- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.301
Canım ben yapayım bildirimimi.Günaydınnn..
Bugün bildirim günü. Kurstayım. Listeyi akşama yapacağım. Herkes kilo bildirimi yapabilirse çokk sevinirim. Ben bu sabah hafta içi aldığım 800gr'ı vermiş uyandım. Şu an aynı kilodayım. Dolayısıyla yarın sabah tekrar tartılıp ona göre yazacağım. Dileyen yarın bildirim yapabilir öptümmm
Canim en azindan bakiyorsun sadece ,kendin ile gurur duy iradeli bir kadinim bakiyorum ama yemiyorum diyemerhaba hanımlar
hiççç tadım yok. iş yerinde bahçede boş boş yürüdüm epey. diyet dedikçe daha çok yemek yiyesim geliyor ya . ne yapacağım ben. durmadan yemek düşünüyorum. pintereste internette habire yemeklere bakıyorum ya. sizdede varmı ya. yoksa ben iyice manyaklaştım.
Hain Malkoçoğlu yakar ve gırgırına el ele şişman Winston terk edile he mi?
Yakarım uleeeyn bu grubu, hepinizin evine ballı bademler yollar, sabote ederim grubunuzu
Eski grup arkadaşlarıma yeni gruplarında başarılar diler, hasetlenerek çeker giderim, hıh
aHain Malkoçoğlu yakar ve gırgırına el ele şişman Winston terk edile he mi?
Yakarım uleeeyn bu grubu, hepinizin evine ballı bademler yollar, sabote ederim grubunuzu
Eski grup arkadaşlarıma yeni gruplarında başarılar diler, hasetlenerek çeker giderim, hıh
çok vicdan azabı duyuyorum. dün akşam resmen ceviz ve kayısı 2 tane yiyeyim dedim. anammm ben kendimi kaybettim. halbuki aç bile değildim.Kizlar selamlar
Esim gecen hurma almis hani canin tatli isterse yersin cikolata v.s. daha saglikli en azindan demisti amma ben dun isi abartip bayaa bi hurma yeyince gecenin bi yarisi migde agrisi ve bulantiyla uyandim oluyorum sandim hala da kotuyum
Neymiss hic biseyi abartmamak gerekiyormus dersimi aldim seneye ramazana kadar hurma gormek istemiyorum
h sıska winston . ah. ben ve gırgırına daha çok grup kurar ülkeye turneye bile çıkarız. bizde bu boğaz varkenHain Malkoçoğlu yakar ve gırgırına el ele şişman Winston terk edile he mi?
Maşallah helal sana daykocum.Kilo bildirimi : 89.6 / 87.8 / 1.8 / % 2.00
Yarin sabah kilom da degisiklik olursa erkenden yazarim Absolutcum
Sagol canimMaşallah helal sana daykocum.
günaydıngünaydın dün pek iradeli bir başlangıç olmadı
iftar 1 tabak mercimek çorba
2 kabak dolması
gece 1 kase üzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?