Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin kizlar kahvalti menum
Sabah 10.00
1 bardak ilik sirkeli su
Kahvalti 12.00
1 haslanmis yumurta
2 tane sivri biber
2 yk koy peyniri
1 lokmacik ekmek ucu minicikti :)
Sekersiz cay
Ara 13.30 bitki cayi
Ara 15 yesil cay
Aksam daha belli degil olunca bildiririm...

gunaydin gecmis olsun canim

Sağol canım havalar garip olunca cam açık uyumuşuz. Gece üşütmüşüm şimdi daha iyiyim. Menün güzel canımcım afiyet olsunnn

Bende bugünkü menümü yazayım.

Sabah
1 haslanmis yumurta
1/2 dilim beyaz peynir
3 dilim sucuk
1 dilim köy ekmeği

Öğlen
Biraz yoğurt
2 kaşık patlıcan sote ( etsiz)

Ara
2 avuç üzüm

Akşam
Ton balıklı salata
1 dilim ekmek

Kızlarrrr kızlarr, hafta sonu olunca hepimizde bi kaçamaklar yada menülerimize uyamamalar oluyor ya.. Lütfen bunu stres haline getirmeyin. Dün okudum. Stres olunca vücut bir hormon salgılayıp kilo vermeyi durduruyormuş. Ben de dün karmakarışık yedim. kendime kızmıyorum, diyorumki bugün telafi edeceğim, sporumu da yapacagım. O vücuduma yapışan yağlardan kurtulucammm.. Güzel bir pazar olsunn :)

Merhaba kızlar
Dün gezin ce bugün temizlik günü oldu. Daha iş bitmedi ama ben bittim.
Eşim evde yok kahvaltı öyle pazar kahvaltısı olmadı. Bir yumurta ve iki sosis yedim normalde öyle şarküteri ürünleri pek yemem ama kızım kaç gündür istiyordu yapınca yedim. Bir dilim ekmek ile
Temizlik yapınca yemek yapamadım tost yedim 1/2 .peynirli. aksam gene meyve yerim yarın sağlıklı yemeklere devam. Haftasonu düzen falan kalmıyor.

UOTE="Absolut123, post: 36801813, member: 319502"]Kızlarr günaydınn,
Biraz midemi üşüttüm. Çok fazla giremiyorum. Öptüm hepinizi[/QUOTE]

Geçmiş olsun. İklim geçişleri çok tehlikeli maalesef.

menum
Sabah 10.00
1 bardak ilik sirkeli su
Kahvalti 12.00
1 haslanmis yumurta
2 tane sivri biber
2 yk koy peyniri
1 lokmacik ekmek ucu minicikti :)
Sekersiz cay
Ara 13.30 bitki cayi
Ara 1 avuc uzum
Ara 3 kurabiye
1 limonlu soda sirmanin gazli olandan
1 avuc uzum

Galiba benim yeme faslim bitti bugun tartida 69.3 kg gördüm cok mutlu oldum :)

QUOTE="meksilina, post: 36805565, member: 463216"]Selamlar. Bende aranıza yeni katıldım kızlar. Herkese güzel zayıflamalar))[/QUOTE]
hosgeldin bende yeniyim takımda ama şişmanlık da baya rütbeliyim. insallah en kisa sürede hedefine ulaşır sın.

Kızlarr günaydınn,
Biraz midemi üşüttüm. Çok fazla giremiyorum. Öptüm hepinizi
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun gayet guzel
Afiyet olsun ben sucuk yeyince 1 hafta su tutuyor vucudum
Ben de okudum muftuoglu nun yazisi degilmi
Kolay gelsin canim gec oldu ama

Selamlar. Bende aranıza yeni katıldım kızlar. Herkese güzel zayıflamalar))
Aramiza hosgeldin kendinden bahsedermisin biraz kac kilosun hedefin ne?

Bugun normal listemle devam ederken aksam yemegine kendime odul verdim az keyifsizdim bugun hemde tatli yiyerek iyice abarttim, dertmi tabiki degil bu sabah 88,6 idim yarina da ayni olsam yeter
Kizim lahmacun istedi birde kunefe sozde tatlinin ucundan yerim dedim soyle nescafe tabagi buyuklugunde ucu yetmedi yarisini yedim 1 de lahmacun afiyet olsun bana
Kizlar hakkinizi helal edin yazdim ama kimsenin cani istemez insallah
Simdide sade turk kahvemi iceyim

Bu arada diyetisyenin bana verdigi bi karisim var yag yakmaya yardimci dedi onu da kaynattim 1 haftadir icmiyordum yarin ona da basliyorum tekrar sizlere de yazim tarifini belki denemek istersiniz

3 litre su
3 elma (kabuklariyla beraber 5-6 parcaya boluyorum)
1 limon (onuda kabuklariyla )
1 cubuk tarcin
1 tatli kasigi tane karabiber
1 tatli kasigi tane karanfil
Tencereye koyup 1 tasim kaynatiyoruz cok kaynamayacak
Soguduktan sonra suzup buzdolabina koyuyoruz
Sabah kahvaltidan sonra 1 su brd.
Aksam yemekten sonra 1 su brd
Ben 4 ay oldu surekli iciyorum arada malzemem eksik diye 3-4 gun biraktigim da oldu

Canım bundan iki sene önce 50 kgdım sonra bebek istedim ve hiç dikkat etmedim tabi iki yıldır bebek olmuyo ve ben 9 kilo aldım. Zaten psikoloji altüst bu durumda iyice kendimi kötü hissetmeye başladım. Dedim kendime dur demenin zamamı gelfi artık. Yaklaşık 15 gündür diyet yapıyorum 3 kilo kadar verdim. ama pes etmek üzereyim)))))Bebek olursa ne ala olmazsa hiç değilse zayıflarım biraz. çalıitığım için elimden geldiğince size ayak uyduracağım dilerim herkesin kilocukları gider)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…