- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.101
hoşgeldinmerhaba ben de yeni katıldım aranıza hepimize kolay gelsin .İnşallah tüm fazlalıklarımızdan kurtuluruz en kısa zamanda
Selamlar. Bende aranıza yeni katıldım kızlar. Herkese güzel zayıflamalar))
hanimlar aramiza hosgeldiniz boool paylasimla birlikte hep beraber cabucak veririz insallah kilocuklarimizi.. hadi bakalim kolay gelsinmerhaba ben de yeni katıldım aranıza hepimize kolay gelsin .İnşallah tüm fazlalıklarımızdan kurtuluruz en kısa zamanda
Selamlar. Bende aranıza yeni katıldım kızlar. Herkese güzel zayıflamalar))
merhaba ben de yeni katıldım aranıza hepimize kolay gelsin .İnşallah tüm fazlalıklarımızdan kurtuluruz en kısa zamanda
Canım, biraz kendin hakkında bilgi verebilirmisin? Kaç kilosun, boyun kaç, hedefin nedir? Nasıl kilo aldın, nasıl bir diyet uyguluyorsun vs :)merhaba ben de yeni katıldım aranıza hepimize kolay gelsin .İnşallah tüm fazlalıklarımızdan kurtuluruz en kısa zamanda
günaydın canım boyum 167 kilom bugun itibariyle 94.2 .10 gün önce 96.6 ile diyete başladım .Benim insülin direncim yüksek olduğu için sanırım biraz yavaş kilo vericem. Diyetimde sabah kalktığımda 2 bardak su içiyorum .kahvaltıda 3-4 ceviz 1 dilim peynir 2 dilim ekmek ve domates salatalık ara öğünlerimde meyve var 2 saatte bir bir şeyler yiyorum öğle e akşam sebze yoğurt ve salata var öğünlerden birinde de et balık ya da köfte var gece de tarçınlı süt içiyorum.Günde 2 fincan da yeşil çay içiyorum.Henüz spor yapmaya başlayamadım .Evde yavaşça koşu bandı ve bisiklete binmeyi duşunuyorum.Bir de 7 aydan beri ilk defa adet görüyorum.Bi kaç gündür çok halsizimCanım, biraz kendin hakkında bilgi verebilirmisin? Kaç kilosun, boyun kaç, hedefin nedir? Nasıl kilo aldın, nasıl bir diyet uyguluyorsun vs :)
Sebze yoksa domates salatalık biber varsa salata yapıp içine yağ koyduğumuzda sebze yemeği yerine geçiyormuş diyetisyenim öyle dedi.Günaydınnn,
Bugün menüm şöyle;
Sabah
1 dilim ekmek
2 ceviz
1 domates
Öğle/ Akşam
Bu hafta pazara gidemedim, sebze yok. Bana bir fikir verin ne yiyeyim ben?
Canm bakliyat, ton balığı, salata yoğurt ile güzel menüler oluşturabilirsin.Günaydınnn,
Bugün menüm şöyle;
Sabah
1 dilim ekmek
2 ceviz
1 domates
Öğle/ Akşam
Bu hafta pazara gidemedim, sebze yok. Bana bir fikir verin ne yiyeyim ben?
İnşallah ulaşacaksın canımbu arada hedef kilom 60
bence yemebende öğlen ton balığı yemek istiyorum da öğün de yoğurt da var yoğurt yiyebilir miyim acaba .balıkla yoğurt yenmez zehirler derler ya
ben de öyle yaptım risk almadım :)bence yeme
yumurta benide acayip tok tutuyor. inşallah spora da başlayabilirsin. Spor ile gerçekten çok daha hızlı kilo kaybediliyor.merhaba kızlar
ben ziraatçiyim sabahta araziye çıkmam gerekti.akşama kadar sürer sandım allahtan kısa sürdü. iyi yürüdüm tarlada ama.
sabah peynirli ve lorlu yumurta yedim.(bugünlerde de buna dadandım her sabah yapıyorum )acayip tok turuyor. daha acıkmadım.
ara olarak köyde mis gibi bir ayran içtim. 2 incir yedim. akşama kadar bişey yiyesim yok. keşke hergün araziye çıksam.
evde mekik aleti var ara ara gaza gelip çekiyordum ama epeydir yanından bile geçmiyordum.akşam mekige gene başlayacağım.
Bende dizlerinden ameliyat oldum baya hareket olanağım azaldı. Hafif yürüyüş ve mekik yapmaya bağlayacağı myumurta benide acayip tok tutuyor. inşallah spora da başlayabilirsin. Spor ile gerçekten çok daha hızlı kilo kaybediliyor.
bende bir zamanlar spor yapıyordum ama dizlerimde rahatsızlık var bu ara çok yapamıyorum. hafif yürüyüş falan idare ediyorum. Havalar biraz daha serinlesin daha çok spor yapmaya çalışacağım :)
çok geçmiş olsun.. sağlık çok önemli vallahi..benimde hep kilodan oldu herşey. Bende de insülin direnci var, dizlerimde problem var, hormonlarım bozuldu ,saçlarım döküldü, kıyafet alamıyorum, istediğim gibi giyinemiyorum. insanın psikolojisini de bozuyor.. bir sene kadar önce bir mağazada 2 çalışan beni gösterip gülmüşlerdi. hiç unutmam..Bende dizlerinden ameliyat oldum baya hareket olanağım azaldı. Hafif yürüyüş ve mekik yapmaya bağlayacağı m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?