Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Vallahi çok az yiyosun. Akşam 2 kase cacıkla beni uyku tutmaz :) helal olsun. Azmine maşallah :)

***14.TAKIM 378. HAFTA***
BLUEmoon2009 70,9kg / kg / kg / %
Absolut123 91,8kg / kg / kg / %
Dayko 89,2kg / kg / kg / %

14.Takım Ortalaması %

Haydi kızlar bu hafta 3 kişi olarak inşallah dereceye girerizz diyerekk yarına listeyi hazırladım..
Güzel haberlerinizi bekliyorummm

Canım benim başlayalı 4 gün oluyor. Ben bu bildirimi üçüncü haftaya yapacağım değil mi? Ayrıca bı hesaplamanın kuralı nedir? Hiç bilgim yok da.

Vallahi çok az yiyosun. Akşam 2 kase cacıkla beni uyku tutmaz :) helal olsun. Azmine maşallah :)
az değil aslında arazi dönüşü yedim yemeği. çok açtım tabakda baya doluydu .öğlen sonu hep masabaşında oturdum hiç eritemedim. o cacığı hiç içmesem bile olurmuş.
akşam 150 mekik çektim mekik aleti ile.

Canım benim başlayalı 4 gün oluyor. Ben bu bildirimi üçüncü haftaya yapacağım değil mi? Ayrıca bı hesaplamanın kuralı nedir? Hiç bilgim yok da.

Canimcim aynen 3. Hafta bildirim listesine alacagiz. Kilo hesaplamasi soyle oluyor

Kilo hesaplamasi ile ilgili forum kurallarinda anlatiyordu. Su an bilgisayar basinda degilim. Aksama o linki bulunca yollarim.

]***14.TAKIM 378. HAFTA***
Absolut123 91,8kg / 90,8kg / 1,0kg / 1,08%
Dayko 89,2kg / kg / kg / %

14.Takım Ortalaması %

Selam kizlar yogunum bu ara carsamba buranin pazari bende kislik derdinde olunca isim bitmiyor

***14.TAKIM 378. HAFTA***
Absolut123 91,8kg / 90,8kg / 1,0kg / 1,08%
Dayko 89,2kg / 88,6 kg / 0,6 kg / % 0,67

14.Takım Ortalaması %

Kaptancim yarin sabah daha eksi cikarsam degistirebilirim olurmu?

merhaba kızlar
bugünkü menüm
sabah
1 haş. yumurta
2 çatal peynir
1/2 dilim ekmek
ara
2 kuru kayısı ve incir
öğle
4 yk. makarna
patlıcan yemeği bol salata
ara
1 kayısı 1 incir
akşam
bol salata 1 kase yoğurt ve dün yiyemediğim taze fasulye
akşama çocukları alıp yürüyüşe gitmeyi planlıyorum.

kolay gelsin canım benim. Bende yarın sabah bir değişiklik olursa güncelleme yapmayı planlıyorum :)

Bende bugünkü menümü yazayım,

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin

öğlen 1 porsiyon köfte
2 dilim ekmek

Akşam
Etsiz türlü
yoğurt

Bunu yazarken yemeği yakıyordumm hahahha

Canım sana 2 tane link yolluyorum. Birinci linkte gruba katıldığında uyulması gereken kurallar var. İkinci linkte ise kilo hesaplamasını nasıl yapılması gerektiğini anlatıyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/14-takım-cuma-zayıflama-yarışması.224023/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yarışması-nedir-karar-defteri.154953/page-15

İş ten geldiğimden beri temizlik yemek ve bulasik la uğraştım. Birden elim ayağım titredi .bende 3 tane minik salatalık yedim.eski yakar olacak götürmüştüm bir paket bisküvi yi

Günaydınnn..

Bugünkü menümü yazıyorum,

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin

Öğle
Balık ızgara
Salata

Akşam
Etsiz türlü
4 kaşık makarna

Kizlar gunaydin hastaneden yaziyorum sonra ugricam
Kilo bildirimi
70.9/70.3/0.6/0.84
Carsamba gunu aksamina kadar 68 li rakamlardaydim ama seumlar beni mahvetti oglumda hasta size sonra anlatirim takimin derecesini kotu yonde etkiledigim ivin ozur dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…