Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menü
Sabah
Bol yeşillik biraz peynir 3 zeytin
1dilim ekmek

Öğle
2 yk yoğurt 1tabak patlıcan yemeği 1 dilim ekmek
Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
Salata 3 yk kuru fasulye
Ara
1 kurabiye 1kepekli kremalı bisküvi
Yakarcım afiyet olsun.
Absolutcum kendine gelmene çok sevindim. Yinede kendini fazla yorma. Sana burda ihyiyacımız var.
Bu günkü menüm
sabah bir dilim ekmek , beyaz peynir çay
öğle ton balığı nir dişşm ekmek salata
ara kayısı ve form bisküvi
aksam 5-6 kaşık kabak yemeği yoğurt bir dilim ekmek.
Saat 10 gibi çok acıktım 1 mandalina ve 3 tane form bisküvi yedim.

Günaydın
4 gün iş yerinden izin aldım. Evdeyim.
Ama annelik de izinli olamıyorsun sabah erkenden kalktım .çocukları okula gondereyim spor yaparim.

Selam kizlar
Gordugum kadariyla gayet guzel gidiyorsunuz tebrik ederimmm
Canımm çok teşekkürler, :)

fırında sebzeli tavuk yapabilirim, sebzeli pilav yapabilirim. kuru fasulye yapabilirim. diğerlerini bilmiyorum
mutfak konusunda çok hamarat olduğum söylenemez
Absolutcum kolay gelsin gulum simdi balik ta bol 2 gun de balik la gecistir bi gun tava kizartmasi baska bi gun bugulama
Izmir kofte (firinda)
Aklima geldikce yazarim yine

Günaydın
4 gün iş yerinden izin aldım. Evdeyim.
Ama annelik de izinli olamıyorsun sabah erkenden kalktım .çocukları okula gondereyim spor yaparim.

Selam kizlar
Gordugum kadariyla gayet guzel gidiyorsunuz tebrik ederimmm

Absolutcum kolay gelsin gulum simdi balik ta bol 2 gun de balik la gecistir bi gun tava kizartmasi baska bi gun bugulama
Izmir kofte (firinda)
Aklima geldikce yazarim yine

Fıstıklar, maşallah diyetler süper gidiyo belli. Meksilinacımm menün süper olmuş. Afiyet olsun. Yakarcımm sana iyi tatiller ohh keyfini sür.
Daykocan balık yapmam yaaa o kadar temizlik yaptım. Bütün perdeleri yıkadım heryer kokar yazık banaa :) ama köfte süper kesin yaparım.
Valla kızlar menü oluşuyo süpersiniz :)

Bende bugün sabah sütlü kahve içtim.
Öğlen ızgara köfte yedim.
Şimdide kara lahana sarması yoğurt yanınada mercimek çorbası olarak akşam menümü hazırladım.

Arkadas bir insanin kilosu 1 gr oynamazmi yaaa hala 91,9 kg.. Yok yani bu bu 90-92 arasi bir takildim, neredeyse 2 aydir falan surekli ayni kilolardayim valla moralim bozuluyo

Arkadas bir insanin kilosu 1 gr oynamazmi yaaa hala 91,9 kg.. Yok yani bu bu 90-92 arasi bir takildim, neredeyse 2 aydir falan surekli ayni kilolardayim valla moralim bozuluyo
Absolutcum moralini hiç bozma. Vereceksin inş.

Dün bi tv programında hanımlar bir zayıflama cayı tarifi gördüm ama bildiğimiz tariflerden biraz farklı. Ve bildiğimiz biberiye yeşilçay gibi malzemeler değil. Denemedim. denemeli miyim bilmiyorum hanımlar.

Insallah canim yaa.. Bende artik biraz kilo gitsin istiyorum

Caylarla ilgili olarak benim bir prof hocam var. beslenme profesoru universitede. Hazir satilan zayiflama caylari veya gramajini bilmeden yaptiginiz zayiflama caylari sadece vucutta yag yakacak kadar akilli degiller, bunlarla kür yaptığında mutlaka iceride baska dokulardan da eksiltme yapabilir diyip kesinlikle bana kulanmamami soylemisti. ( yani kalp dokularini eritmedigini ne biliyosun dedi, oyle korktum ki hayatta kullanmam valla )

Ama bizim gecen gun paylastigimiz, elmali karanfilli, yada ananasli vs ( meyveli ) metabolizma hizlandiran karisimlari da sormuştum onların zarari olmadigini soyledi.

