Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

abbowww yılbaşına kadar ben 80 olsam bayram yaparım valla.. yaza kadar 65 olacağım onu hedef koydum da, yılbaşına hiç düşünmemiştim. 80 çıktı ilk ağzımdan 80 diyim bakalım..

Bu hafta senin tarifini verdiğin içeceği hazırlayacağım Daykocumm.. Geçen hafta çörek otunu denedim, Allaahh'ımmmm zehir gibi bişeydi.. tavsiye etmiyorum kimseye Haftaya da kendi yazdığım ama bi türlü yapmadığım yağ yakıcı içeceği yapacağım inşallah :)

Canim 80 degil 85 bile olsan kardir degilmi senin ozel durumuna isstinaden soyluyorum senin kilolarin kadar inatcisini gormedim hee
Ben yedigim zaman hemen artidayim ama dikkat edip spor yaparsamda aninda eksiye geciyorum dun 88.2 idim bu sabah 87,8
Ben o tarifide yapmadim dogru duzgun 2 gun ictiysem 5 gun biraktim . Bende basliyayim tekrardan
Birde kil maskesi diye bir karisim yapiyorlarmis sikilasmaya yardimciymis oda hatta kadinlar klubunde de vardi tarifi dr.feridun kunak ti sanirim tarifi veren onu da arastir bayağı faydaliymis
Merhaba kızlar
Madem hedef koyuyoruz yıllardır görmediğim 59u yılbaşında göreceğim.2.5ay var hadi bakalım
Insallah canim benim hedef biraz ucuk geldi simdi gozume ama 12 kg veririm herhalde demi kizlar
Veririm ben veririm (kendi kendine de gaz veren dayko)

Sen 12 değil 20 kilo bile verirsinnnn.. Al gazı yürü Daykooo :)

benimde dediğin gibi inatçı bir kilom var, gitmiyor terbiyesiz.. insülin direnci böyle bir bela işte..üstüne spor da yapamayınca 2 ileri bir geri yapıyor. yavaşta olsa vericem ama yaza kadar vaktim artık.. ohh yaza fıstık gibi olcaz kızımmmm

Herhalde kizimm olacaksin tabi
Dun bi pantalonum vardi kardesimin hediye aldigi beli 4 parmak acik kaliyodu onun icine girdim ama 15 gun once kucuktu dusun 15 gunde kilo degismedi ama sikilastim sanirim nasil sevindim sanki piyangodan para cikmis gibin anlatamam hehehehe

bi GIRGIR kız vardı nooldu ona ya, hızlı bi giriş yaptı sonra yok oldu??
ohhh güle güle giyy.. benimde bir pantalonum var. internetten almıştım. küçük beden yollamışlardı. Dizlerime kadar çıkıyodu ilk giydiğimde. Şimdi sadece düğmesi kapanmıyor. o da kapanacak inşallahhhh

Seninki daha da guzelmis bayağı farketmis demekki diz nere bel nere
Sen de gule gule kullan canim

Gırgırı na benim gibi gel git leri olan biri demek kendini hazır hissetmedi
Hazır olunca gelir ve baya iyi kilolar veriyor.

Hiç birimizin hedef i uçuk değil yeter ki azimli olalım. Ben şimdi gece gelen yeme krizleri mi baya çözdüm sayılır.meyve ve yanına yoğurt veya süt yiyorum baya kesti şu çayı da yapsam harika olacak.

Menü
Sabah
1 dilim ekmek
Peynir zeytin
Ara
1 küçük salkım üzüm
Öğle
Yoğurt 2 tabağa yakın etli bamya 2lokma ekmek
Ara
1kurabiye 2çatal börek 2 çatal yemesey dim kesin koca bir dilim yerdim.
Akşam
Ciğer kebap zero kola 1bardak
1.5 saat Leslie ile yürüyüş
Şimdi de form çayı içeceğim

Aksam yemekte salata yaptim peynir de koydum icine protein niyetine gayet guzel de doydum ama midem dolu olmasina karsin 1 saat gecmeden bende bi aclik hissi canim nasil tatli istiyor anlatamam saat 21.00 gibi meyveyle yogurt yedim yok gecmiyor su icmeye basladim tatli krizini de bu gece atlattim sukur kazaya ugramadan

Günaydın
Bugün protein ağırlıklı bir menü düşünüyorum.dün yaptığım gibi dizi izlerken Leslie ile yürüyecegim vakit nasıl geçiyor anlamıyorum
Hadi herkese iyi haftasonları

Bende normal kahvaltı yaptım klasik peynir zeytin. Ara 1 mandalina, 1 avuç badem yedim. Akşam 5 buçukta döner yedim. Bide birazdan bi sütlü kahve içerim biter. Saçma bi menü oldu iyi haftasonlarııı

Günaydın
İyi pazarlar
Dün eşime çok kilo almışsın demişler çok üzülmüş bugün benimle diyete başladı. Çok sevindim valla.karar aldık her diyet yemekler pişeçek evde. En az 10 kilo verene kadar. Çok pis gaza geldik ailecek.

Süperrr.. Bizde bugün mağazada kıyafet bakıyoduk, esim kabul etmedigi gobegiyle bir mont denedi ve onu kapanmadi. Aynen bizde gaza geldik. Aksamlari mekik cekip diyet yemek yiyecegiz.. Super olduuu. Artik bu hafta bi rekor yapariz Yakarcimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…