- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.001
inşallah tutcam canimmSupersin canim :) insallah boyle devamida gelir, istedigin kiloya ulasirsin. Biz persembe basliyoruz kilo bildirimi yapmaya. Cuma gunune kadar toparlayip paylasim alanina yaziyoruz. Bu hafta aramiza katilan arkadaslarimizin kilo bildirimlerini 2 hafta sonunda listeye eklemeye basliyoruz. Ozamana kadar motivasyonunu yuksek tut lutfen. :)
Vuvvvv maasallah supersin...Selam arkadaslar bugunmu kilo bildirimi yapiosunuz
bende yapayim bari cumartesi gunu basladim diyete 6 gun oldu
Cumartesi gunu -->80.100 düm
Bugun --> 77.800
Toplam giden --> 2.300:)
canim isine karismak istemem ama en azindan hafif bir corba veya yogurt olmadi salata ye yoksa hem kan sekerin dusebilir hemde ani tatli krizi tutabilir yani bende oyle oluyorBugun menumu berbat ettimo yuzden kendimi cezalandiriyorum aksama bisey yemicemm
Sabah
1 porsiyon sutle yapılmış nesfit
Öğle
1 tabak eriste
Yogurt
Su:
2 bucuk litreye tamamlicam az kaldi :)
Spor:
50 revoflex
200 twester
50 bacak hareketi
40 Mekik
vasfiye teyzeye baglayip bi anda 'NE CEKTIN BEEE' diye haykirmak istiyorum .ama iyidir duvar silmek tum vucut calisir ozellikle bel ve kollar... :)Selam kizlar
Yeni arkadaslar gelmis hosgelmis ne guzel kalabalik olacagiz yine
Kaptancim ozur dilerim cok yogundum 1 haftadir ilgilenemedim buralarla bu sene boya badana yapmadik butun ev elden gecti duvarlari silmek badana yapmaktan zor yeminlen iki haftadir da akraba dugunleri var birde onlara kostur dur offff ne aglandim beee yazik bana
Canim bildirimi yapim de bu hafta tik yok bende ancak yediklerimi vermisim dugunlerde ev yapimi baklava olunca abartmisim azcik
Yarin sabaha kesin 89 kusurlu olur oglene kadar yazarim degisirse canim
aynen öyle canım ne çektim beeeVuvvvv maasallah supersin...
Not:kendimden utandim
canim isine karismak istemem ama en azindan hafif bir corba veya yogurt olmadi salata ye yoksa hem kan sekerin dusebilir hemde ani tatli krizi tutabilir yani bende oyle oluyor
vasfiye teyzeye baglayip bi anda 'NE CEKTIN BEEE' diye haykirmak istiyorum .ama iyidir duvar silmek tum vucut calisir ozellikle bel ve kollar... :)
canım sondaki akşam yemeğinmi öyle ise saat erken değilmi onun dışında gayet güzelMenumu yazayim hemen kizlar
Sabbah balli sirkeli ilik su
Bitki cayi
Saat 11
Yarim yagda yumurta
1yk bal
2 dilim ekmek
Ara : 1 fincan yesil cay
Saat16.30
3 yas incir
5 yk taze fasulye
3 catal yogurtlu makarna
Su 2 lt 3 lt olur
Aklima yigenim geldi oda duvar silerken iki dalga gecerdi duvar silicem tig gibi olucam diye :)aynen öyle canım ne çektim beeebacakları unutmayalım merdiven in çık
canım sondaki akşam yemeğinmi öyle ise saat erken değilmi onun dışında gayet güzel
dayanamazsn meyve yersin en kötüsü değilmi afiyet olsun tekrarAklima yigenim geldi oda duvar silerken iki dalga gecerdi duvar silicem tig gibi olucam diye :)
canim arkadasa gitmistim kizim tabagini bitirmedi mecburen ben yedim aksam yemegim cikmis oldu aradan eve gelincede 5 kup et ve 2 lokma ekmek yedim haliyle gunu kapatmis oldum insallah bogazimi tutarimda daha da bisey yemem :)
Taaa obur cumaya canim insallah :) 2 hafta bitiyor, 3. Haftanin ortalamasinda listeye aliyoruz. Ama listede olsanda olmasanda hep burada bizimle devam et, menulerini yaz, sporunu suyunu ihmal etme. Bizde elimizden geldigince motivasyonuna fayda saglamaya calisiriz :)inşallah tutcam canimm
