- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.421
Süperrr.. Bizde bugün mağazada kıyafet bakıyoduk, esim kabul etmedigi gobegiyle bir mont denedi ve onu kapanmadi. Aynen bizde gaza geldik. Aksamlari mekik cekip diyet yemek yiyecegiz.. Super olduuu. Artik bu hafta bi rekor yapariz Yakarcimm :)
Gecmis olsun canimDün aksam ne pisiricem diye dusunurken, anlamsiz bi sekilde bogazim ve kulagim agrimaya basladi. Hicbisi hazirlayamadim tabi. Buzlukta diyet pizza vardi. Hani hamuru yufka gibi olanlardan. Ondan yaptim yedim. Sonrada uyuyakalmisim.
Sabah cok hasta uyandim. Canim hicbisi istemiyo. Zaten yutkunamadigim icin bisey yiyemiyorumdakursa gittim. Bitane buyuk sutlukahve ictim. 2 tane diyet biskuvi yedim. Birazdan eve gidip boylu boyunca uyuyacagim. Hicbisi yapacak halim yok valla
Çok geçmiş olsun absolutcum.Dün aksam ne pisiricem diye dusunurken, anlamsiz bi sekilde bogazim ve kulagim agrimaya basladi. Hicbisi hazirlayamadim tabi. Buzlukta diyet pizza vardi. Hani hamuru yufka gibi olanlardan. Ondan yaptim yedim. Sonrada uyuyakalmisim.
Sabah cok hasta uyandim. Canim hicbisi istemiyo. Zaten yutkunamadigim icin bisey yiyemiyorumdakursa gittim. Bitane buyuk sutlukahve ictim. 2 tane diyet biskuvi yedim. Birazdan eve gidip boylu boyunca uyuyacagim. Hicbisi yapacak halim yok valla
Sagolun kızlarrr... Öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?