- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.501
Aynen canim ay sonu hedefim 85 di gecen cuma 85,6 idim haftasonu kacirmasaydim daha guzel olurdu da bi nevi kutlama yaptik kendi aramizda buna sukur yine de bekledigimden az almisimDaykocum ay sonu hedefine 1 kilo kalmış haaa. Çok iii yaa harikasın. Sen o 1 kiloyu da bu hafta verirsin zaten.
2 kilomu canim ne yedin oyle sasirdim valla belkide odem vardir vucudun da hepsi yemekten degildirMerhaba kizlar
Haftasonu tam bir rezaleti . Yeme krizine girdim. Tam 2 kilo artıdayim
Bugün oruç tuttum.zavallı midem dinlenir belki.güya 2 gün lahana çorbası ile güzel kilo verecektim. Ne zaman kendimi baskı altına alSam sonuç hüsran.
Yanliz yeni gelecekleri hemen listeye almayalim benim fikrim bu sonra ya paylasim yapmiyorlar ya bildirim yapmiyorlar kotu oluyor takim icin paylasimi gectim cuma gunleri bildirimde mi yapamaz insanIlk etapta yeni uye avina cikalim.birlesmeyi Sonra dusunuruz.merak etmeyin kizlar uye cagirma isini ben bakiyorum hep.
QUOTE="dayko, post: 37496813, member: 582682"]2 kilomu canim ne yedin oyle sasirdim valla belkide odem vardir vucudun da hepsi yemekten degildir
Neyse hafta sonuna kadar toparlarsin canim
Bu lahanayi bende cok okudum ama bilemiyorum.yapan olacaksa yol arkadasi olurum
Bilmemmi onlariYanliz yeni gelecekleri hemen listeye almayalim benim fikrim bu sonra ya paylasim yapmiyorlar ya bildirim yapmiyorlar kotu oluyor takim icin paylasimi gectim cuma gunleri bildirimde mi yapamaz insan
Ben 90+ gurubundayim birde oradaki arkadaslara da duyururum davet ederim bir kere onlari da
Ne yapiyim ben malzeme lazim.corba eksirmi yarina bilemedim.gel aksamdan taze pisirelim.sabah baslayalim.Pişmiş hazır dolapta duruyor. Yarın başlayabilir im
Sen denemusmiydin lahanayi.nasildi sonucPişmiş hazır dolapta duruyor. Yarın başlayabilir im
Sen denemusmiydin lahanayi.nasildi sonuc
Topigi var bir incele istersen.belki kilo verir motive olursun.o kim tutar seni Canim yaHanımlar hafta sonu bende sürekli diyeti bozup pazartesi tekrar başlıyorum ama öyle 1 seferlik falan değil her hafta sonu oluyo. Aslında hafta sonundan dönüşlerde detoks uygulasam ii olacak ama üşeniyorum. Lahana nasıl oluyo ki.
Yapiyozmu
Yapalim dersen ben malzeme aliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?