- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.081
gunaydin gecmis olsun canimKızlarr günaydınn,
Biraz midemi üşüttüm. Çok fazla giremiyorum. Öptüm hepinizi
gunaydin gecmis olsun canim
Gunaydin kizlar kahvalti menum
Sabah 10.00
1 bardak ilik sirkeli su
Kahvalti 12.00
1 haslanmis yumurta
2 tane sivri biber
2 yk koy peyniri
1 lokmacik ekmek ucu minicikti :)
Sekersiz cay
Ara 13.30 bitki cayi
Ara 15 yesil cay
Aksam daha belli degil olunca bildiririm...
Gecmis olsun canimKızlarr günaydınn,
Biraz midemi üşüttüm. Çok fazla giremiyorum. Öptüm hepinizi
Afiyet olsun gayet guzelGunaydin kizlar kahvalti menum
Sabah 10.00
1 bardak ilik sirkeli su
Kahvalti 12.00
1 haslanmis yumurta
2 tane sivri biber
2 yk koy peyniri
1 lokmacik ekmek ucu minicikti :)
Sekersiz cay
Ara 13.30 bitki cayi
Ara 15 yesil cay
Aksam daha belli degil olunca bildiririm...
Afiyet olsun ben sucuk yeyince 1 hafta su tutuyor vucudumBende bugünkü menümü yazayım.
Sabah
1 haslanmis yumurta
1/2 dilim beyaz peynir
3 dilim sucuk
1 dilim köy ekmeği
Öğlen
Biraz yoğurt
2 kaşık patlıcan sote ( etsiz)
Ara
2 avuç üzüm
Akşam
Ton balıklı salata
1 dilim ekmek
Ben de okudum muftuoglu nun yazisi degilmiKızlarrrr kızlarr, hafta sonu olunca hepimizde bi kaçamaklar yada menülerimize uyamamalar oluyor ya.. Lütfen bunu stres haline getirmeyin. Dün okudum. Stres olunca vücut bir hormon salgılayıp kilo vermeyi durduruyormuş. Ben de dün karmakarışık yedim. kendime kızmıyorum, diyorumki bugün telafi edeceğim, sporumu da yapacagım. O vücuduma yapışan yağlardan kurtulucammm.. Güzel bir pazar olsunn :)
Kolay gelsin canim gec oldu amaMerhaba kızlar
Dün gezin ce bugün temizlik günü oldu. Daha iş bitmedi ama ben bittim.
Eşim evde yok kahvaltı öyle pazar kahvaltısı olmadı. Bir yumurta ve iki sosis yedim normalde öyle şarküteri ürünleri pek yemem ama kızım kaç gündür istiyordu yapınca yedim. Bir dilim ekmek ile
Temizlik yapınca yemek yapamadım tost yedim 1/2 .peynirli. aksam gene meyve yerim yarın sağlıklı yemeklere devam. Haftasonu düzen falan kalmıyor.
Aramiza hosgeldin kendinden bahsedermisin biraz kac kilosun hedefin ne?Selamlar. Bende aranıza yeni katıldım kızlar. Herkese güzel zayıflamalar))
Abla de canim nasil rahat edersen benim icin sorun degil 90+ topiginde de deyze diyorlarAbla diyim o zaman :) bende 22 yaşındayım 1 yillik evliyim bende calisiodum işten ayrildm
Canım bundan iki sene önce 50 kgdım sonra bebek istedim ve hiç dikkat etmedim tabi iki yıldır bebek olmuyo ve ben 9 kilo aldım. Zaten psikoloji altüst bu durumda iyice kendimi kötü hissetmeye başladım. Dedim kendime dur demenin zamamı gelfi artık. Yaklaşık 15 gündür diyet yapıyorum 3 kilo kadar verdim. ama pes etmek üzereyim)))))Bebek olursa ne ala olmazsa hiç değilse zayıflarım biraz. çalıitığım için elimden geldiğince size ayak uyduracağım dilerim herkesin kilocukları gider)))Gecmis olsun canim
Afiyet olsun gayet guzel
Afiyet olsun ben sucuk yeyince 1 hafta su tutuyor vucudum
Ben de okudum muftuoglu nun yazisi degilmi
Kolay gelsin canim gec oldu ama
Aramiza hosgeldin kendinden bahsedermisin biraz kac kilosun hedefin ne?
Hoşgelfin cnm bende yeniyim. Güzel zayıflamalar.merhaba ben de yeni katıldım aranıza hepimize kolay gelsin .İnşallah tüm fazlalıklarımızdan kurtuluruz en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?