Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah tutcam canimm
O zaman haftaya listede oluruz heralde dimi canim bu birinci cuma haftaya 2.cuma oluyo dimi yoksa taa obur cumayamii :)

Bugun menumu berbat ettim o yuzden kendimi cezalandiriyorum aksama bisey yemicemm

Sabah
1 porsiyon sutle yapılmış nesfit

Öğle
1 tabak eriste
Yogurt

Su:
2 bucuk litreye tamamlicam az kaldi :)

Spor:
50 revoflex
200 twester
50 bacak hareketi
40 Mekik

Selam kizlar
Yeni arkadaslar gelmis hosgelmis ne guzel kalabalik olacagiz yine
Kaptancim ozur dilerim cok yogundum 1 haftadir ilgilenemedim buralarla bu sene boya badana yapmadik butun ev elden gecti duvarlari silmek badana yapmaktan zor yeminlen iki haftadir da akraba dugunleri var birde onlara kostur dur offff ne aglandim beee yazik bana
Canim bildirimi yapim de bu hafta tik yok bende ancak yediklerimi vermisim dugunlerde ev yapimi baklava olunca abartmisim azcik
Yarin sabaha kesin 89 kusurlu olur oglene kadar yazarim degisirse canim

Selam arkadaslar bugunmu kilo bildirimi yapiosunuz
bende yapayim bari cumartesi gunu basladim diyete 6 gun oldu
Cumartesi gunu -->80.100 düm
Bugun --> 77.800
Toplam giden --> 2.300 :)
Vuvvvv maasallah supersin...
Not:kendimden utandim

canim isine karismak istemem ama en azindan hafif bir corba veya yogurt olmadi salata ye yoksa hem kan sekerin dusebilir hemde ani tatli krizi tutabilir yani bende oyle oluyor

vasfiye teyzeye baglayip bi anda 'NE CEKTIN BEEE' diye haykirmak istiyorum .ama iyidir duvar silmek tum vucut calisir ozellikle bel ve kollar... :)

Menumu yazayim hemen kizlar
Sabbah balli sirkeli ilik su
Bitki cayi
Saat 11
Yarim yagda yumurta
1yk bal
2 dilim ekmek

Ara : 1 fincan yesil cay

Saat16.30
3 yas incir
5 yk taze fasulye
3 catal yogurtlu makarna

Su 2 lt 3 lt olur

aynen öyle canım ne çektim beeebacakları unutmayalım merdiven in çık
Bitki cayi
Saat 11
Yarim yagda yumurta
1yk bal
2 dilim ekmek

Saat16.30
3 yas incir
5 yk taze fasulye
3 catal yogurtlu makarna

Su 2 lt 3 lt olur
canım sondaki akşam yemeğinmi öyle ise saat erken değilmi onun dışında gayet güzel

menü yazıcam ama bu aralar çok düzensiz besleniyorum gündüz canim hiç bişi istemiyor gece tatlı krizi tutuyor sonra
saat 12.30 gibi 1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 kupa yeşil çay şöyle kocaman kupada
saat 16.00 gibi
1 yeşil ekşi sulu sulu elma
1 su brd yarım yağlı süt
saat 17.45 civarı
1 fincan türk kahvesi sade
dün kışlık türlü yapmıştım dolaba koyarken 1 pişirim ayırdım onu pişirmiştim bugun 3 çatal tadına baktım diyceksiniz tadına bakıcaksan 1 çatalda yeter hepsine baktım güzel olmuşmu diye 1 bamya,1patlıcan,1 taze fasulye
anacım yiyecem deyince bahane çokk işte

aynen öyle canım ne çektim beeebacakları unutmayalım merdiven in çık

canım sondaki akşam yemeğinmi öyle ise saat erken değilmi onun dışında gayet güzel
Aklima yigenim geldi oda duvar silerken iki dalga gecerdi duvar silicem tig gibi olucam diye :)
canim arkadasa gitmistim kizim tabagini bitirmedi mecburen ben yedim aksam yemegim cikmis oldu aradan eve gelincede 5 kup et ve 2 lokma ekmek yedim haliyle gunu kapatmis oldum insallah bogazimi tutarimda daha da bisey yemem :)

