- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.441
Absolut123 91,90
Dayko 87,80
Yakar76 65,90/65,100/0,8/%1,36
meksilina 55,50
14.TAKIM ORTALAMASI %
Daykocumm, ben iki gecedir hastanede kalıyorum. Mikrop almışım, o da ciğerlere kadar inmiş. Kaçıncı serumu taktılar hatırlamıyorum. Ateşim var, ağrılarım var. Basit boğaz ağrısı diyordum hastanelik oldumSelam kizlar
Nasilsiniz ben iyiyim sukur eksilerdeyim ama yarin bildirim yapim absolutcum ,sen ne durumdasin?
Ayy çok geçmiş olsun. Çok acıl şifalar diliyorum.Daykocumm, ben iki gecedir hastanede kalıyorum. Mikrop almışım, o da ciğerlere kadar inmiş. Kaçıncı serumu taktılar hatırlamıyorum. Ateşim var, ağrılarım var. Basit boğaz ağrısı diyordum hastanelik oldumben bugün bildirim yapamayacağım. Beni izinli yapalım, zaten ilaç falan yazdılar hepsi ödem yapıyor, anca toparlarım 2 haftaya.
Listeyi sen yapabilirsen çok sevinirim.
Daykocumm, ben iki gecedir hastanede kalıyorum. Mikrop almışım, o da ciğerlere kadar inmiş. Kaçıncı serumu taktılar hatırlamıyorum. Ateşim var, ağrılarım var. Basit boğaz ağrısı diyordum hastanelik oldumben bugün bildirim yapamayacağım. Beni izinli yapalım, zaten ilaç falan yazdılar hepsi ödem yapıyor, anca toparlarım 2 haftaya.
canım çok geçmiş olsun dert etme sen listeyi kendine dikkat et çok üzüldüm tatlımDaykocumm, ben iki gecedir hastanede kalıyorum. Mikrop almışım, o da ciğerlere kadar inmiş. Kaçıncı serumu taktılar hatırlamıyorum. Ateşim var, ağrılarım var. Basit boğaz ağrısı diyordum hastanelik oldumben bugün bildirim yapamayacağım. Beni izinli yapalım, zaten ilaç falan yazdılar hepsi ödem yapıyor, anca toparlarım 2 haftaya.
tmm canım ben paylaştım listeyi eksik yok nasılsaSağolun kızlar, aman sizde kendinize çok dikkat edin, salgın varmış.. Ayrıca tebrik ederim hepinizi. Darısı başıma diyip uyumaya giderim. Öptüm cok
Sağolun kızlar, aman sizde kendinize çok dikkat edin, salgın varmış.. Ayrıca tebrik ederim hepinizi. Darısı başıma diyip uyumaya giderim. Öptüm cok
Dikkat et kendine..Sağolun kızlar, aman sizde kendinize çok dikkat edin, salgın varmış.. Ayrıca tebrik ederim hepinizi. Darısı başıma diyip uyumaya giderim. Öptüm cok
Canımm çok teşekkürler, :)O o işin zor. Memnuniyetsiz bir insanı memnun etmek çok zor.neyse
Tava, güveç, fırında makarna , fırında tavuk sebzeli, sodalı börek, sebzeli pilav, kuru fasulye, aklıma bunlar geldi. Işine yarar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?