Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlar
Nasilsiniz ben iyiyim sukur eksilerdeyim ama yarin bildirim yapim absolutcum ,sen ne durumdasin?
Daykocumm, ben iki gecedir hastanede kalıyorum. Mikrop almışım, o da ciğerlere kadar inmiş. Kaçıncı serumu taktılar hatırlamıyorum. Ateşim var, ağrılarım var. Basit boğaz ağrısı diyordum hastanelik oldum ben bugün bildirim yapamayacağım. Beni izinli yapalım, zaten ilaç falan yazdılar hepsi ödem yapıyor, anca toparlarım 2 haftaya.
Listeyi sen yapabilirsen çok sevinirim.

Ayy çok geçmiş olsun. Çok acıl şifalar diliyorum.

çok geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun dert etme sen listeyi kendine dikkat et çok üzüldüm tatlım

***14.TAKIM 383. ETAP ***

Absolut123 91,90 izinli
Dayko 87,80 / 86,20 / 1,6 / % 1,82
Yakar76 65,90/65,100/0,8/%1,36
meksilina 55,50/55,20/0,3/%0,54
14.TAKIM ORTALAMASI % 0,93

Bugün kendime izin verdim. Sabah ve öğle normal yedim.akşam yemek yerine tatlı yedim.regl olucam iştahım açıldı gene .
Çarşı da 2 saat yürüdüm.yarın kaldığım yerden devam.herkese iyi haftasonu diliyorum.iyileşip güzelleşip dönün

İyi haftalar kızlarr... Allah'ım yeniden doğmuş gibiyim... Salı gününden beri yatıyordum daha dün kendime geldim. Ateşim düştü, boğazımın ağrısı geçti. Oh beeee :) Şimdi hastalık sebebiyle zorla maruz bırakıldığım "ye ye, hastasın sen " baskılarına karşı çıkabilirim. Gerçi el bebek gül bebek bakılmak güzel oluyordu ama yinede Allah hastalık vermesin..

Bu hafta olayım varr bana yardım edinn..

Haftaya kayınvalide ve kayınpeder geliyor... 5 gün bende kalacaklar Kayınvalide çok iyidir ama çok memnuniyetsiz bir kadındır malesef. O yüzden çok güzel sofralar hazırlamam lazım, evin altını üstünü getirip temizlik yapmam lazım. Ayvayı yedim yani. Hastalıktan yeni kalktım inşallah yine hasta olmam.. Neyse konuya döneyim. Şimdi ben düşünüyorum düşünüyorum aklıma hiçbişi gelmiyor. Ne pişiricem ben yaaa..
Hem çok diyetin dışında olmayan, hem çok zor olmayan ( yani bilmediğim çok zor bir yemeği yapmaya çalışırsam muhtemelen berbat ederim ) hem de sofraya koyunca vauuww diyebilecekleri kadar iyi yemekler yapmalıyım..

Hadi bakalım önerileri bekliyorummmm

O o işin zor. Memnuniyetsiz bir insanı memnun etmek çok zor.neyse
Tava, güveç, fırında makarna , fırında tavuk sebzeli, sodalı börek, sebzeli pilav, kuru fasulye, aklıma bunlar geldi. Işine yarar inşallah

O o işin zor. Memnuniyetsiz bir insanı memnun etmek çok zor.neyse
Tava, güveç, fırında makarna , fırında tavuk sebzeli, sodalı börek, sebzeli pilav, kuru fasulye, aklıma bunlar geldi. Işine yarar inşallah
Canımm çok teşekkürler, :)

fırında sebzeli tavuk yapabilirim, sebzeli pilav yapabilirim. kuru fasulye yapabilirim. diğerlerini bilmiyorum
mutfak konusunda çok hamarat olduğum söylenemez

Menü
Sabah
Bol yeşillik biraz peynir 3 zeytin
1dilim ekmek

Öğle
2 yk yoğurt 1tabak patlıcan yemeği 1 dilim ekmek
Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
Salata 3 yk kuru fasulye
Ara
1 kurabiye 1kepekli kremalı bisküvi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…