- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.401
Bu arada ben bu yaz kendime hedefler belirlemistim kurban bayrami icin 80 kg olacaktim ama basaramadim kendimi kiniyorum bu yazi istedigim gibi geciremedim sporu cok ihmal ettim
Simdi yeni hedef belirliyorum kendime
1 Ocak 2015 `e 75 kilo olarak girmek bu sefer basaracagim insallah
Haydi kizlar sizde bi kilo belirleyin
Canim 80 degil 85 bile olsan kardir degilmi senin ozel durumuna isstinaden soyluyorum senin kilolarin kadar inatcisini gormedim heeabbowww yılbaşına kadar ben 80 olsam bayram yaparım valla.. yaza kadar 65 olacağım onu hedef koydum da, yılbaşına hiç düşünmemiştim. 80 çıktı ilk ağzımdan 80 diyim bakalım..
Bu hafta senin tarifini verdiğin içeceği hazırlayacağım Daykocumm.. Geçen hafta çörek otunu denedim, Allaahh'ımmmm zehir gibi bişeydi.. tavsiye etmiyorum kimseyeHaftaya da kendi yazdığım ama bi türlü yapmadığım yağ yakıcı içeceği yapacağım inşallah :)
Insallah canim benim hedef biraz ucuk geldi simdi gozume ama 12 kg veririm herhalde demi kizlarMerhaba kızlar
Madem hedef koyuyoruz yıllardır görmediğim 59u yılbaşında göreceğim.2.5ay var hadi bakalım
Tamam canim sanirim gelemiyor buralarabluemoon bildirim yapmayacak sanırım. ben koyuyorum listeyi kızlar.
Tamam canim sanirim gelemiyor buralara
Canim 80 degil 85 bile olsan kardir degilmi senin ozel durumuna isstinaden soyluyorum senin kilolarin kadar inatcisini gormedim hee
Ben yedigim zaman hemen artidayim ama dikkat edip spor yaparsamda aninda eksiye geciyorum dun 88.2 idim bu sabah 87,8
Ben o tarifide yapmadim dogru duzgun 2 gun ictiysem 5 gun biraktim . Bende basliyayim tekrardan
Birde kil maskesi diye bir karisim yapiyorlarmis sikilasmaya yardimciymis oda hatta kadinlar klubunde de vardi tarifi dr.feridun kunak ti sanirim tarifi veren onu da arastir bayağı faydaliymis
Insallah canim benim hedef biraz ucuk geldi simdi gozume ama 12 kg veririm herhalde demi kizlar
Veririm ben veririm (kendi kendine de gaz veren dayko)
Herhalde kizimm olacaksin tabiSen 12 değil 20 kilo bile verirsinnnn.. Al gazı yürü Daykooo :)
benimde dediğin gibi inatçı bir kilom var, gitmiyor terbiyesiz.. insülin direnci böyle bir bela işte..üstüne spor da yapamayınca 2 ileri bir geri yapıyor. yavaşta olsa vericem ama yaza kadar vaktim artık.. ohh yaza fıstık gibi olcaz kızımmmm
ohhh güle güle giyy.. benimde bir pantalonum var. internetten almıştım. küçük beden yollamışlardı. Dizlerime kadar çıkıyodu ilk giydiğimde. Şimdi sadece düğmesi kapanmıyor. o da kapanacak inşallahhhhHerhalde kizimm olacaksin tabi
Dun bi pantalonum vardi kardesimin hediye aldigi beli 4 parmak acik kaliyodu onun icine girdim ama 15 gun once kucuktu dusun 15 gunde kilo degismedi ama sikilastim sanirim nasil sevindim sanki piyangodan para cikmis gibin anlatamam hehehehe
Seninki daha da guzelmis bayağı farketmis demekki diz nere bel nerebi GIRGIR kız vardı nooldu ona ya, hızlı bi giriş yaptı sonra yok oldu??
ohhh güle güle giyy.. benimde bir pantalonum var. internetten almıştım. küçük beden yollamışlardı. Dizlerime kadar çıkıyodu ilk giydiğimde. Şimdi sadece düğmesi kapanmıyor. o da kapanacak inşallahhhh
Süperrr.. Bizde bugün mağazada kıyafet bakıyoduk, esim kabul etmedigi gobegiyle bir mont denedi ve onu kapanmadi. Aynen bizde gaza geldik. Aksamlari mekik cekip diyet yemek yiyecegiz.. Super olduuu. Artik bu hafta bi rekor yapariz Yakarcimm :)Günaydın
İyi pazarlar
Dün eşime çok kilo almışsın demişler çok üzülmüş bugün benimle diyete başladı. Çok sevindim valla.karar aldık her diyet yemekler pişeçek evde. En az 10 kilo verene kadar. Çok pis gaza geldik ailecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?