- 21 Haziran 2014
- 75
- 24
- 98
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.061
evet ben de tekirdağlıyım
sağol canım 114,6 ile başladım 4 nisanda boyum 168 bu sabah 89,2 kg idim
saray dayım bendeEklicem insallah :)
Tekirdagdami yasiyosun canim ben corludayim kilolari verdikten snra insallah bigun bulusurz :)
Bazen bende kendimi kaybedebiliyorum ama sıkma canını canim yapacak bisey yok olmus artk :) bununla gözünü doyurmus ol bida bakmazsin o mamalara :)
Ooo supersin canim :)Arkasaslarim gunaydin ...
Sabah 9.30
1 bardak ilik sirkeli su 1 tatli kasigi bal
Kahvalti 10 .50
1 haslanmis yumurta
5 catal koy peyniri
Minicik lokma ekmek
Minicik isirim topkek kizim yemedi copculugu bana kaldi
Sekersiz cay
Ogle yok
Ara 13 - yesil cay
Ara 15 -bitki cayi
Aksam
1 tabak taze fasulye yemegi
***** bu arada aksamki rezaletime ragmen sabah kilom 70.4 tu*****
Afiyet olsun canim ogle yemegin yok bari 1 porsiyon meyve yeseydin ben gunduz az yersem gece saldiriyorum yemegeArkasaslarim gunaydin ...
Sabah 9.30
Kahvalti 10 .50
1 haslanmis yumurta
5 catal koy peyniri
Minicik lokma ekmek
Sekersiz cay
Ogle yok
Ara 13 - yesil cay
Ara 15 -bitki cayi
Aksam
1 tabak taze fasulye yemegi
***** bu arada aksamki rezaletime ragmen sabah kilom 70.4 tu*****
37 yasindayim evliyim 13 yasinda 1 kizim var su an calismiyorum canimsaray dayım bendeinşallah canım neden olmasın sık sık geliyoruz çorluya aslında velimeşede amcamlar var
Aaa canım cok yakinmisiz bu tarafa gelirsen mutlaka goruselim :)
Bu arada yaş kac calisiyomusun , evlilik varmi :)
Ooo supersin canim :)
canim ben simdi uemekten ne kadar uzak o kadar iyiyim ..kendimi biliyorum .dun pazardan armut aldim mesela 1 tane yesem artik deli gibi hepsine saldiricamGunaydin kizlar
Afiyet olsun canim ogle yemegin yok bari 1 porsiyon meyve yeseydin ben gunduz az yersem gece saldiriyorum yemege
37 yasindayim evliyim 13 yasinda 1 kizim var su an calismiyorum canim
Tabi canim her bunye farklidir sana uyani en iyi sen bilirsinCanim yaaa
canim ben simdi uemekten ne kadar uzak o kadar iyiyim ..kendimi biliyorum .dun pazardan armut aldim mesela 1 tane yesem artik deli gibi hepsine saldiricameger aksam porsiyonumu kucuk tutmayi basarabilirsem meyveyi yanina mukafat olarak eklemeyi düşünüyorum :)
Hayirli olsun canim insallah hep basari haberlerini alirsinizArkadaslar pazartesi gunu benim yakisikli prensim okula baslicak insallah ..oglum 5.5 yasinda ve okul yuruyerek 30 dk mesafe uzaklikta galiba servise de vermicem bi sure anlicaniz hem oglum icin hemde yurumek spor olacagi icin heyecanliyim :)
Canim belki bu mesajim durdurur seni yoksa bagirimmi yeterrrrr diyeAksama bana ne ceza vericeksiniz acaba cok merak ediyorum biri bana dur desin
Haftaya derece almamiz lyanm 1 scezasari kart 1de nota miz var haftayada sonuncu olursak 2 sari kartimiz olur kizlar cezasi nedir tam anlayamadiysam da mutlaka bi ceza vardir bu hafta dikkat edelim olmazmi
Daykocum benim bu ceza durumlarindan haberim yoktu ...Canim belki bu mesajim durdurur seni yoksa bagirimmi yeterrrrr diye
Canim puskuut hazirliyor etap degerlendirme raporu diye cuma zayiflama yarismasi paylasim alaninda bakabilirsinDaykocum benim bu ceza durumlarindan haberim yoktu ...
