Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar gecen haftaki kilolarimiz hatirlatma amacli
BLUEmoon2009 70,3kg
Absolut123 90,8kg
Dayko 89,6
/ 88,2 / 1,4 / % 1,56
Yakar76 64,9

Kaptancim yarin sabah degistirebilirim 87 `ye dusersem

BLUEmoon2009 70,3kg
Absolut123 90,8kg
Dayko 89,6
/ 88,2 / 1,4 / % 1,56
Yakar76 64,9

kendi adıma söylüyorum utanç vericiydi geçen hafta
bugün regl oldum demek onun şişi diyorum. ama genede bahane değil.

Abboww bır gün giremedim karışmış ortalık :) yakar cevabını vermiş neyseki. Salı perşembe günleri kursum var. Sabah 10'dan akşam 4'e kadar sürüyor. Kurs bittiğinde kafam kazan gibi oluyor. Koşa koşa eve gelip uyuyorum. Bide migrenim tuttu bugün fenayım
Bugün sabah
1 kepekli peynirli sandviç
Sütlü kahve

Öğlen
Salata
Izgara köfte
1 dilim ekmek

Akşam
Çorba
2 kaşık pilav
1 ufak karnıyarık ( ama kızarmış değil diyet :) )

Akşam çorba salata olayını bugün yapamadım malesef, dün aç kalınca eşim kızdı migrenin tutuyo böyle aç aç gezme dedi. Bugün böyle normal yedim. Yarın diyete devam. Artı 800 gram çıkmıştım, onun 400 gramı gitmiş ama perşembeye kadar mucize beklemiyorum malesef. İnsülin direncimle savaş halindeyiz bu ara. İnşallah ben galip gelicemm :)

Bu arada yeni arkadaşımıza kocamann hoşgeldinn :)

BLUEmoon2009 70,3kg
Absolut123 90,8kg
Dayko 89,6
/
Yakar76 64,9

Abovvv ben yemek yerine kafayi yemisim
Bide persembe diye bildirim yapmisim daha iki gun varken kimsede demiyor napiyosun sen diye

günaydın arkadaşlar
kendi kendimi yedim durdum kaç gündür. yok tartı niye bu kadar artıda ben güya diyet yapıyorum vereceğime alıyorum diye. 2 gün şok diyet yaptım ağzıma lokma yemek girmedi sadece meyve salatalık yedim . sonuç akşam bayılacak gibi oldum . başım döndü. tabi eşimde açtı ağzını yumdu özünü. seninki takıntı artık oldu dedi falan filan yani. akşam normal bir yemek yedim. saat 9 gibi kendime gelir gibi oldum.
bir daha böyle şeyler yapmayacağım. güya sağlık için zayıflayayım derken sağlıktan oluyorum. az olsun ama sağlıklı olsun. artık felsefem bu.
bugün kü menümü yazayım
sabah 1 çy k. çörek otu
1/2 kk peynir
2 dilim kadar ekmek
salatalık domates
1 tk tahin pekmez
öğle
3 tane küçük patlıcan ile yemek
1 minik kase yoğurt
salatalık domates
1 dilim ekmek (iş yerine getirdim)
akşam
pırasa yemeği
yoğurt ve salata yemeği planlıyorum.
bugün eşimin nöbeti var evde olmayacak bende rahat rahat dizi izlerken spor yaparım.

Yok anemm ben bu sabahi da cuma saniyorum hala kaptancimin mesajiyla uyandim daha 2 gun var veririm deyince
Gunler tamamen karismis bende
bir gün öğlen sonu uyumuşum bir kalktım ortalık karanlık ile aydınlık olmuş. bende sabah oldu zannediyorum. hava karardıkça yağmur var bu sabah baksana hava nasıl karardı diyorum. bizimkiler başladılar gülmeye . akşam oluyor ne sabahı dediler.

