Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlarr gunaydinn..

Tursu tarifini istiyoruz Yakarcimm

Bugun bildirim gunu.

Herkes kendi kilo bildirimini yaparsa ben aksama toparlarim.

Bugun disaridayim insallah menumu bozmam :)

Günaydın kızlar
Tarif şu
5 lt suya 1 lt sirke üzüm ama
5lt lik kavanoza 1 çay kaşığı limon tozu 2 yk kaya tuzu (koyu renkli oluyorlar)
Ondan koyuyoruz. Maydanozdoğruyum. Nohut falan koyuyorum. Karışık turşu yaparım.sabah tuzu bir daha kontrol ederim tadına bakarım az ise biraz daha ellerim. Olay bu
İnanın haziran a kadar dayanır.

Arkadaşlar merhaba ..
Ugrayamiyorum maalesef ama inanilmaz dercede yoğunum oglumun okulunu bekliyorum sanki ben basladim okula birde bu birinci sinif ne cin iskencesiymis böyle yaa resmen hayat duzenim alt ust oldu ...
Bu sira burayi ihmal ediyorun ama idate edin lutfen simdilik bir sure sadece haftalik bildirim yapicam insallah duzene girer hersey eski gunleri ozledim ben yaa

1. sınıf baya zorluyor veliyide öğrenciyide öğretmenide.kızım 3. sınıfta bende 1. gün akşama kadar bekledim valla. servis problem kitap vermişler gülle gibi ağır çocuk taşıyamıyor. neyse yerleştirdik.sanada allah kolaylık versin.

bugünkü menüm şöyle
sabah peynirli lorlu yumurta salatalık domates
ara
3 ceviz
öğle
8 yk bamya 1 ayran salatalık domates
akşama
haşlanmış tavuk ve cacık diye planlıyorum
bugün kesinlikle ya jillian yada leslie ile spor yapacağım böyle olmuyor
hergün bir bahane buluyorum spor yapmamak için.

Afiyet olsun cnm

Menüm
Sabah ekmek peynir maydonoz ve çay

arada iki parça çikolata)))))

Öğlen; 4 kaşık kuru fasülye salata 1 dilim ekmek

ara 3 tane form bisküvi

akşam yemek yapmadım gene fasülye salata yoğurt sanırım.

1 porsiyon meyve

spor da yapabilsem keşke.

Yakarcimm tesekkurler. Bu sene deneyecegim senin tarifini :) insallah berbat etmem.

Bluemoon canim Allah kolaylik versin. Insallah isleri duzene koyabilirsin.

Meksilinacim bende spor konusunda cokk usengecim. Tabi bide diz problemim var onuda cok bahane ediyorum. Ama havalar serinledi artik evde rahat rahat yapacagim :)

Kizlar benim sali, persembe kursum var. kursa geldigim gun butun sistemim bozuluyo. Sabah 1 ev pogacasi ve cay ile gecti.
Ogleden sonra eve gelirken acliktan basim dondu yol uzerinde cigkofteci vardi. Oradan lavas arasi cigkofte ve ayran aldim.
Aksamda biraz bulgur pilavi, yogurt yedim. Su cok az ictim. Disarida cok su icemiyorum cunku disarida tuvalete gidemiyorum. :)
Ha bide 4 gundur bir kabizlik var. onunda etkisiyle gecen hafta ile ayni cikti kilom. Cok moralim bozuldu. Bayrama kadar 3 kilo vereydim iyiydi.

Anamm ne yazdim haa..
Bildirim yapmayi unutmayinn.. Yarina liste yapcezz :)
Optummm

Akşa iş çıkışı bir yağmur yağdı ki sormayın cadde de mahsur kaldim paça ları sıvadım geçtim ama kalça ma kadar Islandinledim. Banyoya zor attım kendimi sinir oldum belediye ye
Bu bahane kısmı şimdi sadede geleyim 1 tabak makarna ve 1 kase cacık yedim. 1 kahve 3 kare bitter
45 evde egzersiz step falan yaptım ama anca bitter erir.
Yarın gene sil baştan diyete devam

Kolsy gelsin))
Yakarcım bu arada bende yağmur yağıpta belediyeyekızdığını okuyunca adana mı acaba defim ki profiline baktığımda doğru tahmin ettiğimi anladım. Başka hangi ova da sel oluşabilirki (( her yağmur işkence. Tabi tarifiçin de teşekkürler.

Bende aynen islandim ama seninki kadar degil. Gecmis olsun diyelim. :) yediklerinde hicbi problem yok. Sporda yapmissin. Oh miss..
Yarin kilo bildirimin varrr unutmaa :)

***14.TAKIM 379. HAFTA***
BLUEmoon2009 70,3kg
Absolut123 90,8kg
Dayko 88,6 kg / 89,6 / -1 / % -1,12

14.Takım Ortalaması %

Bu haftaki durumumuz budur kızlar
[/QUOTE]

Bende aynen islandim ama seninki kadar degil. Gecmis olsun diyelim. :) yediklerinde hicbi problem yok. Sporda yapmissin. Oh miss..
Yarin kilo bildirimin varrr unutmaa :)

evet adanadayım. bune ya düz ovada boğulacaktım. biz yeni geldik adanaya vallahi hayal kırıklığı

günaydın bildirim yapayım utanarak
ama şu yüzde hesabını unuttum
başlangıç: 66,000
bu hafta : 64,900
dün 64,600 dü . dün akşam ki yediklerim 300 zarardayım.
kilo veren herkesi tebrik ederim. veremeyenlere önümüzdeki maçlara bakalım . moral bozmak yok.

BLUEmoon2009 70,3kg
Absolut123 90,8kg
Dayko 88,6 kg / 89,6 / -1 / % -1,12

14.Takım Ortalaması %

Bu haftaki durumumuz budur kızlar
[/QUOTE]

Gunaydin kizlar bu hafta artidayim kusura bakmayin

oyy canım benim sen mi yaptın listeyi eline sağlıkk :)

Nazarım deydi sana bu hafta Sakın moralini bozma. Haftaya inşallah halledersin..

BLUEmoon2009 70,3kg/
Absolut123 90,8kg/90,8kg/0kg/%0 kilosu sabit
Dayko 88,6 kg / 89,6 / -1kg / % -1,12
Yakar76 65kg /64,9 / 0,1kg / %0,07 ( yeni üye yüzdesi 2 ye bölündü )

14.Takım Ortalaması %

Canım ben senin için hesapladım yazdım ama senin takıma giriş kilon 65 olduğu için onu baz almak durumundaydık. Dolayısıyla 100 gr vermiş görünüyorsun girdiğin günden bugüne kadar..

Soru : % Fark nasıl hesaplanır?

Örnek
Etap Başlangıç : 64.6
Etap Bitiş : 63.7
Fark : 0.9
% hesaplaması : Fark / Etap başlangıç kilosu
0.9 / 64.6 = 0.0139
Çıkan bu sayıyı 100 ile çarpıyoruz.
0.0139 * 100 = 1.39 %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…