dayanamazsn meyve yersin en kötüsü değilmi afiyet olsun tekrar
ben ramazan dan beri şaşırdım saatleri gece 3-4 gibi kalkıp yemek arıyorum onu sonlandırmam gerek 2 kaşık yoğurt ile bastırmaya çalışıyorum ama onuda yememem lazım şu okullar açılsa da eski düzenime dönsem

inşallah tutcam canimm
O zaman haftaya listede oluruz heralde dimi canim bu birinci cuma haftaya 2.cuma oluyo dimi yoksa taa obur cumayamii :)
Taaa obur cumaya canim insallah :) 2 hafta bitiyor, 3. Haftanin ortalamasinda listeye aliyoruz. Ama listede olsanda olmasanda hep burada bizimle devam et, menulerini yaz, sporunu suyunu ihmal etme. Bizde elimizden geldigince motivasyonuna fayda saglamaya calisiriz :)

Valla menunde betbat hicbisi yok, aksam ekmeksiz pilavsiz makarnasiz, salata, et yada sebze, mutlaka bisiler ye ac kalma. Ac kalip gozun donecegine, az bisey yersin metabolizmanda calisir, acliktan moralinde bozulmaz :)

Oh yaa arada ses ver, vallahi korktum, dedim Allah korusun basina bisey mi geldi.
Kiyamam bu sicakta nasil temizlik yaptin, benimde sonbahar temizligi yapmam lazimda hala cok sicak, hiicc ugrasamam :) ellerine saglik canim gule gule kirlet mi denir, gule gule otur mu denir :)

Haydi bakalim yarin sabah guzel haberlerini bekliyorum insallah :)

Sagol kuzum buralar serinledi biraz komsumda badanaya baslayinca dedim beraber bitirelim isleri rahat rahat gezeriz sonra insallah yarin 8 li rakamlari gorurum artik

Saat 19.30 aksam yemegi
Her oglen ve aksam 2 kofte kadar et yemem gerekiyor bu aksam etim yok laf aramizda biktim da sanirim tavuk et gormekistemiyorum balik ta sadece ton baligi yiyorum o da arada neyse arada yumurta ve peynir den aliyorum proteni
2 yumurta sahanda yagsiz
300 ml bardak ile ayran
1 domates
1 salatalik
1 dilim cavdar ekmegi

Asayiş berkemal su vakte kadar menumun haricinde ekstra bisey yemedim sadece bitki cayi ve su iciyorum ...o da kilo yapmaz heralde :)

Menü
Sabah
1 bardak su
Bir yumurta ile peynir omlet yaptım
İki tane ceviz
Ara
1 tuzlu kuru pasta
Öğle
Yeşil fasulye salata bir elma
Aksam
Patlıcan yemeği
2kase cacık 2servis k. B. Pilavı
Bir tane Türk kahvesi 2 minik kare çikolata
30 dak. Yürüybol su
Şimdilik bu kadar herkese iyi geceler

canım yaa nie kendinden utandın öğlen yediğim rezaletti onu yapmasaydm cok guzel olacaktı yemedim hiç bişey daha öğleden bugüne

Bitki cayi
Saat 11
Yarim yagda yumurta
1yk bal
2 dilim ekmek

Saat16.30
3 yas incir
5 yk taze fasulye
3 catal yogurtlu makarna

Su 2 lt 3 lt olur

cok guzel menun canım ama günü biraz erken kapatmamış mısın :)

çok saol canım benim tabiki burdayım kaçmak yok bu yola baş koyduk :)

Valla menunde betbat hicbisi yok, aksam ekmeksiz pilavsiz makarnasiz, salata, et yada sebze, mutlaka bisiler ye ac kalma. Ac kalip gozun donecegine, az bisey yersin metabolizmanda calisir, acliktan moralinde bozulmaz :)

ama canım erişte cok yedim koca tabak hemde tereyaglı hiç bişey yemedm halaa cok acıktım ama genede yemedm :)

menün güzel ablacm ama 2 servis kaşığı cok degilmi sanki bilemedm şimdi tepelimydi kaşık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…