Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sakın pes etme.bırakırsan 92 değil 102 olursun.kendinden biliyorum.61 takıldım.gitmedi bende yok yoruldum yok ameliyat olucam dedim.65 oldum. Daha da göremiyorum o kiloyu. Vardır farkında olmadan yaptığın yanlış birsey. Onu bulmaya çalış.

Günaydın kızlar,

Kilo bildirimi zamanı...

***14.TAKIM 384. ETAP ***

Dayko 86,20 / / / %
Yakar76 65,10 / / / %
meksilina 55,20 / / / %

14.TAKIM ORTALAMASI %

***14.TAKIM 384. ETAP ***

Dayko 86,20 / 85,6 / 0,6 / % 0,69
Yakar76 65,10 / 64,8 / 0,3 / % 0,46
meksilina 55,20 / 54,8 / 0,4 / % 0,72

14.TAKIM ORTALAMASI % 0,62 [/QUOTE/]

Selam kizlar
Yakarcim duzelttim canim
Absolut inanamiyorum sana birakmak ne demek birakirsan arkadaslarin dedigi gibi 100 ler degil 120 ker kapida sakin arkadasim degerlerine bir baktir gerekiyorsa ilac kullanirsin canim
Bu ara datebrik ederim kizlar

Kaptancimm buralardasin demi listeyi paylasim alanina tasirsin demi canim ben yapinca renklendirmeler karmakarisik oluyor

ekledim ben listeyi canım benim. tebrikler tekrar..

tamam tamam bırakmıyorum diyeti. burdayım bi yere gitmiyorum :)

bugünkü menümü de yazayım,

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği 147
1 dilim beyaz peynir, 71
2 dilim salam 105

ara
1 mandalina 38

Öğle ve akşama hala bişey bulamadım.

yarın kayınvalideler geliyo, dünden beri temizlik yapıyorum. Allah'ım ne kadar pismişim :) temizle temizle bitmedi ev daha yemek yapıcam, alışverişe gidicem çok işim varrrrr çookkkkk

şimdiden herkese iyi hafta sonları kızlarrr öptümm

Dun oglen 1 mandalina sonrasi aksam yine ton balikli light sandvic yedim. Yemeklerimi yaptim Sonra uyuyakalmisim yorgunluktan. Bugun kalktim pilav pisirdim kek yaptim. Simdi bi mercimek koftesi yapicam sonra bi yerleri supurucem son kez bitti gitti :)

Bu sabah 91,7 kg ciktim huuuu 500 gr gitmisss

Cok az yiyip cok hareket edince gidiyomus demekki

Kizlar gunaydin bir kacgundur dikkat ediyorum katilimda paylasimda az birseyler yapalim yeni uye cagiralimmi.hareket gelsin ne dersiniz

Kizlar paylasim alanini okurmusunuz Birsey yazdim size danismadan
Berilcim teşekkürler bende günlerdir katılmak isteyen var mı diye bakıyorum ama yetişemiyorum hiç. Canlanslım artık diii miii

Bugün geç uyandığım ve işe gitmeden sabah ve öğleyi birleştirerek biraz fazla kaçırdım. Ama akşama daha hafif bir menü hazırlayacağım.

Selam guzeller
Haftasonu az bi kacamaklarim oldu
Tamam tamam itiraf ediyorum cokkk kacirdim 400 gr arti olarak utanarak geldim buraya aysonu hedefime -1 kilo kaldi insallah haftasonu tutturacagim onu da

Selam guzeller
Haftasonu az bi kacamaklarim oldu
Tamam tamam itiraf ediyorum cokkk kacirdim 400 gr arti olarak utanarak geldim buraya aysonu hedefime -1 kilo kaldi insallah haftasonu tutturacagim onu da
Daykocum ay sonu hedefine 1 kilo kalmış haaa. Çok iii yaa harikasın. Sen o 1 kiloyu da bu hafta verirsin zaten.

Kizlar paylasim alanini okurmusunuz Birsey yazdim size danismadan
Hosgeldin takimimiza
Yeni arkadaslar icin haklisin cok az kisi kaldik bunu puskuut de onermisti bize ama takimlari birlestirme konusunda ben birsey diyemem canim herkes isterse benim icin sorun olmaz her turlu uyum saglarim ortama kaptanimizla gorusun en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…