da iciyoruz degilmi
Ya bu grup onceden boyle degildi ne kadar sakin kalmis kmse yokmuu
sabret canim yeni toparlaniyoruz katkilarinla eski gunleri aragmicaz insallah

Kizlar gunaydin dun aksam misafirim vardi ugrayamadim zayen onlarda gitmeden elektrik kesildi giremedim nete bugunde kahvaltiya misafirim var menumu kahvaltıya gore sekillendiricem umarim abartmam ...

Gunaydin kizlarrr..

Bugunku menum,
Sabah 1 dilim koy ekmegi
1/2 dilim peynir
1 kucuk muz

Ogle yemegi
Zeytinyagli taze fasulye
2 kasik makarna

Ara
1 avuc uzum

Aksam
Yogurtlu semizotu salatasi
1/2 haslanmis misir

Yarim saat hafif spor & bol su

Kizlar gunaydin dun aksam misafirim vardi ugrayamadim zayen onlarda gitmeden elektrik kesildi giremedim nete bugunde kahvaltiya misafirim var menumu kahvaltıya gore sekillendiricem umarim abartmam ...
Gunaydin canim,
Misafirler, tatiller hep buyuk sinavlar bizim icin. Insallah diyetine uygun devam edersin :)

Ya bu grup onceden boyle degildi ne kadar sakin kalmis kmse yokmuu

Bizim grup mayis haziran ayinda nasil kalabalik, nasil civil civildi :) sonra cok mezun verdik, araya tatiller girdi, yeni gelenler tatiller sebebiyle cok seyrek girdi. Ama simdi toparliyoruz. Hepimizin katkisi ile yeniden cok basarili eglenceli bir grup olacagiz insallah :)

merhabalar
paylaşım alanına yazdığım gibi daha önce 3. takımda yarışmıştım. takım ruhu ile güzel motive oluyor. maalesef ben çok istikrarlı ve azimli değilim. devamlı bir mücadele içindeyim. inşallah takım ruhuyla ilk önce 5 kilo verip daha sonrada yıllardır ulaşamadığım hedefim olan 55 kiloya inerim.
kendimi tanıtayım
boy 155
kilo 65 hedef 55
yaş 34 m.
evliyim 2 çocuğum var çalışıyor. maalesef masa başı çalışıyorum
şimdilik aklıma gelen bunlar.

Cok saol canim insallah :)

Insallah herkes hedefine ulasir ve iyi dostluklar kurarz canim

Yakarcimmmm seni gordugume cok sevindim yaa o kilo verdigimiz donemlerde birlikte yarismistik beni hatirladinmi ben hilal :)

Menumu paylasayim arkadaslar

Sabah
1 seftali
1 litre su

Öğle
3 kaşık pilav
1 servis kaşığı sulu patates
3 kaşık yogurt

Ara
1 bardak tarçınlı süt
Avcumun ici kadar kuruyemis

Aksam
1 kase corba
3 kasik yogurt
2 lokma kepek ekmek

Su: 2 bucuk litreyi gecti
Spor : 50 revoflex
100 tane twester
30 Mekik

Hosgeldin canimcimm, hicc umitsizlige kapilma. Hergun yediklerini yazarsan, biraz spor yapabilirsen inan istedigin kiloya ulasacaksin.
Bende senin gibi cok istikrarli degildim ama artik hergun yediklerimi yaziyorum. Kalorilerini hesapliyorum. Cok abartmamaya calisiyorum. Bir yandan da cok hafif spor yapiyorum. Arada dizimde problem oldugu icin sporu biraktim ama toplamda 8 kilo verdim burada. Sende burada oldugun surece birakmayiz seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…