- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.461
Yakarcım afiyet olsun.Menü
Sabah
Bol yeşillik biraz peynir 3 zeytin
1dilim ekmek
Öğle
2 yk yoğurt 1tabak patlıcan yemeği 1 dilim ekmek
Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
Salata 3 yk kuru fasulye
Ara
1 kurabiye 1kepekli kremalı bisküvi
Absolutcum kendine gelmene çok sevindim. Yinede kendini fazla yorma. Sana burda ihyiyacımız var.İyi haftalar kızlarr... Allah'ım yeniden doğmuş gibiyim... Salı gününden beri yatıyordum daha dün kendime geldim. Ateşim düştü, boğazımın ağrısı geçti. Oh beeee :) Şimdi hastalık sebebiyle zorla maruz bırakıldığım "ye ye, hastasın sen " baskılarına karşı çıkabilirim. Gerçi el bebek gül bebek bakılmak güzel oluyordu ama yinede Allah hastalık vermesin..
Bu hafta olayım varr bana yardım edinn..
Haftaya kayınvalide ve kayınpeder geliyor... 5 gün bende kalacaklarKayınvalide çok iyidir ama çok memnuniyetsiz bir kadındır malesef. O yüzden çok güzel sofralar hazırlamam lazım, evin altını üstünü getirip temizlik yapmam lazım. Ayvayı yedim yani. Hastalıktan yeni kalktım inşallah yine hasta olmam.. Neyse konuya döneyim. Şimdi ben düşünüyorum düşünüyorum aklıma hiçbişi gelmiyor. Ne pişiricem ben yaaa..
Hem çok diyetin dışında olmayan, hem çok zor olmayan ( yani bilmediğim çok zor bir yemeği yapmaya çalışırsam muhtemelen berbat ederim ) hem de sofraya koyunca vauuww diyebilecekleri kadar iyi yemekler yapmalıyım..
Hadi bakalım önerileri bekliyorummmm
Absolutcum kolay gelsin gulum simdi balik ta bol 2 gun de balik la gecistir bi gun tava kizartmasi baska bi gun bugulamaCanımm çok teşekkürler, :)
fırında sebzeli tavuk yapabilirim, sebzeli pilav yapabilirim. kuru fasulye yapabilirim. diğerlerini bilmiyorum
mutfak konusunda çok hamarat olduğum söylenemez
Yakarcım afiyet olsun.
Absolutcum kendine gelmene çok sevindim. Yinede kendini fazla yorma. Sana burda ihyiyacımız var.
Bu günkü menüm
sabah bir dilim ekmek , beyaz peynir çay
öğle ton balığı nir dişşm ekmek salata
ara kayısı ve form bisküvi
aksam 5-6 kaşık kabak yemeği yoğurt bir dilim ekmek.
Saat 10 gibi çok acıktım 1 mandalina ve 3 tane form bisküvi yedim.
Günaydın
4 gün iş yerinden izin aldım. Evdeyim.
Ama annelik de izinli olamıyorsun sabah erkenden kalktım .çocukları okula gondereyim spor yaparim.
Selam kizlar
Gordugum kadariyla gayet guzel gidiyorsunuz tebrik ederimmm
Absolutcum kolay gelsin gulum simdi balik ta bol 2 gun de balik la gecistir bi gun tava kizartmasi baska bi gun bugulama
Izmir kofte (firinda)
Aklima geldikce yazarim yine
Absolutcum moralini hiç bozma. Vereceksin inş.Arkadas bir insanin kilosu 1 gr oynamazmi yaaahala 91,9 kg.. Yok yani bu bu 90-92 arasi bir takildim, neredeyse 2 aydir falan surekli ayni kilolardayim valla moralim bozuluyo
Absolutcum moralini hiç bozma. Vereceksin inş.
Dün bi tv programında hanımlar bir zayıflama cayı tarifi gördüm ama bildiğimiz tariflerden biraz farklı. Ve bildiğimiz biberiye yeşilçay gibi malzemeler değil. Denemedim. denemeli miyim bilmiyorum hanımlar.
Absoutcum bende öyle düşünüyorum. Muhakkak zararları vardır. Zaten bu çayın içindede oolong. Hibiskus gibi şeyler var ki hiç duymadım. Ama şu elma karanfil nasıl yapılıyo tatlım?Absolut123 .!.:Insallah canim yaa.. Bende artik biraz kilo gitsin istiyorum
Caylarla ilgili olarak benim bir prof hocam var. beslenme profesoru universitede. Hazir satilan zayiflama caylari veya gramajini bilmeden yaptiginiz zayiflama caylari sadece vucutta yag yakacak kadar akilli degiller, bunlarla kür yaptığında mutlaka iceride baska dokulardan da eksiltme yapabilir diyip kesinlikle bana kulanmamami soylemisti. ( yani kalp dokularini eritmedigini ne biliyosun dedi, oyle korktum ki hayatta kullanmam valla )
Ama bizim gecen gun paylastigimiz, elmali karanfilli, yada ananasli vs ( meyveli ) metabolizma hizlandiran karisimlari da sormuştum onların zarari olmadigini soyledi.
Hımmm hatırladım cnm şimdi. Çook tşk ederim. Kesin yapıcam bunu.Diyetisyenin verdigi yag yakici karisim
3 litre su
3 tane elma (kabuklariyla 4-5 bolunecek)
1 tane limon (4-5 bolunecek)
1 tane cubuk tarcin
1 tatli kasigi tane karabiber
1 tatli kasigi tane karanfil
Tenceye koyup 1 tasim kaynatilacak cok degil
Soguyunca suzup dolaba koyulacak
SABAH = 1 Sb
AKSAM = 1 Sb Yemeklerden sonra icilecek
Daykocum paylaşmıştı bu tarifi.. Bir kaç sene önce taylan kümeliden duymuştum bende. Ofiste yapıp içiyoduk. Tadıda çok güzel kokusuda :)
hayır. hayır.Benim moralim bozuldu yaasimdi etap degerlendirme raporuna baktım. 90.2'ye kadar düşmüşüm. Şimdi 92.2 oldum valla nerdeyse herseyi bırakmak üzereyim.. Diyet miyet bıktım yaa.. Yesemde yemesemde gitmiyo kilo. Püffff
Ya ne biliim valla bu kadar çabalıyorum çabalıyorum sonuç hep sıfır. Bazen pes ediyorum. Galiba dediğin gibi benim diyetisyen kapısını çalmam lazım yinehayır. hayır.sakın pes etme. şimdi pes edersin bütün bu emeklerin de boşa gidecek. bi insülin direncini tekrardan gözden geçirsen ya da diyetisyene falan gitsen olmaz mı? absolutcum pes edersen öncekilerin de hepsi boşa gider ama. Ayrıca 'Sağlıklı kilo vermek isteyenler baksın' diye bi topic vardı çok da güzel bi listeye benziyordu bi bak istersen oraya..
neden olmasın)) muhakkak etkisi olacaktır ve kesinlikle biliryorlar bu işi. ma pesss etttmee.Ya ne biliim valla bu kadar çabalıyorum çabalıyorum sonuç hep sıfır. Bazen pes ediyorum. Galiba dediğin gibi benim diyetisyen kapısını çalmam lazım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?