Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen öyle.diyetimi her zaman sabote ederdi. Şimdi ise pilav yaptım nerdeyse yağ koyma diyecek. Valla bu hafta bir rekor yakışır bize

Günaydın kızlarrr

Dün
Sabah sahanda yumurta
1 dilim ekmek

Öğlen
Kıymalı makarna

Akşam
Izgara balık
Salata
1 dilim ekmek yedim..

Yürüyüş yaptım.

Bugün sabah
1 dilim ekmek 1 dilim peynir yedim

Öğlen
Pırasa yemeği
3 kaşık bulgur pilavı

Akşama henüz bulamadım ne yiyeceğimi :)

Akşam mekikler başlıyor :)

merhaba
menü
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 parça peynir
öğle
4 yk b.pilavı 2 adet patlıcan la yemek
yoğurt
akşam
büyük ihtimalle taze fasulya yoğurt salata
yürüyüş yaptım. saate bakmayı unuttuğumdan kaç dk bilmiyorum. akşama paslanmış mekik aletini çıkarıp mekik çekeceğim.

Şu anda dehşet açımm... Öğle yemeğimi yedim. 4 saat geçti. Daha akşam yemeğine 4 saat var. Ara öğün bişey yapmam lazım. Akşama ne pişireceğime de karar veremedim. Valla yoldan çıkmak üzereyimmm

Merhaba hanımlar nasılsınız.
ben bi kaç gündür menü paylalışmı yapmadım çünkü pek iyi değildim ve diyetime dikkat edemedim.
bügün kü menüm şöyle
Kahvaltıbiraz geç yedim) 2 dilim ekmekle beyaz peynirli tost
Ara: yarım form bisküvi ve 2 kayısı
akşam 6 kaşuk etli kuru fasülye. Yoğurt. 1 dilim light ekmek
bir kase nar.
Bugün listeme kesinlikle uymam gerek çünkü bayramdan beri toplayamadım bi türlü. Ayrıca ne güzel eşlerinizde sizinle diyette. Benimkinin öyle bi derdi yok bu yüzden de evden tatlılar hiç eksijk olmuyo. Benimde işim iyice zorlaşıyo.

Dün aksam ne pisiricem diye dusunurken, anlamsiz bi sekilde bogazim ve kulagim agrimaya basladi. Hicbisi hazirlayamadim tabi. Buzlukta diyet pizza vardi. Hani hamuru yufka gibi olanlardan. Ondan yaptim yedim. Sonrada uyuyakalmisim.
Sabah cok hasta uyandim. Canim hicbisi istemiyo. Zaten yutkunamadigim icin bisey yiyemiyorumda kursa gittim. Bitane buyuk sutlukahve ictim. 2 tane diyet biskuvi yedim. Birazdan eve gidip boylu boyunca uyuyacagim. Hicbisi yapacak halim yok valla

Gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun absolutcum.

Bugün iş yerinde okadar çok sıkıntı yaşadım ki anlatamam hala sinirden hala başım ağrıyor.
Diyet olarak iyi gidiyor

Günaydın kızlar,

Dün yediklerimi yazayım,

Sabah
Sütlü kahve & 2 adet diyet bisküvi

Öğlen
1 muz
2 mandalina

Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Bugünde sabah
1 kase çorba, 1 dilim ekmek yedim

Öğlen akşam bilmiyorum. Öğlen hastaneye gidicez, gece ateşim çok yükseldi.

Herkesin bugün diyetine uyacağı bir gün olsunn.. Hastayım ama aklım diyette :)

Absolut123 91,90
Dayko 87,80
Yakar76 65,90
meksilina 55,50
14.TAKIM ORTALAMASI %

Kizlarr gecen haftaki kilolarimiz. Bakalim bu hafta durum ne oldu :)

Selam kizlar
Nasilsiniz ben iyiyim sukur eksilerdeyim ama yarin bildirim yapim absolutcum ,sen ne durumdasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…