Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay cok uzuldum gunlerdir uye bekliyorum.davet ettim 3 dakika icinde cevap yazdim davet ettim.arkadas yazisini takip etmeyede tenezzül etmedin baska takima gitmis.anliyacaginiz kimse Yok kizlar

Ay cok uzuldum gunlerdir uye bekliyorum.davet ettim 3 dakika icinde cevap yazdim davet ettim.arkadas yazisini takip etmeyede tenezzül etmedin baska takima gitmis.anliyacaginiz kimse Yok kizlar

Sağol canım ya ne yapalım biz Bize yetecegiz artık

Kizlar Ben beril 3 kizim var.ikizler 15 olacak, minisim 2.5.ögretmendim istifa ettim.4. takimin kaptan yardimcisiyim.cumalari paylasim hesap vs.yardim ederim.az ve öz devam edelim simdilik
Masallah canim Allah uzun omur versin hayirli evlat olsunlar
Ben de ayse Tekirdag`liyim 14 yasinda 1 kizim var 37 yasindayim calismiyorum
Bilmemmi onlari
Heveslenir gelirler Liste diye tuttururlar sonrasi vinnnn turizm
Ortalamayi etkilemese herkesin kendi secimi derim ama bizi de etkiliyor o zaman uzuluyor hatta sinir oluyorum

Ne o lahanayami basladin beril ?

Selam 14. Takimin hatunlari . İyi zayiflamalar dilerim
Hosgeldin canim tesekkur ederiz

Yapalım ya 3 gün lahana çorbası içelim bakalım ne olacak. 3 günden fazla dayanan görmedim topiclerde.

Anacim ben yemegini zor yiyorum corbasini hic icemem herhalde

Huuuuuuuu napıyonuz be yaaa :)

bende biliyosunuz kayınvalideler bende.. Yarın sınavım var. Ders mi çalışayım, yemek mi yapayım sohbet mi edeyim ne edeyim bilemedim.. :)

neyse şimdilik bi vukuat yok.. :)

Yemek konusunda dikkat ediyorum. dün bi tek program karıştı. öğle yemeğini saat 4'te yiyince, akşam 10'da çok acıktım. 1 Tane poğaça yedim. onun dışında hiç ne tatlı yedim ne abuk sabuk bişi yedim. zaten evin içinde dört dönüyorum. :)

Sabahtan beri yazılanları şimdi okudum noluyo, takımları mı birleştiriyoruz ??

Kızzzzz daykoooooo adaşmışız

Kızlarrr, Meksilina ve Yakar ve tabiki ben.. Bu hafta sonu diyeti bozma, akşamları açlıktan gözümüzün dönmesi durumuna bi son verelim. Bak valla herşeyin üstesinden gelebilecek insanlarız. Hadi bu hafta deneyelim. bugün başlamış olalım. Cumaya 4 gün daha var. 4 günde 2 kilo verebilen insanlar var. O kadar olmasak bile azıcık spor yapalım, azıcık şu ağzımızı tutalım. Bide hakikakten akşam yemeğinden önce bi uğrayıp, şunu şunu yiyeceğim diye yazalım. belki işe yarar. Bak valla böyle gelip gelip ağlıyoruz burda olmuyo falan diye. İSTERSEK OLURRRR

Kolay gelsin canim sinavinda da basarilar
Bence de bu hafta 1.olmaliyiz artik eski gunlerdeki gibi haydi bakalim cumayi merakla bekliyorum

sabah
klasik kahvaltı yaptım

öğlen yine kahvaltı yaptım :)

akşam da ;
avuç içi kadar et yedim
tarhana çorbası içtim
birde salata yedim

sabah
klasik kahvaltı yaptım

öğlen yine kahvaltı yaptım :)

akşam da ;
avuç içi kadar et yedim
tarhana çorbası içtim
birde salata yedim
Evet yaaa bencede. Kesinlikle bozmayalım. Ve hergün düzenli bildirim yapalım. Beni hep bu haftasonları bitiriyo yaaa. Ayrıca bildirim yapmadan önce prrşembe günü detoks yapıcam arkadaşıma diyetisyen vermişti, onu uygulayacağım.

Haydi kızlarrr ümitsizliğe kapılmak yokk.. Boşvermek yokk.. 1 kerecik deyip devamlı kaçamak yapmak yokk..
Bugün sabah 1/2 dilim ekmekle 1 çatal peynir yedim.
Öğlen büyükçe bir sütlü tarçınlı kahve içtim.

Biraz önce büyük bir salata yedim. Yanında ızgara tavuk ile.

Saat 8-9 gibi acıkırım biliyorum. Çok geç olmadan, 3-4 tane etli sarma ile yoğurt yerim.

Bende menü yazayım

1bardak limonlu su
Bir yumurta çok az peynir domates salatalık
Bir Türk Kahvesi
1tabak lahana çorbası
1mandalina
Akşam
1 tabak lahana çorbası
Çok aç olursam mandalina
Spor olarak ip atladım ve mekik çektim.

Sabah ve öğle nerdeyse hiç birşey yememissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…