Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canim. Benim bunyemden midir bilemem ama sebze yedigim gun kesin kilo veriyorum. Ozellikle semizotu :) tavsiye ederimmm :)

UOTE="kkumtanesi, post: 36749037, member: 601823"]Cok saol canim insallah :)

Insallah herkes hedefine ulasir ve iyi dostluklar kurarz canim

Yakarcimmmm seni gordugume cok sevindim yaa o kilo verdigimiz donemlerde birlikte yarismistik beni hatirladinmi ben hilal :)[/QUOTE]

Tabiki hatırladığım . Düğün telaşı vardı sende . Düğünü n oldumu bu arada
Evet ya 63 kiloydum şimdi 65 durmadan alıyorum. En iyisi Kürkçü dükkanına gideyim dedim. Burası disipline ediyor insanı

Sende durumlar nasıl burda olduğuna göre kilo aldın
Neyse hep beraber vereceğiz (inşallah)

Sağol hoşbulduk. Bende dizden ameliyat oldum. Hareket lerim biraz kısıtlı işin kötü tarafı kilo almamlıyım.ama kör boğaz durmuyor
Neyse ben burdayım menü yazarım
Herkeseiyi akşam lar

merhaba aramiza hosgeldin sen de benim gibisin galiba ama inadina pes etmek yok bu is olacak ya olacak ya olacak kolay gelsin saglikli kilo vermeler...

menu spor harika bende bu gece basliyorum spora ...

Afiyet olsun canim. Benim bunyemden midir bilemem ama sebze yedigim gun kesin kilo veriyorum. Ozellikle semizotu :) tavsiye ederimmm :)
Aynen canim bnde oyle sen oyle deyince farkettim hic sebze yememisim yarin yapayim bi otlu yemek :)

Oldu canim düğünüm gecen sene agustosta oldu smdi 1 yillik evliyim :)
Aynen ben o sekilde aldim da aldim kurkcu dükkanıma geleyim dedm
Evlendkten snra iice saldim kendimi verdigim kilolarin hepsini aldm hic dikkat etmedim 59 kiloydum nişanm oldugunda neyseki düğün fotolarima baktigimda inceyim :)
Bi ara 81'i gordum ve dedmki artik kendine bi dur de hilal
Şuan 78 im

merhaba aramiza hosgeldin sen de benim gibisin galiba ama inadina pes etmek yok bu is olacak ya olacak ya olacak kolay gelsin saglikli kilo vermeler...

menu spor harika bende bu gece basliyorum spora ...

Sagol canimm bence ufaktanda olsa yap ben gece gene spor yaptimm size paylastktan sonra :)

UOTE="kkumtanesi, post: 36752966, member: 601823"]Aynen canim bnde oyle sen oyle deyince farkettim hic sebze yememisim yarin yapayim bi otlu yemek :)

Oldu canim düğünüm gecen sene agustosta oldu smdi 1 yillik evliyim :)
Aynen ben o sekilde aldim da aldim kurkcu dükkanıma geleyim dedm
Evlendkten snra iice saldim kendimi verdigim kilolarin hepsini aldm hic dikkat etmedim 59 kiloydum nişanm oldugunda neyseki düğün fotolarima baktigimda inceyim :)
Bi ara 81'i gordum ve dedmki artik kendine bi dur de hilal
Şuan 78 im

Sagol canimm bence ufaktanda olsa yap ben gece gene spor yaptimm size paylastktan sonra :)[/QUOTE]
Hayırlı olsun daim olsun çok çok Bebeli olsun .
Çok kilo almışsın y neyseki farkına varmış sın sen gene bana yetişirsin

Günaydın kızlarr,
Bugünkü menümü paylaşayım,

Sabah
1 muz 100kcal
2 ceviz 80 kcal

Öğle
Semiz otu yemeği 146kcal
1 küçük kase yoğurt 37 kcal
3 kaşık makarna 111kcal

Ara
1 pors. üzüm 43 kcal

Akşam
Büyük salata 174kcal
1 pors. Izgara balık 141kcal

Toplam Kalori : 832kcal
Su :2lt

Spor : 30dk Hafif spor

***14.TAKIM 377. HAFTA***

BLUEmoon2009 69,9kg / / İzinden döndü kilosu 15'bölündü
Absolut123 90,2kg / 91,8kg / -1,6kg / -%0,6 İzinden döndü kilosu 3'e bölündü
Dayko 90kg / /
Ebune 60kg / /

14.Takım Ortalaması %

Kizlar ben yuzde hesaplamanin nasil yapıldığını unuttum bi bakin dogrumu yapmisin
69.9/71.3/-1.4/-0.0028/-0.133 (15 e boldum sonucu)

Hayırlı olsun daim olsun çok çok Bebeli olsun .
Çok kilo almışsın y neyseki farkına varmış sın sen gene bana yetişirsin[/QUOTE]
Yetisemiyim canim sen beni gec hadi :)

Selam arkadaslar bugunmu kilo bildirimi yapiosunuz
bende yapayim bari cumartesi gunu basladim diyete 6 gun oldu
Cumartesi gunu -->80.100 düm
Bugun --> 77.800
Toplam giden --> 2.300 :)

Selam arkadaslar bugunmu kilo bildirimi yapiosunuz
bende yapayim bari cumartesi gunu basladim diyete 6 gun oldu
Cumartesi gunu -->80.100 düm
Bugun --> 77.800
Toplam giden --> 2.300 :)
Supersin canim :) insallah boyle devamida gelir, istedigin kiloya ulasirsin. Biz persembe basliyoruz kilo bildirimi yapmaya. Cuma gunune kadar toparlayip paylasim alanina yaziyoruz. Bu hafta aramiza katilan arkadaslarimizin kilo bildirimlerini 2 hafta sonunda listeye eklemeye basliyoruz. Ozamana kadar motivasyonunu yuksek tut lutfen. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…