- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.121
çbenim hep kilo ile sorunum vardı. Hep aldım verdim. Kızımın doğumundan sonra bir depresyon geçirdim 1.55 boy la 77 kiloya çıktım. Oldum yusyuvarlak. 77 den 61.200e kadar düştüm.ama çok zaman ve emek verdim. Geçen sene diz ameliyatı oldum.65 kiloya çıktım daha da inemedim. Hikayeler farklı ama sonuç hep aynı . Bu kilo ile mutlu değiliz. Gene zaman alacak ama bu 10 kiloyu verecegim.[/QUOTE]QUOTE="Absolut123, post: 36817210, member: 319502"]çok geçmiş olsun.. sağlık çok önemli vallahi..benimde hep kilodan oldu herşey. Bende de insülin direnci var, dizlerimde problem var, hormonlarım bozuldu ,saçlarım döküldü, kıyafet alamıyorum, istediğim gibi giyinemiyorum. insanın psikolojisini de bozuyor.. bir sene kadar önce bir mağazada 2 çalışan beni gösterip gülmüşlerdi. hiç unutmam..neyseki artık uzaklaşıyor o günler. hergün biraz daha istediğim hedefe yaklaşıyorum inşallah ( tabi arada bozuyorum diyeti ama toparlıyorum hemen )
Selammmm
Oyyy ben geldim insallah
Isleri yeni bitirdim gecen hafta derin temizlik yaptim sozde 3 gundur supurmedim her taraf toz icinde kim batiriyor bu evi ulennn diye bagirasim geldi
Az da canim sikkindi 3 gundur, anal fistur varmis bende daha onceden de vardi da baska seye yoruyordum dr da gitmedim tabi son 3 gundur kotu etti beni netten arastirinca belirtiler sonuclar bendekine uyuyor tek tedavisi de cerrahi mudaheleymis cok canim sikildi istanbul yolu gozuktu bana iyi bi dr gitmek lazim riskli bi islemmis uffff
Cevrenizde ya da tanidiklariniz da boyle bi hastalik geciren var mi?
Tesekkur ederim canim insallahHiç duymadım ben çok geçmiş olsun dilerim sağlığına en kısa zamanda kavuşursun.
Selammmm
Oyyy ben geldim insallah
Isleri yeni bitirdim gecen hafta derin temizlik yaptim sozde 3 gundur supurmedim her taraf toz icinde kim batiriyor bu evi ulennn diye bagirasim geldi
Az da canim sikkindi 3 gundur, anal fistur varmis bende daha onceden de vardi da baska seye yoruyordum dr da gitmedim tabi son 3 gundur kotu etti beni netten arastirinca belirtiler sonuclar bendekine uyuyor tek tedavisi de cerrahi mudaheleymis cok canim sikildi istanbul yolu gozuktu bana iyi bi dr gitmek lazim riskli bi islemmis uffff
Cevrenizde ya da tanidiklariniz da boyle bi hastalik geciren var mi?
Sagol canim insallahAyy canim benim cok gecmis olsun. Sikma canini. Allah dermansiz dert vermesin. Insallah en kisa surede atlatirsin...
Canım ne güzel. Çabalarının karşılığını alırsın muhakkak.Selammm,
Öğlen yarım hamburger demiştim, çeyrek porsıyon döner ve 1 dilim ekmek yedim.
Akşam yemeğinede mercimek yemeği tarhana çorbası yazmıştım, patlıcanlı köfte yanınada 2 kaşık patates püresi yedim, bide 2 kaşık yogurt yedim
Bugün hiççç kaçak yapmadım.
Öğlen 12.30'dan beri sokaktaydım ve yaklaşık 4-5 saati yürümekle geçti. Çok çok çok yoruldum ama yarın sabah tartıda bunun müfakatını göreceğimi biliyorum
Gunaydinn, menunde bence hicbir asirilik yok, gayet de guzel. Kolay gelsin :)günaydın arkadaşlar
bugün planladığım menüm şöyle
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
bol domates salatalık
1 tane közlenmiş biber
2 ceviz
(fazla gibi ama sabah araziye çıkıyorum .öğlene dehşet acıkmış oluyorum. sonra önüme ne gelirse yiyorum)
öğle
4 yk kadar makarna
salata ve ayran
ara
1 elma
akşam
fasulye yemeği(dünden kalan)
salata ve yoğurt
ara
1 türk kahvesi
spor gene yok arazide canım çıkıyor eve gelince sadece ayaklarımı yukarı kaldırmak istiyorum.az yemeye alışayım sporada alışırım.
şimdilik bu kadar değişiklik olursa yazarım.
Güzel bir menü başarılar dilerim.günaydın arkadaşlar
bugün planladığım menüm şöyle
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
bol domates salatalık
1 tane közlenmiş biber
2 ceviz
(fazla gibi ama sabah araziye çıkıyorum .öğlene dehşet acıkmış oluyorum. sonra önüme ne gelirse yiyorum)
öğle
4 yk kadar makarna
salata ve ayran
ara
1 elma
akşam
fasulye yemeği(dünden kalan)
salata ve yoğurt
ara
1 türk kahvesi
spor gene yok arazide canım çıkıyor eve gelince sadece ayaklarımı yukarı kaldırmak istiyorum.az yemeye alışayım sporada alışırım.
şimdilik bu kadar değişiklik olursa yazarım.
Canın hangisini isterse))) hafif gayet güzel olmuş.Gunaydinnn kizlarrr,
Bugunku menum,
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Ogle
Tarhana corbasi
3 kasik yogurt
Aksam
Henuz karar vermedim, ya sebze olur, yada et salata olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?