Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aavonun ffemme kokusunu kullandınmı hiç daykocum?
testırında çok hoşuma gitti aldım, ama biraz pişman oldum aldığıma da: (
neden dersen tamam çok hoş bir koku ama kokladığım zaman mideme bulantı yapıyor, ağır bir koku sanırsam....
netteki bilgi doğru ise içinde miskte varmış, misk kokusuda ağır olur ya....
birde 50mle 30tl bayıldım: )
ondanda biraz pişman oldum, indirim fiyatıymış bu da, normalde 65-70tl civarıymış...
ama kokusu güzel.... eşim çok beğendi: ) zaten eşim ağır kokuları çok sever.
artık bir çıkar yol bulamazsam ağır mağır kullanıp bitircem midemi bulandırsa da kokusu....
üstümde kokarken bile bazen midem bulanıyor: )
ne senle ne de sensiz dermişim......

Canim gecen kistan beri avon dan bisi almadim katalog da istemedim yoksa illa bisiler aliyorum burda hunca fabrikasi var onun satis magazasindan aliyorum ben parfum o an hangi koku hosuma giderse artik
Ara ara kullan sende rahatsiz ediyorsa alinmis bi kere aticak gibi de degilki fiyatlari

aynen canımcım.

guzel olmus benim az maz ama dayanabilirim dersen bozma derim ben ...

Listede artida olan bir vatandas olarak takim yuzdesini dusurdugum icin kusura bakmayin kizlar... haftaya daha iyi olucak insallah... bu arada eline saglik arkadasim :)
bravoooooo :) tebrik ederim canim darisi hepimizin basina...durmak yok aynen devam daha bu neki citir olucaz biz :)

Tesekkurler kizlar dun uzun zamandir gormedigim yildizimizin pek barismadigi biriyle karsilastim sok oldu beni gorunce bakislarindan anladim ne olmus bu kadina demistir
Ayyyy cok kotuyum ben
ilahi :) ama kadiniz biz hamurumuzda var bizim kotuluk :))
kotuyuz biz kotuyuz :) :)) :)

Bugunku menum
Sabah 1 bardak balli sirkeli su
Kahvaltidan once 3 taze incir
Kahvalti 11.30
Patates kizartma -miktarini bilemedim simdi
1 domates
Yarim yagda yumurta
2 catal findik ezmesi
2 dilim bikuvili tavuk gogsu
Yarim dilim ekmek

Ara yok ogle yok sabah cok kacti aksam yemegi yapmadim yapip yiyince yazarim kizlar simdilik bitki cayi ve suya devam sabahin acisini cikarmam lazim

Birazcık kaçmış gerçekten. Olsun akşam yemeğinde toparlarsın. :)

Bana dayanabilirsen bozma diye yazınca bi gaza geldim. Şimdi bozmadan menümü devam ediyorum :) teşekkürler :))

menü yazayım
sabah
1 b.su
1 yumurta lor ve peynir le omlet
2 ceviz.
ara
6 tane kuru kayısı
öğle
patlıcan yemeği salata ve üzüm yedim.
akşama hafif bir zeytinyağlı yaparım gene . çocukları alıp yürüyüşe çıktık dün akşam.çok hoşlarına gitti .bugünde yürürüz. akşam yazarım.

Tesekkur ederim tatlim tabiki durmak yok

Tavukgogsu ve patates haric guzel
Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canımm.. :)

Birazcık kaçmış gerçekten. Olsun akşam yemeğinde toparlarsın. :)

Bana dayanabilirsen bozma diye yazınca bi gaza geldim. Şimdi bozmadan menümü devam ediyorum :) teşekkürler :))
Kiz dayanamazsin diye yazmadim hani menun cok az ama dayanda biraz daha fazla kikocuk gitsin diye dedimdi yanlis anlama sakin ama iyiki oyle anlamissin bak gaza gelmis oldun :)
Bu arada gaz vermek bizim isimiz her zaman bekleriz

menu guzel yuruyus guzel daha ne denir ki :)

Aksam menum şekillendi kizlar 3 yk yaze fasulye 2 yk pilav ustune 1 kase de cacik bakalim daha az yerim insallah hic yemesen daha iyi olur aslinda ama bogaz iste durmuuor...