Caremoi ve cips bozmuz ama toparlarsin en azindan benim gibi gece 3-4 kalkip yemiyorsunBugunku yediklerim
Sabah 9.30
Kahvalti 10 .50
1 haslanmis yumurta
5 catal koy peyniri
Minicik lokma ekmek
Sekersiz cay
Ogle yok
Ara 13 - yesil cay
Ara 15 -bitki cayi
1 paket caramio
10 tane chetos
Aksam 17.30
1 catal taze fasulye
1 isirim minicik lokma ekmek
Su .4 lt yatana kadar daha da icerim
umarim aradaki hatalarimi Telafi eederim simdi ailemle yürüyüşe cikicaz kusura bakmayin kizlar vicdanim sizladi resmen cok samimiyim sabah 70.4 un altina dusmezsem kendime buyuk spor cezalarim var
Ne guzel yazmissin her zaman derim yikici degil yapici elestiri diye...Canim puskuut hazirliyor etap degerlendirme raporu diye cuma zayiflama yarisaylasim alaninda bakabilirsin
Caremoi ve cips bozmuz ama toparlarsin en azindan benim gibi gece 3-4 kalkip yemiyorsun
Onceki mesajimda demistim ya gec kalkinca ana ogun ara ogun karisiyor o zaman 2 ana ogun bazen tek ara ogun yapinca gece yarilari acikiyorum 2 gundur eski duzenime dondum 3 ana 2 ara ogun 2 gecedir de uyanmadim .
Ayrica senin uzulmen icin bir neden yok 2 haftadir absolut izinliydi, ebunede bildirim yapmayinca, bende az kilo verince, baskada kimse olmayinca listenin en altlarinda kaldik demem o ki en azindan bu hafta ilk uce girelimki hem eski dereceye girdigimiz gunlere donelim bize de iyi moral olur hem de sari kartlar silinsin.
Ama moralini bozmak yok moralin iyi olsun ki nesen yerinde olsunki daha guzel kilo ver .
Stres sikinti da bazen istah acar canim
Canim kimse burda bascavus degil yikici elestiri hepimizi etkiler diye dusunuyorum amacimiz kilo vermek hic tanimadigimiz kisilerle birbirimize destek olmak degilmiNe guzel yazmissin her zaman derim yikici degil yapici elestiri diye...
daykocum disardan yeni geldik kizim kucagimda yarim saat yuruduk esimle..eve geldigimde hemen tartiya ciktim ve gordugum rakam beni sok etti tabi olumlu yonde :)
aksam yemek yemedim paylastigim listenin disinada cikmadim haliyle inasallah soyle 69 lu bir rakam bekliyorum insallah yarin
Bu arada birazdan aksam cayina misafirim gelicek eltim ve kaynim bakalim kilo bahsi acilacakmi aramizda hep bi ccekisme vardir da kilo konusunda
Neyse cok konustum insallah cayda da bogazimi tutarimda once kendime sonrada size mahcup olmam :)
IYI KI VARSINIZ ♥♥♥
Neyse cok
Cok tesekkur ederim canim valla moralime moral kattin misafirim geldi asayis berkemal bakalim insallah dayanirim...Canim kimse burda bascavus degil yikici elestiri hepimizi etkiler diye dusunuyorum amacimiz kilo vermek hic tanimadigimiz kisilerle birbirimize destek olmak degilmi
Hem senin kilon da cok degilki diyetisyenin bana koydugu hedeftesin
Ayrica listene uymussun tebrik ederim yuruyus icinde
Insallah yarin 69 lu rakami gorursun canim eltin dusunsun artik kilolarini cunku sen veriyorsun yakinda da hatta kurban bayramina istedigin kiloya ulasirsin bayram da da sok olur artik
Hedefin kacti canim?
Sevindim canim zaten 68 e bisi kalmamis sen 65 yap bencede hem beraber oluruz bizede destek olursunCok tesekkur ederim canim valla moralime moral kattin misafirim geldi asayis berkemal bakalim insallah dayanirim...
benim takima ilk girdigim zamanki hedef kilom 68 di ilk etapta 68 e dusebilirsem hedefimi 65 e cekucem insallah :)
Gunaydin kizlar
Afiyet olsun canim ogle yemegin yok bari 1 porsiyon meyve yeseydin ben gunduz az yersem gece saldiriyorum yemege
37 yasindayim evliyim 13 yasinda 1 kizim var su an calismiyorum canim
Ben hicte kayip bir gun goremedim o tatli da nazar boncugun olmus bende yaptim o hatayi cikolata yedim oda 240 cal mis aksam ac kaldim oh oldu bana haktirIyi akşamlar
Menü saçma sapan oldu ama gene de yazayım
Sabah
Peynir çok yeşillik köz patlıcan biber bir dilim ekmek
Öğle
Taze fasulye yufka ekmek yarım kadar vardı görünce dayanamayıp yedim
Akşam 5 gibi 1 dilim tatlı
Yemek yemedim kavun yedim
30dak yürüyüş
Bugün kayıp bir gün oldu tatlı yüzünden
Neyse herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?