Absoutcum bende öyle düşünüyorum. Muhakkak zararları vardır. Zaten bu çayın içindede oolong. Hibiskus gibi şeyler var ki hiç duymadım. Ama şu elma karanfil nasıl yapılıyo tatlım?

Diyetisyenin verdigi yag yakici karisim

3 litre su
3 tane elma (kabuklariyla 4-5 bolunecek)
1 tane limon (4-5 bolunecek)
1 tane cubuk tarcin
1 tatli kasigi tane karabiber
1 tatli kasigi tane karanfil
Tenceye koyup 1 tasim kaynatilacak cok degil
Soguyunca suzup dolaba koyulacak
SABAH = 1 Sb
AKSAM = 1 Sb Yemeklerden sonra icilecek

Daykocum paylaşmıştı bu tarifi.. Bir kaç sene önce taylan kümeliden duymuştum bende. Ofiste yapıp içiyoduk. Tadıda çok güzel kokusuda :)

Hımmm hatırladım cnm şimdi. Çook tşk ederim. Kesin yapıcam bunu.

Selamm,

bugün kurs vardı. Eve geldim, sabahtan beri hiçbişi yemediğim için yolda hazır sandviç yedim. Hani şu marketlerde satılan hazır üçgen sandviçlerden. Light ton balıklı olandan yedim. 200 kaloriymiş bir paket. Şimdide sütlü kahve içiyorumm.

akşam ne yiyeyim diye düşünüyorum şimdi. :)

dün de klasik kahvaltı yaptım, öğlen çeyrek gözleme ve 1 domates ile geçiştirdim. Arada 2 mandaline yedim. Akşam 1 parça et 3 kasık haslanmış patates salata yedim.

Benden bugünlük bu kadar.

Şu an izinli olduğum için kilo bildirimi yapmıyorum Allah'tan.. Dün yakınıyordum kilom değişmiyo diye, dün yediklerime rağmen bu sabah 400 gr almışım. noluyo anlamıyorum valla billa.. İnsülin direnci ilaçlarıma döneceğim galiba mecburen

Merhaba 14. Takımcım,

Son sekiz haftayı kapsayan analiz raporunuzu hazırladım.
Keşke daha güzel sonuçlarla karşınıza gelebilseydim.

Karne notunuz 100 üzerinden 30.

Dört kişilik bir takımsınız ve sadece iki kişi kilo verebilmiş analiz döneminde. Yakar ve Absolut'un kilo almış olması sonucu olumsuz etkilemiş.

Takım olarak genelde sonuncu olmuşsunuz. Ancak iki kere de ikinciliğiniz var sekiz haftalık analiz süresinde.. Bu da bize ne olursa olsun, moralimizi bozmadan devam etmemiz gerektiğini gösteren en güzel kanıt.
İstersek oluyor, kanıt ortada.

Yeni üyeler almanız öneririm. Motivasyonu yüksek arkadaşlara denk gelirseniz ve kilo almış olan arkadaşlarımız da aldıkları kilolardan bir an önce kurtulursa, bir sonraki analiz döneminde başarılı olmamanız için hiçbir sebep yok bana göre..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-29#post-37444240

Aman kızlar durum berbat. Hemen kendinize gelelim.daha fazla paylasim daha fazla motivasyon.

Benim moralim bozuldu yaa simdi etap degerlendirme raporuna baktım. 90.2'ye kadar düşmüşüm. Şimdi 92.2 oldum valla nerdeyse herseyi bırakmak üzereyim.. Diyet miyet bıktım yaa.. Yesemde yemesemde gitmiyo kilo. Püffff

hayır. hayır. sakın pes etme. şimdi pes edersin bütün bu emeklerin de boşa gidecek. bi insülin direncini tekrardan gözden geçirsen ya da diyetisyene falan gitsen olmaz mı? absolutcum pes edersen öncekilerin de hepsi boşa gider ama. Ayrıca 'Sağlıklı kilo vermek isteyenler baksın' diye bi topic vardı çok da güzel bi listeye benziyordu bi bak istersen oraya..

Ya ne biliim valla bu kadar çabalıyorum çabalıyorum sonuç hep sıfır. Bazen pes ediyorum. Galiba dediğin gibi benim diyetisyen kapısını çalmam lazım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…