Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamlar. Bende aranıza yeni katıldım kızlar. Herkese güzel zayıflamalar))

merhaba ben de yeni katıldım aranıza hepimize kolay gelsin .İnşallah tüm fazlalıklarımızdan kurtuluruz en kısa zamanda
hanimlar aramiza hosgeldiniz boool paylasimla birlikte hep beraber cabucak veririz insallah kilocuklarimizi.. hadi bakalim kolay gelsin :)

Günaydınnn,

Bugün menüm şöyle;
Sabah
1 dilim ekmek
2 ceviz
1 domates

Öğle/ Akşam
Bu hafta pazara gidemedim, sebze yok. Bana bir fikir verin ne yiyeyim ben?

Canım, biraz kendin hakkında bilgi verebilirmisin? Kaç kilosun, boyun kaç, hedefin nedir? Nasıl kilo aldın, nasıl bir diyet uyguluyorsun vs :)
günaydın canım boyum 167 kilom bugun itibariyle 94.2 .10 gün önce 96.6 ile diyete başladım .Benim insülin direncim yüksek olduğu için sanırım biraz yavaş kilo vericem. Diyetimde sabah kalktığımda 2 bardak su içiyorum .kahvaltıda 3-4 ceviz 1 dilim peynir 2 dilim ekmek ve domates salatalık ara öğünlerimde meyve var 2 saatte bir bir şeyler yiyorum öğle e akşam sebze yoğurt ve salata var öğünlerden birinde de et balık ya da köfte var gece de tarçınlı süt içiyorum.Günde 2 fincan da yeşil çay içiyorum.Henüz spor yapmaya başlayamadım .Evde yavaşça koşu bandı ve bisiklete binmeyi duşunuyorum.Bir de 7 aydan beri ilk defa adet görüyorum.Bi kaç gündür çok halsizimBu arada yaşım 28 ve artık bebek sahibi olmak istiyorum.Abur cubur yemekten ve masa başı işte çaışıyordum hareketsizlikten kilo aldım .Tatlıya karşı bir zaafım vardı.Sadece tatlı yiyerek gunu geçirebilirdim .Çok düzensiz beslendim.Sabah kahvaltı yerine poğaça ve simit yerken bu hallere düştüm.Yıllar öncesinde ise yaklaşık 10 sene önce kilo almak için kan iğneleri yaptırıyordum

Günaydınnn,

Bugün menüm şöyle;
Sabah
1 dilim ekmek
2 ceviz
1 domates

Öğle/ Akşam
Bu hafta pazara gidemedim, sebze yok. Bana bir fikir verin ne yiyeyim ben?
Canm bakliyat, ton balığı, salata yoğurt ile güzel menüler oluşturabilirsin.

bu arada hedef kilom 60
İnşallah ulaşacaksın canım

bende sabah 1 yumurta peynir ve 1 dilim ekmek yedim bide bal yedim birazcık fazla kaçmış olabilir. (((((

bende öğlen ton balığı yemek istiyorum da öğün de yoğurt da var yoğurt yiyebilir miyim acaba .balıkla yoğurt yenmez zehirler derler ya

merhaba kızlar
ben ziraatçiyim sabahta araziye çıkmam gerekti.akşama kadar sürer sandım allahtan kısa sürdü. iyi yürüdüm tarlada ama.
sabah peynirli ve lorlu yumurta yedim.(bugünlerde de buna dadandım her sabah yapıyorum )acayip tok turuyor. daha acıkmadım.
ara olarak köyde mis gibi bir ayran içtim. 2 incir yedim. akşama kadar bişey yiyesim yok. keşke hergün araziye çıksam.
evde mekik aleti var ara ara gaza gelip çekiyordum ama epeydir yanından bile geçmiyordum.akşam mekige gene başlayacağım.

Öneriler için çok sağolun kızlar. Yeşil mercimek yemeği yapacağım akşama :) Öğlen meyve yoğurt falan takılırım bişeyler

yumurta benide acayip tok tutuyor. inşallah spora da başlayabilirsin. Spor ile gerçekten çok daha hızlı kilo kaybediliyor.

bende bir zamanlar spor yapıyordum ama dizlerimde rahatsızlık var bu ara çok yapamıyorum. hafif yürüyüş falan idare ediyorum. Havalar biraz daha serinlesin daha çok spor yapmaya çalışacağım :)

Bende dizlerinden ameliyat oldum baya hareket olanağım azaldı. Hafif yürüyüş ve mekik yapmaya bağlayacağı m

Bende dizlerinden ameliyat oldum baya hareket olanağım azaldı. Hafif yürüyüş ve mekik yapmaya bağlayacağı m
çok geçmiş olsun.. sağlık çok önemli vallahi..benimde hep kilodan oldu herşey. Bende de insülin direnci var, dizlerimde problem var, hormonlarım bozuldu ,saçlarım döküldü, kıyafet alamıyorum, istediğim gibi giyinemiyorum. insanın psikolojisini de bozuyor.. bir sene kadar önce bir mağazada 2 çalışan beni gösterip gülmüşlerdi. hiç unutmam.. neyseki artık uzaklaşıyor o günler. hergün biraz daha istediğim hedefe yaklaşıyorum inşallah ( tabi arada bozuyorum diyeti ama toparlıyorum hemen )

QUOTE="Absolut123, post: 36817210, member: 319502"]çok geçmiş olsun.. sağlık çok önemli vallahi..benimde hep kilodan oldu herşey. Bende de insülin direnci var, dizlerimde problem var, hormonlarım bozuldu ,saçlarım döküldü, kıyafet alamıyorum, istediğim gibi giyinemiyorum. insanın psikolojisini de bozuyor.. bir sene kadar önce bir mağazada 2 çalışan beni gösterip gülmüşlerdi. hiç unutmam.. neyseki artık uzaklaşıyor o günler. hergün biraz daha istediğim hedefe yaklaşıyorum inşallah ( tabi arada bozuyorum diyeti ama toparlıyorum hemen )[/QUOTE]
çbenim hep kilo ile sorunum vardı. Hep aldım verdim. Kızımın doğumundan sonra bir depresyon geçirdim 1.55 boy la 77 kiloya çıktım. Oldum yusyuvarlak. 77 den 61.200e kadar düştüm.ama çok zaman ve emek verdim. Geçen sene diz ameliyatı oldum.65 kiloya çıktım daha da inemedim. Hikayeler farklı ama sonuç hep aynı . Bu kilo ile mutlu değiliz. Gene zaman alacak ama bu 10 kiloyu verecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…