O zaman haftaya listede oluruz heralde dimi canim bu birinci cuma haftaya 2.cuma oluyo dimi yoksa taa obur cumayamii :)
Valla menunde betbat hicbisi yok, aksam ekmeksiz pilavsiz makarnasiz, salata, et yada sebze, mutlaka bisiler ye ac kalma. Ac kalip gozun donecegine, az bisey yersin metabolizmanda calisir, acliktan moralinde bozulmaz :)Bugun menumu berbat ettimo yuzden kendimi cezalandiriyorum aksama bisey yemicemm
Sabah
1 porsiyon sutle yapılmış nesfit
Öğle
1 tabak eriste
Yogurt
Su:
2 bucuk litreye tamamlicam az kaldi :)
Spor:
50 revoflex
200 twester
50 bacak hareketi
40 Mekik
Selam kizlar
Yeni arkadaslar gelmis hosgelmis ne guzel kalabalik olacagiz yine
Kaptancim ozur dilerim cok yogundum 1 haftadir ilgilenemedim buralarla bu sene boya badana yapmadik butun ev elden gecti duvarlari silmek badana yapmaktan zor yeminlen iki haftadir da akraba dugunleri var birde onlara kostur dur offff ne aglandim beee yazik bana
Canim bildirimi yapim de bu hafta tik yok bende ancak yediklerimi vermisim dugunlerde ev yapimi baklava olunca abartmisim azcik
Yarin sabaha kesin 89 kusurlu olur oglene kadar yazarim degisirse canim
Sagol kuzum buralar serinledi biraz komsumda badanaya baslayinca dedim beraber bitirelim isleri rahat rahat gezeriz sonra insallah yarin 8 li rakamlari gorurum artikOh yaa arada ses ver, vallahi korktum, dedim Allah korusun basina bisey mi geldi.
Kiyamam bu sicakta nasil temizlik yaptin, benimde sonbahar temizligi yapmam lazimda hala cok sicak, hiicc ugrasamam :) ellerine saglik canim gule gule kirlet mi denir, gule gule otur mu denir :)
Haydi bakalim yarin sabah guzel haberlerini bekliyorum insallah :)
Cok guzelAsayiş berkemal su vakte kadar menumun haricinde ekstra bisey yemedim sadece bitki cayi ve su iciyorum ...o da kilo yapmaz heralde :)
Oh oh supersin. Bende balik yemeye disari ciktik. Az balik corbasi ictim. 4 adet hamsi yedim. Salata yedim. 1 dilim misir ekmegi kacamagim olduuuAsayiş berkemal su vakte kadar menumun haricinde ekstra bisey yemedim sadece bitki cayi ve su iciyorum ...o da kilo yapmaz heralde :)
Vuvvvv maasallah supersin...
Not:kendimden utandim
canim isine karismak istemem ama en azindan hafif bir corba veya yogurt olmadi salata ye yoksa hem kan sekerin dusebilir hemde ani tatli krizi tutabilir yani bende oyle oluyor
vasfiye teyzeye baglayip bi anda 'NE CEKTIN BEEE' diye haykirmak istiyorum .ama iyidir duvar silmek tum vucut calisir ozellikle bel ve kollar... :)
Menumu yazayim hemen kizlar
Sabbah balli sirkeli ilik su
Bitki cayi
Saat 11
Yarim yagda yumurta
1yk bal
2 dilim ekmek
Ara : 1 fincan yesil cay
Saat16.30
3 yas incir
5 yk taze fasulye
3 catal yogurtlu makarna
Su 2 lt 3 lt olur
Taaa obur cumaya canim insallah :) 2 hafta bitiyor, 3. Haftanin ortalamasinda listeye aliyoruz. Ama listede olsanda olmasanda hep burada bizimle devam et, menulerini yaz, sporunu suyunu ihmal etme. Bizde elimizden geldigince motivasyonuna fayda saglamaya calisiriz :)
Valla menunde betbat hicbisi yok, aksam ekmeksiz pilavsiz makarnasiz, salata, et yada sebze, mutlaka bisiler ye ac kalma. Ac kalip gozun donecegine, az bisey yersin metabolizmanda calisir, acliktan moralinde bozulmaz :)
Menü
Sabah
1 bardak su
Bir yumurta ile peynir omlet yaptım
İki tane ceviz
Ara
1 tuzlu kuru pasta
Öğle
Yeşil fasulye salata bir elma
Aksam
Patlıcan yemeği
2kase cacık 2servis k. B. Pilavı
Bir tane Türk kahvesi 2 minik kare çikolata
30 dak. Yürüybol su
Şimdilik bu kadar herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?