Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptancım rakip olabiliriz düğün öncesi 99 u görüp 80 e inmiş tekrar 50 güne 7 kg almış biri olaraktan kglarımız yakın 87 yim hadi diyorum şöle 70 leri görelim birlikte bu arada yazdım dediğin kısma 14takım için talebim olduğunu

Tamam canim bakalim hangimiz daha once 70 olacagiz
Kaptanimiz absolut canim

Canım, dün akşam aramıza hoşgeldin diye yazmıştım ama görmedin sanırım :)

Tekrar hoşgeldinnnnnn

Bende 34 yaşındayım. Geçen yaz gittiğim diyetisyen kaydını buldum. geçen senede 91 kiloymuşum. aradan koskocaaa 1 yıl geçmiş arada 8 kilo almışım sonra yine vermişim. Bu 91'in altını göremeyeceğim sanırım. İstanbul'da yaşıyorum. Normalde 16 senelik bir meslek hayatım vardı ama bu sene kursa gidiyorum diye işten ayrıldım. Hazır işten ayrılmışken şu kilolardan da kurtulayım dedim. kendi halimde çabalıyorum işte. Spor yapamıyorum dizlerimde sorun var. Haftada 2 kere anca yürüyüş yapabiliyorum. Diyet konusunda çok abartılı kaçamaklar yapmasam da sporsuz diyet yaptığım ve insülin direncim olduğu için çok çok yavaş kilo veriyorum. Seneye yaza kadar hayatımla ilgili ciddi planlamalar yaptım. Kursumu bitireceğim, Yeniden işime geri döneceğim ve seneye yaz tatilinde bikini giyeceğim Ha birde dileğim var,Daykocum kadar hızlı kilo verebilmek

Hoşgelddiin.
Bende tanıtayım kendimi))
28 yaşındayım. çalışıyorum .4 yıldır evliyim 2 yıldır bebek istiyorum olmuyor bu 2 yılda tevavi görüp ameliyat falan oldun canım. Aslında çok kilolu değilim ama bu çocuk sürecinde kilo aldığım için ve önceliğim artık psikolojimi düzeltmek olduğu için evlendiğim kiloya geri dönmek istiyorum her regl dönemimde hem çocuk olmuyo hemde kilo alıyorum diye iyice üzülüp kendime kızıyorum. Başlanıç 56, hedef 50. Amaç kendimi iyi hissetmek. tekrar hışgeeeldin.

absolut nekadar zor nickleriniz var aklımda zor tutuyom tutsam zor yazıyom doğrudur görmedim sanırım hoşbulduk diyerekten ilk merakımı gidereyim bekarmsın kurstan çıkardığım bu oldu nası bi anlayışa sahipsem ben hep evdeyken diet yapmanın daha zor olduğunu düşünmüşümdür işteyken kafam dolu oluyorr ama evdeyken sabah uyanmamla kahvaltıda neyesem öğlene ne yapsak akşamada canım şunu çektilerle güne başalyıp camış gibi yerdimyaa benim niye normal değilim niye benim bukadar çok iştahım var yedimde ne oldu öküz şişko hale bak sızlanmalarılyla uykuya dalıyordum taze evli olduğum için biraz değişmeler oldu hayatımda eşim çikolata almış 4 tane koymuş buzdolabına benim bu tür yicekleri alıpta evd ebekletme sürem en fazla 10 dk dır oda ya wc de yada duşta olduğumdandır neyse gidiyom geliyom çikolatalara bakıyom başladım sormalara hayatım canın çikolata çekmiyomuu yiyelimi yok yemiycem neyse gün geçer hayatım çikolata getiriyimi yicenmi yok yemiycem artık kendi rekorumu kırmışş bulunmnın gazıyla eşim evde yokken yedim gündüz ondan önce eve geldiğimde :) dün gece uyuyorum eşimde geceuykudan uyanır buzdolabına koşar öle bii değişik insan bakmış çikolataların 2 si yok gelmiş gece gece bende uykuluyumm diyorkii o çikolatalardan biri eksik ben uyumuşum sabah uyandım sen dedim bana çikolatamı sordunn gece gece önemlimi bu kadar :) yediğim içitiğim sayılıyor arkadaş yaaa hergün nekadr ekmek yedin diyor baskıı var piskolojik baskı

