- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.341
çok tehlikeli bir dönem .dikkat et.Valla kızlar cogunluk birlestirilsin demis zaten. Sanirim birlesecek 2 hafta.
Bende bayramda Ankara'ya gidiyorum. Aile ziyareti. Insallah kendime hakim olabilirim.. Hem anne, hem kayinvalide Ankara'da. Ikiside surekli yemek yapiyor. Eyvah eyvahh
Canım zaten belliydi böyle kaçamakların olduğu. bi kaç gündür menü paylaşımı yapılmıyordu)))))Selam kuzular :)
Bugun itiraf gunu galiba. Bende yapayim o zaman. Dun bana ne oldu bilmiyorum. Gozum dondu. Ne bulduysam, canim ne cektiyse yedim. Buraya siralamayayim. Abarttim hakikaten. Ama bir sebebi vardi. Hergun aklimda tatli borek corek vardi. Bir kere ye dedim kendime. Ye de bidaha canin cekmesin. :) hakikaten iyi oldu. Pisman degilim. Surekli tatli sayiklamaktansa bir kere tam yedim bidahada yemem. Bayrami falan gayet rahat geciririm.
Bugun sabah
Diyet sandvic yedim
Yaninda 1 cay
Su anda ogle yemegi yiyorum
Izgara kofte
3 kasik kisir ve biraz yesillik
Aksamada semizotu yemegi var
Birazdan eve gidicem spor yapmayi planliyorum :)
Canım zaten belliydi böyle kaçamakların olduğu. bi kaç gündür menü paylaşımı yapılmıyordu)))))
hiç huzurlu değilim. huzursuz bir şekilde yemek yiyorum. devamlı bir suçluluk . 1-2 gün diyete ara vermek istiyorum. hoş çok yapıyomuş gibi yazıyorum. ama hem yiyip hemde suçluluk duyuyorum.Canım zaten belliydi böyle kaçamakların olduğu. bi kaç gündür menü paylaşımı yapılmıyordu)))))
Canım eğer çok sıkıldıysan iki gün ara ver. Hiç değilse dönüşüne motivasyonun artar. Benim haftasonu öyle oldu işte. Yedim yani biraz. Ama bugün gayet ii başladım.hiç huzurlu değilim. huzursuz bir şekilde yemek yiyorum. devamlı bir suçluluk . 1-2 gün diyete ara vermek istiyorum. hoş çok yapıyomuş gibi yazıyorum. ama hem yiyip hemde suçluluk duyuyorum.
Yok değillll.. Kaçamak değil bu :) bilerek isteyerek nefsimi gözümü doyurmak için sadece dün yaptığım bişeydi.. Hafta sonu dahil hergün menümü yazıyorum ben. Dün yazmadım yedim içtim , onuda bugün yazdım. Artık bayram dahil diyetime rahat rahat uyum sağlayacağım.Canım zaten belliydi böyle kaçamakların olduğu. bi kaç gündür menü paylaşımı yapılmıyordu)))))
Aynı ruh haline girmişiz senle... Ben attım üstümden. Darısı başına inşallah canımcım :)Valla kızlar akşam huzurlu bir şekilde yemek yedim. Önümden tabağı alacaklar gibi bir his yoktu.iyice sıkıldım valla. Son 2 yıldır devamlı bir diyet hali. Ruhen yoruldum.
Ne mutlu sana cnm o zaman . Bir günlük şey seni mutlu etmşştir ve motivasyonunu arttırır.Yok değillll.. Kaçamak değil bu :) bilerek isteyerek nefsimi gözümü doyurmak için sadece dün yaptığım bişeydi.. Hafta sonu dahil hergün menümü yazıyorum ben. Dün yazmadım yedim içtim , onuda bugün yazdım. Artık bayram dahil diyetime rahat rahat uyum sağlayacağım.
Sporumuda yaptım bugün. Uzun bir yürüyüş yaptım. Artık bundan sonrası böyle devam :)
UOTE="Absolut123, post: 37144102, member: 319502"]Aynı ruh haline girmişiz senle... Ben attım üstümden. Darısı başına inşallah canımcım :)[/QUOTE
Özel birşey yaptın mı yoksa oluruna mı bıraktın? Gerçekten çok huzursuz yemek yiyorum. Sabah öğle normal diyete uyuyorum. Akşam kriz gibi birşey geliyor ve ben kendime hakim olamıyorum.böyle giderse bayram sonu bir Dr a görünmek istiyorum
Hoşgeldin canım, bol bol bildirimlerinle menülerinle aramızda olursun, istediğin kiloya kolayca kavuşursun inşallah :)slm kızlar bende aranıza sabah katılacam kilom 73 boy 160 yaş 27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?