- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.241
Olsun sekerim bu hafta hepimiz cuvalladik. Senin verdigin kilo arada kaynardi. Haftaya bu verdigin 1200 gr arti yeni verecegin kilo ile derece yaparsin :)Selam kizlar
Dune gore 1200 gr eksideym ,bu ne yaa dun neden boyle degildi
Derecede gozum yok valla artilarda olmiyayim yeterOlsun sekerim bu hafta hepimiz cuvalladik. Senin verdigin kilo arada kaynardi. Haftaya bu verdigin 1200 gr arti yeni verecegin kilo ile derece yaparsin :)
Afiyet olsun.Bugun
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Oglen
Et sote
Kozlenmis patlican salatasi
Aksama henuz karar vermedin. Bol bol yuruyorum ayrica :)
Afiyet olsun cnm ama benimde öyle oluyor. Ödemleri atamıyoruz sanırım. Moralini bozma lütfen zamanla emeklerininin karşılığını alacaksın. Bi kaç gün içinde en az 1000 gr eksiyi görürsün inş.Günaydınn.
Hafta sonu abartmamama rağmen şu an 800 gr artıdayım. Kafayı yicem. O kadar yürüyüş yapıyorum, yediğime dikkat ediyorum sonra tartı 800 gr artı çıkıyo, fıttırmamak elde değil. Neyse
Bugün menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Öğle
Yoğurt
Diyet bisküvi
Ara
1 hurma
1 avuç badem
Akşam
Salata çorba
Benim bu sabahki artı 800 gr'da inşallah susuzluktandır.. Evet bugün bol bol su içeceğimKızlaar bol su için lütfen arkadaşım diyetisyene gidiyor geçtiğimiz hafta kilo verimi azmış diyetisyen suyu arttırmış. Su çookk önemlii.
merhaba kızlar
bugün kü menümü yazmayacağım çünkü şok diyet yapacağım 2 gün . yoksa toparlanacağım yok benim. şimdilik iyi gidiyorum. yarınıda atlattık mı normal sağlıklı listelere döneceğim.
Canım salata ve çorbanın ölçüsü nedir?selam canımcım,
bende 3 günlük yapıyorum. Aslında çok şok diyet denemez benimkine ama, diyetisyenim vermişti. 3 gün akşamları salata ve çorba yiyorum. Bir haftada 1 - 1,5 kilo falan gidiyor. İnşallah bu perşembe sabah tartıda 1,5 kilo gitmiş olur hepimizin :)
o merhaba taze gelinyer varmı hanımlar acilen hırslı disiplinli bi takıma ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?