Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydıııııııın menü mü yazıyorum
sabah 1 dilim ekmek. 1 filim peynir maydonoz yeşil çay.

öğle: ton balığı 1 dilim ekmek salats

ara. Elma ceviz
Akşam bamya yemeğ 4 kaşık. Yoğurt. Salata. 1 dilim ekmek.

Ara 1 meyve

yakarcım günaydın sanada.

günaydın kalın belli hatunlar sabah geldim tartılıım dedim başlangıç kilom belli olsun en son 4 gün öncemi ne çıkmıştım 87 yi görmüştim bugün bi
tartıldım 4 kez indim çıktım 6 yı 9 mu görüyomnm yanlışmı görüyom diyee 89,350 olmuşumyaa kendime şşaırıyom bir insna bu kadar hızlı nası kilo alabilir diyeee neyse niyetlyi kabak dolması yerim yanınada bi cacık bol su inşallah

Günaydınnn..

Bugün bildirim günü. Kurstayım. Listeyi akşama yapacağım. Herkes kilo bildirimi yapabilirse çokk sevinirim. Ben bu sabah hafta içi aldığım 800gr'ı vermiş uyandım. Şu an aynı kilodayım. Dolayısıyla yarın sabah tekrar tartılıp ona göre yazacağım. Dileyen yarın bildirim yapabilir öptümmm

Canım ben yapayım bildirimimi.
56 kg/ 55.1 kg/0.9 kg/ 1.607 %

Fakat yeni üye olduğum için kaça böleceğim onu bilemedim umarım yanlış yapmamışımdır.

merhaba hanımlar
hiççç tadım yok. iş yerinde bahçede boş boş yürüdüm epey. diyet dedikçe daha çok yemek yiyesim geliyor ya . ne yapacağım ben. durmadan yemek düşünüyorum. pintereste internette habire yemeklere bakıyorum ya. sizdede varmı ya. yoksa ben iyice manyaklaştım.

Canim en azindan bakiyorsun sadece ,kendin ile gurur duy iradeli bir kadinim bakiyorum ama yemiyorum diye

Kizlar selamlar
Esim gecen hurma almis hani canin tatli isterse yersin cikolata v.s. daha saglikli en azindan demisti amma ben dun isi abartip bayaa bi hurma yeyince gecenin bi yarisi migde agrisi ve bulantiyla uyandim oluyorum sandim hala da kotuyum
Neymiss hic biseyi abartmamak gerekiyormus dersimi aldim seneye ramazana kadar hurma gormek istemiyorum

Kilo bildirimi : 89.6 / 87.8 / 1.8 / % 2.00
Yarin sabah kilom da degisiklik olursa erkenden yazarim Absolutcum

merhaba hanımlar
hiççç tadım yok. iş yerinde bahçede boş boş yürüdüm epey. diyet dedikçe daha çok yemek yiyesim geliyor ya . ne yapacağım ben. durmadan yemek düşünüyorum. pintereste internette habire yemeklere bakıyorum ya. sizdede varmı ya. yoksa ben iyice manyaklaştım.
a

Son düzenleme:
çok vicdan azabı duyuyorum. dün akşam resmen ceviz ve kayısı 2 tane yiyeyim dedim. anammm ben kendimi kaybettim. halbuki aç bile değildim.

h sıska winston . ah. ben ve gırgırına daha çok grup kurar ülkeye turneye bile çıkarız. bizde bu boğaz varken
bacım seni her zaman hasetle yadeder içimden çok pis kıskanırım. sen unutulacak hatunmusun. 25 kilo vermiş iğnelere iplik olmuş hatta kıvanç baklavaları çıkarmış hatunsun.
efsanesin bacım. gel uğra grubumuza. baktıkça utanayım yerlere gireyim . bak takım arkadaşın verdi kiloları çıtır oldu sen daha hacıyatmaz gibisin diyeyim kendime. uy dertlendim gene

bildirim yapıyorum. kınamadan önce bahanelerimi sayayım. regl oldum ve wc problemi yaşıyorum.
yakar76 64,900/66,000/-1,100/%-1,69
yanlış yapmışda olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…