- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.981
Afiyet olsun canim. Benim bunyemden midir bilemem ama sebze yedigim gun kesin kilo veriyorum. Ozellikle semizotu :) tavsiye ederimmm :)Menumu paylasayim arkadaslar
Sabah
1 seftali
1 litre su
Öğle
3 kaşık pilav
1 servis kaşığı sulu patates
3 kaşık yogurt
Ara
1 bardak tarçınlı süt
Avcumun ici kadar kuruyemis
Aksam
1 kase corba
3 kasik yogurt
2 lokma kepek ekmek
Su: 2 bucuk litreyi gecti
Spor : 50 revoflex
100 tane twester
30 Mekik
Sağol hoşbulduk. Bende dizden ameliyat oldum. Hareket lerim biraz kısıtlı işin kötü tarafı kilo almamlıyım.ama kör boğaz durmuyorHosgeldin canimcimm, hicc umitsizlige kapilma. Hergun yediklerini yazarsan, biraz spor yapabilirsen inan istedigin kiloya ulasacaksin.
Bende senin gibi cok istikrarli degildim ama artik hergun yediklerimi yaziyorum. Kalorilerini hesapliyorum. Cok abartmamaya calisiyorum. Bir yandan da cok hafif spor yapiyorum. Arada dizimde problem oldugu icin sporu biraktim ama toplamda 8 kilo verdim burada. Sende burada oldugun surece birakmayiz seni :)
merhaba aramiza hosgeldin sen de benim gibisin galiba ama inadina pes etmek yok bu is olacak ya olacak ya olacak kolay gelsin saglikli kilo vermeler...merhabalar
paylaşım alanına yazdığım gibi daha önce 3. takımda yarışmıştım. takım ruhu ile güzel motive oluyor. maalesef ben çok istikrarlı ve azimli değilim. devamlı bir mücadele içindeyim. inşallah takım ruhuyla ilk önce 5 kilo verip daha sonrada yıllardır ulaşamadığım hedefim olan 55 kiloya inerim.
kendimi tanıtayım
boy 155
kilo 65 hedef 55
yaş 34 m.
evliyim 2 çocuğum var çalışıyor. maalesef masa başı çalışıyorum
şimdilik aklıma gelen bunlar.
menu spor harika bende bu gece basliyorum spora ...Menumu paylasayim arkadaslar
Sabah
1 seftali
1 litre su
Öğle
3 kaşık pilav
1 servis kaşığı sulu patates
3 kaşık yogurt
Ara
1 bardak tarçınlı süt
Avcumun ici kadar kuruyemis
Aksam
1 kase corba
3 kasik yogurt
2 lokma kepek ekmek
Su: 2 bucuk litreyi gecti
Spor : 50 revoflex
100 tane twester
30 Mekik
Aynen canim bnde oyle sen oyle deyince farkettim hic sebze yememisim yarin yapayim bi otlu yemek :)Afiyet olsun canim. Benim bunyemden midir bilemem ama sebze yedigim gun kesin kilo veriyorum. Ozellikle semizotu :) tavsiye ederimmm :)
Oldu canim düğünüm gecen sene agustosta oldu smdi 1 yillik evliyim :)
:)
Tabiki hatırladığım . Düğün telaşı vardı sende . Düğünü n oldumu bu arada
Evet ya 63 kiloydum şimdi 65 durmadan alıyorum. En iyisi Kürkçü dükkanına gideyim dedim. Burası disipline ediyor insanı
Sende durumlar nasıl burda olduğuna göre kilo aldın
Neyse hep beraber vereceğiz (inşallah)
merhaba aramiza hosgeldin sen de benim gibisin galiba ama inadina pes etmek yok bu is olacak ya olacak ya olacak kolay gelsin saglikli kilo vermeler...
menu spor harika bende bu gece basliyorum spora ...
Dogru hesaplamissin canim :)Kilo bildirimi
69.9/70.9/-1.0/--0.095% (15 e bolundu)kizlar bi bakin bu sefer dugrudur insallah...
Bir sen birde ben varizKizlaar kizlar nerdesiniz cukulata versem yermisiniz
Bune boyle yaaa cok issiz buralar
Hayırlı olsun daim olsun çok çok Bebeli olsun .UOTE="kkumtanesi, post: 36752966, member: 601823"]Aynen canim bnde oyle sen oyle deyince farkettim hic sebze yememisim yarin yapayim bi otlu yemek :)
Oldu canim düğünüm gecen sene agustosta oldu smdi 1 yillik evliyim :)
Aynen ben o sekilde aldim da aldimkurkcu dükkanıma geleyim dedm
Evlendkten snra iice saldim kendimi verdigim kilolarin hepsini aldm hic dikkat etmedim59 kiloydum nişanm oldugunda neyseki düğün fotolarima baktigimda inceyim :)
Bi ara 81'i gordum ve dedmki artik kendine bi dur de hilal
Şuan 78 im
Sagol canimm bence ufaktanda olsa yap ben gece gene spor yaptimm size paylastktan sonra :)
Yetisemiyim canim sen beni gec hadi :)[/QUOTE] cok cok sagol bu arada yakar ablacimHayırlı olsun daim olsun çok çok Bebeli olsun .
Çok kilo almışsın y neyseki farkına varmış sın sen gene bana yetişirsin
Supersin canim :) insallah boyle devamida gelir, istedigin kiloya ulasirsin. Biz persembe basliyoruz kilo bildirimi yapmaya. Cuma gunune kadar toparlayip paylasim alanina yaziyoruz. Bu hafta aramiza katilan arkadaslarimizin kilo bildirimlerini 2 hafta sonunda listeye eklemeye basliyoruz. Ozamana kadar motivasyonunu yuksek tut lutfen. :)Selam arkadaslar bugunmu kilo bildirimi yapiosunuz
bende yapayim bari cumartesi gunu basladim diyete 6 gun oldu
Cumartesi gunu -->80.100 düm
Bugun --> 77.800
Toplam giden --> 2.300:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?