- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.161
Cok gecmis olsunn. Insallah ciddi bisey degildirKizlar gunaydin hastaneden yaziyorum sonra ugricam
Kilo bildirimi
70.9/70.3/0.6/0.84
Carsamba gunu aksamina kadar 68 li rakamlardaydim ama seumlar beni mahvetti oglumda hasta size sonra anlatirim takimin derecesini kotu yonde etkiledigim ivin ozur dilerim
Gecmis olsun canimGrip ustune oglanin okula baslamasi hergun 1 saatlik yurume yol okul stresi benim ufak yaramazin huysuzlugu derken hepsi bir olup migrenimi tetikledi agir migren atagi gecirdim oglenden sonra cikicam hastaneden eve donunce yazarim kizlar netim cok az cekiyor kusura bakmayin
aaaa herkes hastaa.. çok geçmiş olsun canımm.. benimde kilo aynı kalmış :)Selam kizlarr
Gecmis olsun canim
Absolutcum benim kilo degismedi canim regl oldum ondan sanirim
Bu hafta ilk 3 e girecegiz sanirim***14.TAKIM 378. HAFTA***
BLUEmoon2009 70,9kg / 70,3kg / 0,6kg / 0,84%
Absolut123 91,8kg / 90,8kg / 1,0kg / 1,08%
Dayko 89,2kg / 88,6 kg / 0,6 kg / 0,67%
14.Takım Ortalaması % 0,86
Bu haftaki durumumuz budur kızlar
Ayyy inşallahhhhhhBu hafta ilk 3 e girecegiz sanirim
Bizde ceza yok canim :) stres yapma cok iyi gidiyorsun. Benim diyetisyenimde arada sirada mukafat tatli veriyor bana :) tabi ben olayi abartiyorum o ayri.. Haftaya persembe bildirim listesinde olacaksin. Hayirli olsunnAkşam bir tabak cacık 4 kaşık bulgur
1 buzlu çay 1 porsiyon kazandibi
1 saat yürüyüş ama kurtarmaya yetmez. Ceza ya razıyım kızlar 2 haftadır kaçamak yapmamıştım bugün patlak verdi.
tEbrik ederim sizleriHuhuuuuu 2. Oldukkkkkk Olleeyyyy
Ayyy geçmiş olsun. olsun toparlarsın sonra.Iyi pazarlar kizlar,
Regl oldum. Cookk agrim var.cok giremiyorum buraya.
Birde halsizlikten evde yemek yapamadigim icin esim disaridan siparis verdi. Hem regl sisligi hem fast food bu 2 gun malesef boyle gecti. Bugun toparlarsam insallah salata kofte falan yapicam aksama.
Optum herkesi
Sagol canım benım. Bugün toparlarım inşallah..Ayyy geçmiş olsun. olsun toparlarsın sonra.
Gecmis olsun canimIyi pazarlar kizlar,
Regl oldum. Cookk agrim var.cok giremiyorum buraya.
Birde halsizlikten evde yemek yapamadigim icin esim disaridan siparis verdi. Hem regl sisligi hem fast food bu 2 gun malesef boyle gecti. Bugun toparlarsam insallah salata kofte falan yapicam aksama.
Optum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?