Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçen hafta sarı kartımız silinmişti dereceye girdiğimiz için, bu hafta yeniden alıcaz galiba. Bu hafta hiçbirimizin durumu iç açıcı diil malesef

oyy canım benim sen mi yaptın listeyi eline sağlıkk :)

Nazarım deydi sana bu hafta Sakın moralini bozma. Haftaya inşallah halledersin.. [/QUOTE]
Valla tam da yaptim denemez senin yaptigini kopyaladim gecen haftadan canim
Diyetime dikkat ediyorum da bu hafta spor hic yapmadim o yuzden odem var sanirim haftaya gorecegiz spora baslim de
Uzuntum kilo almak degilde ortalamayi etkilemekten yana
Geçen hafta sarı kartımız silinmişti dereceye girdiğimiz için, bu hafta yeniden alıcaz galiba. Bu hafta hiçbirimizin durumu iç açıcı diil malesef
Haftaya sileriz onuda kismetse en azindan gecen haftaki silindi

***14.TAKIM 379. HAFTA***
BLUEmoon2009 70,3kg/0kg /%0 kilosu sabit
Absolut123 90,8kg/90,8kg/0kg/%0 kilosu sabit
Dayko 88,6 kg / 89,6 / -1kg / % -1,12
Yakar76 65kg /64,9 / 0,1kg / %0,07 ( yeni üye yüzdesi 2 ye bölündü )

14.Takım Ortalaması % -0,26

Abboowwww ortalamaya bak

Dayko bunu begenmedi tuuuu bana

Kızlarrrrrr bugün 19.Eylül tarihi itibariyle buraya yazıyorum.. haftaya kadar, hergün menümü paylaşacağım, hergün 15dk'da olsa yarım saatte olsa spor yapacağım. Buraya yazdığım menüye kati suretle uyacağım. Kaçamak yapmayacağım.

evet kızlar işi ciddiye alalım. buraya daha çok uğrayıp birbirimizi gaza getirelim. safları sıkı tutun hanımlar

evet kızlar işi ciddiye alalım. buraya daha çok uğrayıp birbirimizi gaza getirelim. safları sıkı tutun hanımlar

Herkes bildiği yağ yakıcı formülleri yazarsa, ne yapacağımıza karar veririz daha hızlı yağlardan kurtuluruz.

Spor hareketi olur, yiyecek içecek formülü olur..

Ben bildiğim ama uygulamadığım bir formülü paylaşayım kızlar..
elinde uygun malzemesi olan yapabilir.

Yağ Yakıcı Formül
1 dilim ananas ( özellikle orta kısmı ile birlikte )
2-3 dilim greyfurt
1-2 dilim avokado
1 çay kaşığı keten tohumu
1 çay kaşığı zerdeçal
1 dal kereviz sapı
1 çay bardağı soğuk su
hepsini blender'dan geçirip hergün taze içilecek..

Bide Daykocum geçen gün sen bir formül paylaşmıştın.. Sende onu tekrar yazar mısın sana zahmet.
Alt alta koyalım birbirimize faydamız olsun

dün arkadaşım söyledi onada diyetisyen söylemiş.
sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce 1 çay kaşığı çörekotu çiğneyip özellikle çiğnenecek. 1 bardak su üstüneiçilecek.çörekotundaki bir madde müsil etkisi yapıyormuş. zayıflamaya baya yardımcı imiş. ben bugün başladım. şu ödem attırıcı çaylardanda deneyelim kızlar. birde akşam sevdiğiniz diziyi izlerken şu leslie nin hareketlerini yapın. vakit nasıl geçiyor bilmiyorsun birde bakmışsın 1 saat yada 45 dk spor yapmışsın. dün akşam öyle yaptım. şimdilik aklıma gelenler bunlar

Ortalanız hayırlu olsun kızlar. Moralinizi bozmayın lütfen. Arada böyle kilo verme durabilir. Yeşil çay ile güne başlamak metabolizmayı hızlandırabilir . Ben bu hafta deneyeceğim..

Menüm
Sabah peynirli maydonozlu tost ve yeşil çay

öğle ton balığı salata bir dilin ekmek

ara elma ceviz kayısı

Bugün işe gelmeden yemek yapmadım aperatif bişeyler yerim heralde.

Kızlar biberiye mate yeşilçay ( iki şey daha okudum şimdi aklıma gelmiyor ) 5i bir yerde çay diye geçiyo. Hepsi karıtırılıp demlenip sabah içince ödemler gidiyormuş diye duydum.

evet adanadayım. bune ya düz ovada boğulacaktım. biz yeni geldik adanaya vallahi hayal kırıklığı
Yakacım ne yazıkki bu şehrin alt yapısı çok kötü. İnsanları desen sabırsız. Tahammülsüz.ha bak bende buralıyım ama doğruyu da söylemek lazım. Eşim denizlili. 2 buçuk yıldır adana da yaşıyoruz onuda aldım getirdim buraya. Heryıl tayin isteyip gitme derdinde kocacım alışamadı ama gerçekten hak veriyorum ona. Koca bir köy burası. Ailem olmasa kesin tayin isterdik.

bende eş durumundan geldim zaten daha önce de hiç görmemiştim. çok farklı bekliyordum ama bakımsız kaba bir şehir buldum. ben sivasdan geldim mesela köy yollarımız bile şehir içinden bin kat daha iyi.benim burdan gitmek gibi bir şansım yok artık. inşallah sen en kısa zamanda gidersin.

Canım ailem burda olduğu için bende bi süre burdayım. İlerde eşim gidelim artık derse tayin isteriz. Dilerim sendenen kısa zamanda alışırsın.

Birincilik garanti de hangi taraftan karar veremedim :)
Dayko bunu begenmedi tuuuu bana
Al benden de o kadar ..onumizdeki maclara bakicaz artik ...
yettim arkadasim on saflardan yer ayirin bende varim :)

Ortalanız hayırlu olsun kızlar. Moralinizi bozmayın lütfen. Arada böyle kilo verme durabilir. Yeşil çay ile güne başlamak metabolizmayı hızlandırabilir . Ben bu hafta deneyeceğim..
Canim sirkeli balli su ideal ben bu hafta kullanmadim kilo vermem durdu Arastirip deneyin tavsiye ederim

bende kullaniyordum gercekten faydali oluyor.

Yaaaa çook üzgünüm. Ben akşam kaçamak yaptım. bir dilim börek ve 1 yemek kaşığı kadar sütlü muhallebi yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…