- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.361
Hoşgeldin.. kolay gelsin diyelim öyleyse..slm kızlar bende aranıza sabah katılacam kilom 73 boy 160 yaş 27
Günaydın
Bende o eski azim ve istek yok. Hafta da 2 kilo bile verdiğim zamanlar oldu. Ama şimdi hiç istek ve güçsüzlük var bende. Bundan kurulmak istiyorum. Başarı Öyküleri oluyorum. Bende yaparım diyorum akşama aynı
Ama düzelmem gerek gittikçe kilo alıyorum
Eveeettt işte buuu... Helalmaalesef ara ara gelgitlerim oluyor. şunu çok iyi biliyorum ki ben kilolu mutlu değilimmmmm.
bugün kendime izin verdim . hamur çamur ne varsa ye diyorum ama yarından itibaren adam akıllı menülere ve spora geri dönüyorum.eski iş yerime hep yürüyerek gidip geliyordum. burda asla yürümüyorum. bu kadar hızlı kilo alma sebebimi nihayet anladım. hızlı kilo alınca moralim bozuldu. şimdi toparlanma zamanı .
ben 2. takım üyesiyim gezerken mesajına rastladım geçen defa da böyle bir mesajın vardı ve ben uzuuuunca bişeyler yazıp vazgeçmiştim.Günaydın
Bende o eski azim ve istek yok. Hafta da 2 kilo bile verdiğim zamanlar oldu. Ama şimdi hiç istek ve güçsüzlük var bende. Bundan kurulmak istiyorum. Başarı Öyküleri oluyorum. Bende yaparım diyorum akşama aynı
Ama düzelmem gerek gittikçe kilo alıyorum
yufka 1 pakette 6 tane bulunuyor ve paket 1 kg. geliyor yani yufkanın tanesi 170 g.Menümü yazayım
Kahvaltı : 252 kcal
1 yufka ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
( yufka ekmeğe tam emin olamadım, bir yerde 7-8 dilim ekmek kalorisinden bahsediyor, başka yerde 1,5 dilim ekmek kalorisi diyor) birdaha yemeyeceğim. Kendimi riske atamam..:)
Öğlen 238 kcal
Meyveli müsli
Yoğurt
Akşam 384 kcal
Mercimekli Semizotu salatası
1/2 Fırında patates
1 kase çorba
Toplam : 874 kcal
Bugün ders çalışıyorum, bir yandan da temizlik, valiz hazırlama, akşam yemeklerini hazırlama vs iki ayağım bir pabuçta yine :)
maalesef ara ara gelgitlerim oluyor. şunu çok iyi biliyorum ki ben kilolu mutlu değilimmmmm.
bugün kendime izin verdim . hamur çamur ne varsa ye diyorum ama yarından itibaren adam akıllı menülere ve spora geri dönüyorum.eski iş yerime hep yürüyerek gidip geliyordum. burda asla yürümüyorum. bu kadar hızlı kilo alma sebebimi nihayet anladım. hızlı kilo alınca moralim bozuldu. şimdi toparlanma zamanı .
ben 2. takım üyesiyim gezerken mesajına rastladım geçen defa da böyle bir mesajın vardı ve ben uzuuuunca bişeyler yazıp vazgeçmiştim.
Yakarcım yaz tatili geçti ve biz tatilde diyetlerimiz düzgün yapamadık geken giden ramazan vb. şimdi evdeyiz normal düzenimizdeyiz şimdi kilo veremeyeceğiz de ne zaman vereceğiz? yalnzı havalar kötü biraz karamsarlığa sebep olabiliyor bir de okul iş düzenleri tam oturmadıç örneğin bende çocukların okulu ile ilgili her gün yeni bişey çıkıyor onu düşünüyorum bazen stres oluyor. bu durumlar da geçecek. omega 3 yağı veya papatya çayı vs. ile stresle mücadele etmeliyiz en azından su içmek bu bile insanı motive ediyor, diyet için bişey yapamadım demektense ufaktan da olsa başlamak lazım
yufka 1 pakette 6 tane bulunuyor ve paket 1 kg. geliyor yani yufkanın tanesi 170 g.
25g. ekmeğin 1 dilim ettiğini düşünecek olursak , 6,5 dilim ekmek hadi olsun yufka ıslak diye bu kadar ağır, 6 dilim ekmek demek daha doğru. yufkalar büyükse veya kalınsa daha da fazla...
çok güzel yürüyüşle daha iyi kilo verirsin. benim yerime de yürü lütfen....sabah 3 çocukla(yaşları 3-6 arası) arabayla yola çıkan ve 3 çocuğu okuldan alıp onlarla eve dönen ben denizi düşün ve yürüyüş yap lütfen)
Menün çok güzelmiş cnm. Afiyet olsun.günaydın
sabah uyanınca 1 çay kaşığı çörek otunu çiğnedim 1 bardak su içtim
sonra kahvaltı hazırladım .
bugünkü menüm şöyle
sabah
1 haş.yumurta 1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
1 salatalık 1 domates
saat 10 da ara 1 elma
öğle
2 haşlanmış yumurta ile salata
1 ayran 1 dilim k. ekmek
ara saat 3,5 gibi 1 elma
akşam
1 kepçe kurufasulye
4 yk b. pilavı. salata
ara 9 gibi
1 elma 1 mandalina yada 10 tane fıstık gibi planlıyorum. kesinlikle uyacağım menüme.
sabah mekik aleti ile 100mekik çektim. öğle arasıda iş yerinde oturmayacağım. yarım saat bile olsa yürüyüp geleceğim. bu günü böyle planladım kızlar.
İi bayramlaaar. ii yolculuklar.Huuuuu herkesin menüleri 10 numara 5 yıldızz yuppiiii..
Bende sabah diyet sandviç yedim.
Öğlen
4 kaşık kepekli makarna
2 kaşık kavrulmuş kıyma
Yanınada yoğurt yedim
Akşam
1 kase çorba
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Çay
Bu gece bayram ziyareti yola çıkıyoruz. Ankara'ya doğru :)
Mümkün olduğunca nete girmeye çalışırım ama bol bol akraba ziyareti vs olacağı için buralara uğrayamazsam kusura bakmayın.. Herkes zaten aynı durumda olur diye tahmin ediyorum. Öptüm canlarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?