Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haklısın çok fazla idi. son kaşık çöpe gitmesin diye yedim. resmen çöpçülük yaptım. akşam meyve dahi yemedim.

günaydın kızlar
dünden bugüne - 200 gr olmuş.nihayet eksileri görüyorum. çok şükür ya
kızlar karbonatlı suya başladım alkali diyetinde okumuştum. eczanede ingiliz karbonatı gördüm eczacı yediklerinin hazmı ve kilo vermeye yardımcı diyince aldım. inşallah faydası olur.

Gunaydin kizlar

***14.TAKIM 377. HAFTA***

BLUEmoon2009 69,9kg / / İzinden döndü kilosu 15'bölündü
Absolut123 90,2kg / 91,8kg / -1,6kg / -%0,6 İzinden döndü kilosu 3'e bölündü
Dayko 90kg / 89,2 / 0,8 / % 0,88
Ebune 60kg / /

14.Takım Ortalaması %

Tebrik ederim canim alkali suyu okumustum bende ingiliz karbonatiM yoktu normal karbonatla denedim begenmedim tadi nasil oluyor ingiliz karbonatiyla

Günaydınn, günaydınnn...

Bugünkü menümü yazayım,

sabah
1 dilim ekmek 70kcal
1 dilim beyaz peynir 71kcal
1 avuç üzüm 32kcal

öğle
1/2 haşlanmış mısır 107kcal
4 kaşık z.yağlı fasulye 101kcal

ara
3 kaşık yoğurt 25kcal

akşam
patlıcan sote ( etsiz ) 65kcal
salata 95kcal

toplam 566kcal ( belki akşam yatmadan süt falan ilave ederim )

spor : 30dk hafif yürüyüş
su : 2lt

***14.TAKIM 377. HAFTA***
BLUEmoon2009 69,9kg / 70,9kg / - 1kg / %-0,09 İzinden döndü kilosu 15'bölündü
Absolut123 90,2kg / 91,8kg / -1,6kg / -%0,6 İzinden döndü kilosu 3'e bölündü
Dayko 90kg / 89,2 / 0,8 / % 0,88
Ebune 60kg / / 3.kez bildirim yapmadı diskalifiye oldu

14.Takım Ortalaması % 0,04

Daykocum bu hafta verdiğin kilonun ortalamasını bozduğum için kendi adıma üzgünüm. İnşallah haftaya dahada toparlayacağım :)

Bu arada Ebune 3 haftadır kilo bildirimi yapmadığı ve herhangi bir katılım göstermediği için diskalifiye oldu. İnşallah kilolarını vermiştir. o yüzden katılmamıştır diyelim :)

normal karbonatla tadı iğrenç oldu ingiliz karbonatıyla belirgin bir tadı yok. rahatsız etmedi beni şimdi içiyorum.
aaa bak bende karbonatlı suyu denemiştim de bu ne be iğrenç diye bırakmıştım. İngiliz karbonatıyla normal karbonatın hiçbir farkı yok diye okuyunca da ingiliz karbonatı almamıştım. Bir yan etkisi yok demi ? iyi bişeyse bizde yapalımmm :)

Afiyet olsun canim toplam kalori cok dusuk degilmi hasta olmada sonra
normal karbonatla tadı iğrenç oldu ingiliz karbonatıyla belirgin bir tadı yok. rahatsız etmedi beni şimdi içiyorum.
Himm denemek gerek oyleyse bende limon sikiyorum ictigim suya
Tatil donusu normal canim dert etme haftaya bomba gibi geri donecek 14.takim
Ebune icin uzuldum valla insallah iyidir sevmistim ben onu

Valla canımcım evdeki malzemeden yiyeceğim yemekleri yazınca bu kalori çıktı Ama ben akşama kadar 2 zeytin, 1 salatalık, biraz süt falan filan diye 700-800 yaparım zaten akşam menümü revize ederim

İnşallah haftaya dereceye gireceğizzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…