Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çbenim hep kilo ile sorunum vardı. Hep aldım verdim. Kızımın doğumundan sonra bir depresyon geçirdim 1.55 boy la 77 kiloya çıktım. Oldum yusyuvarlak. 77 den 61.200e kadar düştüm.ama çok zaman ve emek verdim. Geçen sene diz ameliyatı oldum.65 kiloya çıktım daha da inemedim. Hikayeler farklı ama sonuç hep aynı . Bu kilo ile mutlu değiliz. Gene zaman alacak ama bu 10 kiloyu verecegim.[/QUOTE]
inşallah canım inşallahhhh :)

Selammmm
Oyyy ben geldim insallah
Isleri yeni bitirdim gecen hafta derin temizlik yaptim sozde 3 gundur supurmedim her taraf toz icinde kim batiriyor bu evi ulennn diye bagirasim geldi
Az da canim sikkindi 3 gundur, anal fistur varmis bende daha onceden de vardi da baska seye yoruyordum dr da gitmedim tabi son 3 gundur kotu etti beni netten arastirinca belirtiler sonuclar bendekine uyuyor tek tedavisi de cerrahi mudaheleymis cok canim sikildi istanbul yolu gozuktu bana iyi bi dr gitmek lazim riskli bi islemmis uffff
Cevrenizde ya da tanidiklariniz da boyle bi hastalik geciren var mi?

Hiç duymadım ben çok geçmiş olsun dilerim sağlığına en kısa zamanda kavuşursun.

Ayy canim benim cok gecmis olsun. Sikma canini. Allah dermansiz dert vermesin. Insallah en kisa surede atlatirsin...

selam kızlar
menü yazayım
sabah su
1 dilim ekmek 2 parça peynir 3 tane közlenmiş biber salatalık domates
ara
2 kuru kayısı
öğle
kavun ve yoğurt
akşam
kıymalı taze fasulye cacık olur büyük ihtimalle. değişiklik olursa yazarım.
spor akşama mekik ve lesli yaparım. yapınca sürelerini yazarım. buraya yazıyorum ki akşama muhakkak yapayım yoksa yapmam.

Kızlar benim bugün durum fena ((( arkadaşlarımla gün vardı. Azıcık kaçırdım. Sabah iyi başlamıştım güne aslinda ama öğleden sonra tamamen gitti diyet. Bu vakittensonra bişey yemem aartık.

Selammm,

Öğlen yarım hamburger demiştim, çeyrek porsıyon döner ve 1 dilim ekmek yedim.

Akşam yemeğinede mercimek yemeği tarhana çorbası yazmıştım, patlıcanlı köfte yanınada 2 kaşık patates püresi yedim, bide 2 kaşık yogurt yedim

Bugün hiççç kaçak yapmadım.

Öğlen 12.30'dan beri sokaktaydım ve yaklaşık 4-5 saati yürümekle geçti. Çok çok çok yoruldum ama yarın sabah tartıda bunun müfakatını göreceğimi biliyorum

Canım ne güzel. Çabalarının karşılığını alırsın muhakkak.

günaydın arkadaşlar
bugün planladığım menüm şöyle
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
bol domates salatalık
1 tane közlenmiş biber
2 ceviz
(fazla gibi ama sabah araziye çıkıyorum .öğlene dehşet acıkmış oluyorum. sonra önüme ne gelirse yiyorum)
öğle
4 yk kadar makarna
salata ve ayran
ara
1 elma
akşam
fasulye yemeği(dünden kalan)
salata ve yoğurt
ara
1 türk kahvesi
spor gene yok arazide canım çıkıyor eve gelince sadece ayaklarımı yukarı kaldırmak istiyorum.az yemeye alışayım sporada alışırım.
şimdilik bu kadar değişiklik olursa yazarım.

Gunaydinn, menunde bence hicbir asirilik yok, gayet de guzel. Kolay gelsin :)

Gunaydinnn kizlarrr,

Bugunku menum,
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek

Ogle
Tarhana corbasi
3 kasik yogurt

Aksam
Henuz karar vermedim, ya sebze olur, yada et salata olur..

Güzel bir menü başarılar dilerim.

Gunaydinnn kizlarrr,

Bugunku menum,
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek

Ogle
Tarhana corbasi
3 kasik yogurt

Aksam
Henuz karar vermedim, ya sebze olur, yada et salata olur..
Canın hangisini isterse))) hafif gayet güzel olmuş.

Merhaba hoş bugün pek gelen olmadı ama
Menü mü değiştiriyorum
Öğle dışarda yemek zorunda kaldım
Karışık ızgara ve bol salata yedim
Akşam 2 kase cacık içtim. Daha da birşey yemem bçay içerim.
Bugün biraz iyiyim arazide çok yorulmadi m mekik çekeceğim
Herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…