- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.141
Vallahi çok az yiyosun. Akşam 2 kase cacıkla beni uyku tutmaz :) helal olsun. Azmine maşallah :)Merhaba hoş bugün pek gelen olmadı ama
Menü mü değiştiriyorum
Öğle dışarda yemek zorunda kaldım
Karışık ızgara ve bol salata yedim
Akşam 2 kase cacık içtim. Daha da birşey yemem bçay içerim.
Bugün biraz iyiyim arazide çok yorulmadi m mekik çekeceğim
Herkese iyi akşamlar
Canım benim başlayalı 4 gün oluyor. Ben bu bildirimi üçüncü haftaya yapacağım değil mi? Ayrıca bı hesaplamanın kuralı nedir? Hiç bilgim yok da.***14.TAKIM 378. HAFTA***
BLUEmoon2009 70,9kg / kg / kg / %
Absolut123 91,8kg / kg / kg / %
Dayko 89,2kg / kg / kg / %
14.Takım Ortalaması %
Haydi kızlar bu hafta 3 kişi olarak inşallah dereceye girerizz diyerekk yarına listeyi hazırladım..
Güzel haberlerinizi bekliyorummm
az değil aslında arazi dönüşü yedim yemeği. çok açtım tabakda baya doluydu .öğlen sonu hep masabaşında oturdum hiç eritemedim. o cacığı hiç içmesem bile olurmuş.Vallahi çok az yiyosun. Akşam 2 kase cacıkla beni uyku tutmaz :) helal olsun. Azmine maşallah :)
Canım benim başlayalı 4 gün oluyor. Ben bu bildirimi üçüncü haftaya yapacağım değil mi? Ayrıca bı hesaplamanın kuralı nedir? Hiç bilgim yok da.
Olleyy masallahhhherkese günaydın.65-66 larda gezerken bu sabah 64 ü gördüm. darısı 63 ve 53 e
kilo verenleri tebrik ediyorum.]***14.TAKIM 378. HAFTA***
Absolut123 91,8kg / 90,8kg / 1,0kg / 1,08%
Dayko 89,2kg / kg / kg / %
14.Takım Ortalaması %
kolay gelsin canım benim. Bende yarın sabah bir değişiklik olursa güncelleme yapmayı planlıyorum :)Selam kizlar yogunum bu ara carsamba buranin pazari bende kislik derdinde olunca isim bitmiyor
***14.TAKIM 378. HAFTA***
Absolut123 91,8kg / 90,8kg / 1,0kg / 1,08%
Dayko 89,2kg / 88,6 kg / 0,6 kg / % 0,67
14.Takım Ortalaması %
Kaptancim yarin sabah daha eksi cikarsam degistirebilirim olurmu?
Sağol canımm, bizde seniii :)kilo verenleri tebrik ediyorum.
Canım benim başlayalı 4 gün oluyor. Ben bu bildirimi üçüncü haftaya yapacağım değil mi? Ayrıca bı hesaplamanın kuralı nedir? Hiç bilgim yok da.
Çok tşk ederim.Canım sana 2 tane link yolluyorum. Birinci linkte gruba katıldığında uyulması gereken kurallar var. İkinci linkte ise kilo hesaplamasını nasıl yapılması gerektiğini anlatıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/14-takım-cuma-zayıflama-yarışması.224023/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cuma-zayıflama-yarışması-nedir-karar-defteri.154953/page-15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?