- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.021
haklısın çok fazla idi. son kaşık çöpe gitmesin diye yedim. resmen çöpçülük yaptım. akşam meyve dahi yemedim.canım yaa nie kendinden utandın öğlen yediğim rezaletti onu yapmasaydm cok guzel olacaktıyemedim hiç bişey daha öğleden bugüne
cok guzel menun canım ama günü biraz erken kapatmamış mısın :)
çok saol canım benim tabiki burdayım kaçmak yok bu yola baş koyduk :)
ama canım erişte cok yedim koca tabak hemde tereyaglıhiç bişey yemedm halaa cok acıktım ama genede yemedm :)
menün güzel ablacm ama 2 servis kaşığı cok degilmi sanki bilemedm şimdi tepelimydi kaşık :)
Tebrik ederim canim alkali suyu okumustum bende ingiliz karbonatiM yoktu normal karbonatla denedim begenmedim tadi nasil oluyor ingiliz karbonatiylagünaydın kızlar
dünden bugüne - 200 gr olmuş.nihayet eksileri görüyorum. çok şükür ya
kızlar karbonatlı suya başladım alkali diyetinde okumuştum. eczanede ingiliz karbonatı gördüm eczacı yediklerinin hazmı ve kilo vermeye yardımcı diyince aldım. inşallah faydası olur.
normal karbonatla tadı iğrenç oldu ingiliz karbonatıyla belirgin bir tadı yok. rahatsız etmedi beni şimdi içiyorum.Tebrik ederim canim alkali suyu okumustum bende ingiliz karbonatiM yoktu normal karbonatla denedim begenmedim tadi nasil oluyor ingiliz karbonatiyla
aaa bak bende karbonatlı suyu denemiştim de bu ne be iğrenç diye bırakmıştım. İngiliz karbonatıyla normal karbonatın hiçbir farkı yok diye okuyunca da ingiliz karbonatı almamıştım. Bir yan etkisi yok demi ? iyi bişeyse bizde yapalımmm :)normal karbonatla tadı iğrenç oldu ingiliz karbonatıyla belirgin bir tadı yok. rahatsız etmedi beni şimdi içiyorum.
Afiyet olsun canim toplam kalori cok dusuk degilmi hasta olmada sonraGünaydınn, günaydınnn...
Bugünkü menümü yazayım,
sabah
1 dilim ekmek 70kcal
1 dilim beyaz peynir 71kcal
1 avuç üzüm 32kcal
öğle
1/2 haşlanmış mısır 107kcal
4 kaşık z.yağlı fasulye 101kcal
ara
3 kaşık yoğurt 25kcal
akşam
patlıcan sote ( etsiz ) 65kcal
salata 95kcal
toplam 566kcal ( belki akşam yatmadan süt falan ilave ederim )
spor : 30dk hafif yürüyüş
su : 2lt
Himm denemek gerek oyleyse bende limon sikiyorum ictigim suyanormal karbonatla tadı iğrenç oldu ingiliz karbonatıyla belirgin bir tadı yok. rahatsız etmedi beni şimdi içiyorum.
Tatil donusu normal canim dert etme haftaya bomba gibi geri donecek 14.takim***14.TAKIM 377. HAFTA***
BLUEmoon2009 69,9kg / 70,9kg / - 1kg / %-0,09 İzinden döndü kilosu 15'bölündü
Absolut123 90,2kg / 91,8kg / -1,6kg / -%0,6 İzinden döndü kilosu 3'e bölündü
Dayko 90kg / 89,2 / 0,8 / % 0,88
Ebune 60kg / / 3.kez bildirim yapmadı diskalifiye oldu
14.Takım Ortalaması % 0,04
Daykocum bu hafta verdiğin kilonun ortalamasını bozduğum için kendi adıma üzgünüm. İnşallah haftaya dahada toparlayacağım :)
Bu arada Ebune 3 haftadır kilo bildirimi yapmadığı ve herhangi bir katılım göstermediği için diskalifiye oldu. İnşallah kilolarını vermiştir. o yüzden katılmamıştır diyelim :)
Valla canımcım evdeki malzemeden yiyeceğim yemekleri yazınca bu kalori çıktıAfiyet olsun canim toplam kalori cok dusuk degilmi hasta olmada sonra
Himm denemek gerek oyleyse bende limon sikiyorum ictigim suya
Tatil donusu normal canim dert etme haftaya bomba gibi geri donecek 14.takim
Ebune icin uzuldum valla insallah iyidir sevmistim ben onu
25 kg oldu bide resimledim zaferimi
Masallahhh Masallahhhhh25 kg oldu bide resimledim zaferimiEki Görüntüle 1234950 Eki Görüntüle 1234952 Eki Görüntüle 1234953
tebrikler canım benim......
Tesekkurler kizlar dun uzun zamandir gormedigim yildizimizin pek barismadigi biriyle karsilastim sok oldu beni gorunce bakislarindan anladim ne olmus bu kadina demistirMasallahhh Masallahhhhh
Tesekkurler kizlar dun uzun zamandir gormedigim yildizimizin pek barismadigi biriyle karsilastim sok oldu beni gorunce bakislarindan anladim ne olmus bu kadina demistir
Ayyyy cok kotuyum ben
Bencede gormeliydin bende de bi havalar amatam olmuş güzel olmuş iyi olmuş: ))))
Bencede gormeliydin bende de bi havalar ama
Sagol canim benim
bazı insanlar gerçekten bazı duyguları onlara yaşatılmasını çok istiyorlar, kaşınıyorlar zoooorla,
e bizde vazifemizi yapıyoruz: )))))
daykoma maşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?