gırgırına iyiki baskı var. yoksa bende senin gibiyim. o yemek tencerelerinde yüzerim kafama takar gezerim.
o derece pis boğazım. eşim devamlı genişledin gene dedikçe toparlamaya başlıyorum . yoksa sonum mide kelepçesi
benim boyumda bir arkadaşım vardı iş yerinden kadın 1,50 olmuş 105 kilo kocası dahada bir şey demez. ben seni bu halinlede seviyorum diyor.en son nerdeyse ölecekti sağlık sorunları yüzünden daha 31 yaşında 40 çeşit hastalık var. midesinin bir bölümünü aldırdı da 82 kiloya düştü. kendi kendini kontrol edemiyorsan benim gibi biri seni dürtmeli devamlı

:) 9 yıllık evliyim, evdeyken diyet yapmak bana daha kolay geliyor, çünkü ne yiyeceğimi planlıyorum ve onu yiyorum çalıştığımda durum karışıyor. acıkıyorum ve çok fazla insanı yoldan çıkartacak alternatif oluyor. Öğlenleri fast food, öğleden sonra 5 çayları bisküvi çikolata vs :) Evde hiçbiri yok. eve eşim cips aldığında asla tutamam kendimi, tırtıklarım o yüzden yasak bizde abur cubur :) Ben evlendiğimde zayıftım, abur cubur o kadar çok yemişimki 30 kilo aldım düşün yani. o yüzden mümkün olduğunca eve almıyoruz :)

kıyamam yaaa.. Allah gönlünüze göre verir inşallah canımm

meksilina tatlım Allah older olur senin elinde olan bi konu değil bu bunu kabulen srtes yapma biliyorsundurki stresin çok büyük bi etken olduğunu bu konuda biraz kaderci olmak gerek doğry vakitte hayırsısyla nasip eder Rabbim tüm çocuksuz yuvalara inşallah

yakarcım baskı iyi hoşta üzücü ama ya bekarken habire annem sıkardı göbeğimdeki katlardan birini tutar şuna bak şuna derdi şimdi kocam devraldı görevi artık o parmalklrıyla sıkıştırraak şuna bak der bazen sayar kaç kat çıkmışsınder hayır sakın eşimi zayıf fit zannetmeyin oda bir şişko aslında ama balık eti kıvamında 1,96 boy 110 kg bi erkek ondaki kat 2 bendeki kat 4 işte bide neymiş ben bayanmışım gıcık olyom şu cevaba arkadaş ya

kıyamam yaaa.. Allah gönlünüze göre verir inşallah canımm
Çook telekkür ederim
Çook tşk ederim cnm hep birlikte kilolarımızdan kurtulacağız artık)))))

onlar erkek kendileri çirkinlikte ağaoğlunu geçseler ilyas salmana rahmet okutsalarda yanlarında bakımlı zayıf fit bir hanımları olsun istiyorlar.erkekler arasında bu çok önemli. falancanın karısı şumuymuş. yuh gözünü katıp mı aldın demesinler diye bize yükleniyorlar . mesele bu

Ben de yavasladim artik canim acele yok yaza kadar suremiz var

Kizlar ben diyete ilk basladigimda helva vardi dolapta esime kizima dedim siz yemiyeceksiniz onu dolabin en gorunen yerine koydum canim istemedimi tabiki istedi ama inatlastim helvayla yemiyecem seni ben iradeli bi kadinim diye kendimi frenledim hep bozulana kadar orada durdu halende ayni seyi soylerim kendi kendime canim bisi istedigi zaman onu yemezsem nolur olmem ya
Esim de kiloluydu o da 20 kg kadar verdi benimle beraber tabi benim kadar siki diyet yapmiyor ama dikkat ediyor yediklerine spor yapiyor ev de saglikli beslenme duzenini oturttum sayilir arada kizim uymasa da kacamaklarina goz yumuyorum
Her sey bizim elimizde
Az once pazardan geldim bi arkadasla karsilastik sen yaslanicagina genclesiyorsun dedi kilo verdikce kendimi mutlu hissediyorum bu da pozitif yansiyor etrafa

Bu kadar şey yazmışsın buradan kendime çıkardığım şey: canım helva çektiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…