Akşam menüsü
1kabak ve lor peynirli uydurma börek
Çay ile 2ceviz 2 kuru kayısı
Yürüyüşü sabah yapmaya karar verdim hem serin olur hemde eşim evde çocuklara bakar. Gelmek istemediler .yeme içme işi bitti artık
Herkese güzel bir akşam diliyorum ben kaçar

Tekirdag li bi arkadas gormustum sanki dogrumu acep?
O ben oluyorum canimm sende mi tekirdagdann :)

Harikasin canimm super menun

Oooo maşallah sana 25 kg mi verdinn bravo valla azmin zaferi istee :)
Kactin kaca düştün canimm

Menun super yakar ablacm

Bende menumu yazayim pek ic acici olmadi bugun tamda bu sabah 200 gram daha vermisim

Sabah (gec kalkmistim)
Yarim litre su

Öğle
4 kaşık erişte (dünden kalma)
1 tabak nohut yahnisi
3 kasik yogurt

Ara
1 tabak meyve salatasi

Aksam
4-5 tane cips
Gene nohut yahnisi (evde yanliz olunca yemekleri dökmeyim israf olmasin diye aynilarini yiyorum) :)
3 kasik yogurt

Su:
2 bucuk lt ye tamamlicam

Spor:
100 twerterda döndüm
50 revoflex
20 bacak hareketi
40 mekik

QUOTE="kkumtanesi, post: 36785059, member: 601823"]Bende menumu yazayim pek ic acici olmadi bugun tamda bu sabah 200 gram daha vermisim

Sabah (gec kalkmistim)
Yarim litre su

Öğle
4 kaşık erişte (dünden kalma)
1 tabak nohut yahnisi
3 kasik yogurt

Ara
1 tabak meyve salatasi

Aksam
4-5 tane cips
Gene nohut yahnisi (evde yanliz olunca yemekleri dökmeyim israf olmasin diye aynilarini yiyorum) :)
3 kasik yogurt

Su:
2 bucuk lt ye tamamlicam

Spor:
100 twerterda döndüm
50 revoflex
20 bacak hareketi
40 mekik[/QUOTE]
Menü ne sebze de ekler sen tam olacak.

O ben oluyorum canimm sende mi tekirdagdann :)

Harikasin canimm super menun

Oooo maşallah sana 25 kg mi verdinn bravo valla azmin zaferi istee :)
Kactin kaca düştün canimm

Menun super yakar ablacm
evet ben de tekirdağlıyım
sağol canım 114,6 ile başladım 4 nisanda boyum 168 bu sabah 89,2 kg idim

Kizlar ben aksam batirdim maalesef
1 tabak pirinc pilavi ve 1 tabakta taze fasulye ve yogurt yedim daha sonra iki dilim ekmek ve 2 dilim mandalina yedim off tamda bu sabah 70.5 koloydum yarin sabah esimm evde cociklar uyanmazsa yuruyuse cikmaya calisacagim moralim cok bozuk

Menü ne sebze de ekler sen tam olacak.[/QUOTE]
Eklicem insallah :)

evet ben de tekirdağlıyım
sağol canım 114,6 ile başladım 4 nisanda boyum 168 bu sabah 89,2 kg idim
Tekirdagdami yasiyosun canim ben corludayim kilolari verdikten snra insallah bigun bulusurz :)

Bazen bende kendimi kaybedebiliyorum ama sıkma canını canim yapacak bisey yok olmus artk :) bununla gözünü doyurmus ol bida bakmazsin o mamalara :)

Menü ne sebze de ekler sen tam olacak.
Eklicem insallah :)

Tekirdagdami yasiyosun canim ben corludayim kilolari verdikten snra insallah bigun bulusurz :)

Bazen bende kendimi kaybedebiliyorum ama sıkma canını canim yapacak bisey yok olmus artk :) bununla gözünü doyurmus ol bida bakmazsin o mamalara :)[/QUOTE]
saray dayım bende inşallah canım neden olmasın sık sık geliyoruz çorluya aslında velimeşede amcamlar var

Arkasaslarim gunaydin ...
Sabah 9.30
1 bardak ilik sirkeli su 1 tatli kasigi bal

Kahvalti 10 .50
1 haslanmis yumurta
5 catal koy peyniri
Minicik lokma ekmek
Minicik isirim topkek kizim yemedi copculugu bana kaldi
Sekersiz cay
Ogle yok
Ara 13 - yesil cay
Ara 15 -bitki cayi
Aksam
1 tabak taze fasulye yemegi
***** bu arada aksamki rezaletime ragmen sabah kilom 70.4 tu*****

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…