- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.961
Hosgeldin ..oncelikle 2 haftalik deneme suremiz var motivasyon ve takima girebilmek icin duzenli bildirim cok onemli.. hadi bakalim kolay gelsin gunluk yiyip ictigimizi sporumuzu bildiriyoruz yikici degilde yapici elestiri yapiyoruz umarim cabucak ve saglikla hedefine ulasirsin...Selam arkadaşlar bana burayi önerdiler bende geldimmaranizdayer varmii
22 yasindayim
166 boyundayim
78.7 kiloyum
Tekirdağ'da yaşıyorum
guzel bir baslangic yapmissin saglam diyet yapiyorsun galiba bende 9 yillik evliuim hadi bakalim boyle gidersen bayrama buyuk fark yakalarsin80.1 kiloydm 3 günde 1.400 kg vermisim
Bugun 4.gunum insallah hedefimize ulasiriz
Bu arada 1 yillik evliyim bayramda memlekete ailemizn yanina gtcez esimle bayrama kadar incelmek istyrm bu ayin 29 unda gtcez galiba memlekete
Kendi capimda yapiyorum iste biseyler canim cok saol daha onceden 3.takimda yarismstm kurallari biliyorum insallah hedeflerimize ulasrz en kisa zamqnda :)Hosgeldin ..oncelikle 2 haftalik deneme suremiz var motivasyon ve takima girebilmek icin duzenli bildirim cok onemli.. hadi bakalim kolay gelsin gunluk yiyip ictigimizi sporumuzu bildiriyoruz yikici degilde yapici elestiri yapiyoruz umarim cabucak ve saglikla hedefine ulasirsin...
guzel bir baslangic yapmissin saglam diyet yapiyorsun galiba bende 9 yillik evliuim hadi bakalim boyle gidersen bayrama buyuk fark yakalarsin
Hoşgeldin canım. :)Selam arkadaşlar bana burayi önerdiler bende geldimmaranizda banada yer varmii
22 yasindayim
166 boyundayim
78.7 kiloyum
Tekirdağ'da yaşıyorum
Ben paylasayim bugun neler yaptigimi
Sabah
2 dilim kepek ekmek
2 catal peynir
1 kase corba
Öğle
Etli sebze yemeği
1 dilik k.ekmek
Koca 1 bardak ayran
Ara
1 seftali
Aksam
3 buçuk kasik pilav
5 küp patates
Haslanmis et
3 kaşık yoğurt
Spor: leslie 5 mil yaptm 10 dakka.
10 dakka zumba yaptim
100 tane twester
50 tane revoflekste wl hareketi yaptim
25 mekik cektim
50 tane bacak hareketi
Su: 2bucuk litreyi gecmistir
Yorumun icin cok saol canimmMenün çok sağlıklı canım, sporunda harika.. İnşallah kısa zamanda dilediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın. Hedef kilon nedir?
Senin menunde super canim tebrik edermm :)Bugün yediklerimi revize edeyim.
Sabah
1 havuc
1 nescafe
Oglen
1 porsiyon pirasa yemegi
4 kaşık makarna
Aksam
1 porsiyon ızgara et
Yeşil salata
1 büyük bardak ayran
Gece; 2 parça şeftali.
Sabah kahvaltısı dışında diyetisyenimin menüsüne uymuş oldum :) heyyoo :)
menun cok guzel canim sporunda mukemmel bizim takim eski gunlere goz kirpiyor benceBen paylasayim bugun neler yaptigimi
Sabah
2 dilim kepek ekmek
2 catal peynir
1 kase corba
Öğle
Etli sebze yemeği
1 dilik k.ekmek
Koca 1 bardak ayran
Ara
1 seftali
Aksam
3 buçuk kasik pilav
5 küp patates
Haslanmis et
3 kaşık yoğurt
Spor: leslie 5 mil yaptm 10 dakka.
10 dakka zumba yaptim
100 tane twester
50 tane revoflekste wl hareketi yaptim
25 mekik cektim
50 tane bacak hareketi
Su: 2bucuk litreyi gecmistir
Tebrik ederim canim menun guzel ufaktan yuyürüyüş ekleybilirsen super olur bence bol su da iciyoruz degilmiBugün yediklerimi revize edeyim.
Sabah
1 havuc
1 nescafe
Oglen
1 porsiyon pirasa yemegi
4 kaşık makarna
Aksam
1 porsiyon ızgara et
Yeşil salata
1 büyük bardak ayran
Gece; 2 parça şeftali.
Sabah kahvaltısı dışında diyetisyenimin menüsüne uymuş oldum :) heyyoo :)
sabret canim yeni toparlaniyoruz katkilarinla eski gunleri aragmicaz insallahYa bu grup onceden boyle degildi ne kadar sakin kalmis kmse yokmuu
Gunaydin canim,Kizlar gunaydin dun aksam misafirim vardi ugrayamadim zayen onlarda gitmeden elektrik kesildi giremedim nete bugunde kahvaltiya misafirim var menumu kahvaltıya gore sekillendiricem umarim abartmam ...
Ya bu grup onceden boyle degildi ne kadar sakin kalmis kmse yokmuu
Cok saol canim insallah :)menun cok guzel canim sporunda mukemmel bizim takim eski gunlere goz kirpiyor bence
Tebrik ederim canim menun guzel ufaktan yuyürüyüş ekleybilirsen super olur bence bol su da iciyoruz degilmi
sabret canim yeni toparlaniyoruz katkilarinla eski gunleri aragmicaz insallah
Insallah herkes hedefine ulasir ve iyi dostluklar kurarz canimBizim grup mayis haziran ayinda nasil kalabalik, nasil civil civildi :) sonra cok mezun verdik, araya tatiller girdi, yeni gelenler tatiller sebebiyle cok seyrek girdi. Ama simdi toparliyoruz. Hepimizin katkisi ile yeniden cok basarili eglenceli bir grup olacagiz insallah :)
Yakarcimmmm seni gordugume cok sevindim yaa o kilo verdigimiz donemlerde birlikte yarismistik beni hatirladinmi ben hilal :)merhabalar
paylaşım alanına yazdığım gibi daha önce 3. takımda yarışmıştım. takım ruhu ile güzel motive oluyor. maalesef ben çok istikrarlı ve azimli değilim. devamlı bir mücadele içindeyim. inşallah takım ruhuyla ilk önce 5 kilo verip daha sonrada yıllardır ulaşamadığım hedefim olan 55 kiloya inerim.
kendimi tanıtayım
boy 155
kilo 65 hedef 55
yaş 34 m.
evliyim 2 çocuğum var çalışıyor. maalesef masa başı çalışıyorum
şimdilik aklıma gelen bunlar.
Hosgeldin canimcimm, hicc umitsizlige kapilma. Hergun yediklerini yazarsan, biraz spor yapabilirsen inan istedigin kiloya ulasacaksin.merhabalar
paylaşım alanına yazdığım gibi daha önce 3. takımda yarışmıştım. takım ruhu ile güzel motive oluyor. maalesef ben çok istikrarlı ve azimli değilim. devamlı bir mücadele içindeyim. inşallah takım ruhuyla ilk önce 5 kilo verip daha sonrada yıllardır ulaşamadığım hedefim olan 55 kiloya inerim.
kendimi tanıtayım
boy 155
kilo 65 hedef 55
yaş 34 m.
evliyim 2 çocuğum var çalışıyor. maalesef masa başı çalışıyorum
şimdilik aklıma gelen bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?