günaydın hanımlar başkan kim bi cevap alamadım takımda yer varmı hazırlanayımmı artık şu rejim olayına girmem lazım rekor kırıcam 50 günde 7 kg aldım nasipse zilhicce oruçları başalıyor yarın 10 gün tutma niyetindeyim böylelikle ekmeğide bırakıyorum tekrar akşamlarıda evde zaten eşimin bakışlarından fazlada yemiycem en azından dietin zor olan ilk haftasını böyle atlama niyetindeyiminşalah
2 gün önce eve erken giitm açtım seda sayanda demet akalın arkadaş ilkiside olmuş 55 kg luk incecik hatunlar nası hasetlendim hele seda sayan bi türlü yaşlanmıyo ya hepten sinir oluyorum neyse herzamanki gib ben onların popolarını göbekelrini incelerken onlarda geldiler diet konusunaa seda sayan dediki dün akşam dedi balıkçıda yemekteydik bi baktım demet çantasından çıkardıı bamya onu yiyor benim dietisyen aramış biz gitmeden lokantayı balık levrek roka salata bend eonu yedim dedii spor salonlarından çıkmıyoruz dedi bunları duydukça yaaa dedim kzıım kabulen artık şunu 2 seçeneğin var zayıf olmak isityorsan yemiyceksin yemek isityorsan şişko olacaksın artıkk hem yiiyp hem zayıflıyım hayelindne vazgeç dedim kendime zaten vermeyi geçtim kilo almadan duramıyorum hep alıyorum gidişatım iyi değil kışta geliyoo böle gidrsemm seney nisana 120 falan olurum ben

ilkönce hoşgeldin. kapyan bu ara yoğun olduğundan pek uğrayamıyor. yazdığı mesajda yeni arkadaşa yani sana hoşgeldin diyor. demek ki yerimiz var takımda.
çok haklısın hem zayıf olmak istiyoruz hemde hüsmen ağa gibi elimizde ekmek ile geziyoruz.bu böyle olmaz. öncelikle bir yol haritası lazım yani bir diyet bir beslenme şekli lazım. ben ayça kaya diyetlerini kendime göre yorumlayacağım. azolsun ama her hafta vereyim diyorum. bana sorarsan sende kendine bir yöntem belirle. serseri mayın gibi gezmeyelim. sonu kötü oluyor.

Canim ben sok diyetlere pek yanasmiyorum dedigin gibi ayda 1-2 kilo gitsin ama saglikli gitsin
dayko Eniba
Hanımlar beni güldürdünüz sabah sabah
Valla benimki gulunmeyecek gibi degilki
Canim hosgeldin demistik tabiki yerimiz var olmazmi hic
Yanliz formalite icabi CUMA ZAYIFLAMA YARISMASINA KATILMAK ISTEYENLER topigine yazman gerekiyor belkide yazmissindir bilmiyorum ama yazmadiysan eger yazarken belirtirsin 14.takima katilmak istiyorum diye
Bazilari sansli oluyor o konuda ben oldum olasi kiloluyum kiz kardesim ise 45 kg civari sanki baska ana babadan olmusuz oturuca 1 ekmek yer yine de kilo almaz gecen ona dedim ki ideal kiloma dusunce icimden bi kardes cikacak nerdeyse
Senin de azmin daim olsun insallah Allah kabul etsin tutacagin oruclari da

tamamdır yazarım öncelikle kendimi tanıtıyım sizide daha iyi tanımam adına sizdende bekliyorum kısa bi geçmiş :)
32 yaşında taze 50 günlük evli muhasebeci istanbul tuzlalı klasik devamlı kilo sorunu olan şişko yazları 2 ay normal balık eti kıvamı kalan 10 ayı obez tamalayıp günleri geçiren bunu ksısır döngü haline getiren ekmek aşığı fazla geveze fazla meraklı fazla saf fazla fedekar fazla dürüstümdür patavatsız yani eşim hep der ayarsızsın sen hayatım ayarsız niye hiç bişeyin normal derecesinde değil der rejimmi yapıyorum fazla katı bi rejim olur rejimi bıraktıımı günde 3 ekmekle bitiridğim menülerim olur akrep burcu yükseleni yaya daha çok meyilli çocuk düşünme hazırlığında gene kilo vermek isteyen ben hoş geldim aranıza...

Ayyy cok icten samimi bi anlatim olmus bayildim
Uzun mutlu huzurlu bir evliligin olur insallah onceki mesajindaki 7 kilonun nedeni de belli oldu evlilik yaramis zaar
Bende kendimi tanitayim 37 yasindayim evlilikte 18 yili bitirdik 14 yasinda 1 kizimiz var Tekirdag`liyim 4-5 yil oncesine kadar calistim simdilik evdeyim ddigin gibi bende hep kiloluydum nisan 2014 te yeter artik dedim 114.6 kg ile diyetisyene gitmeye basladim ramazan bayramina kadar sporla birlikte guzel verdim bayramdan beri sporu aksattim ama yavas yavas vermeye devam ediyorum 88.2 kg dayim ilk hedefim 70 duruma gore de 65 boyum 168
Tanistigimiza memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…