Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet canımcımm.. Salı perşembe kurs var ya.. Sabah koştur koştur kursa gidiyorum. Kafeteryadan bi sütlü kahve içiyorum sadece. :)
Sen lahana olayına girdin galiba. Hadi ha gayret inşallah tamamlarsın

Evet lahana ya başladım ama sabah kes sen beni lahana yiyemem. O yüzden sabah yumurta peynir falan yerim diye plan yapıyorum.bu gel gitler den yoruldum. Bir an önce bu iş bitmeli.

Evet lahana ya başladım ama sabah kes sen beni lahana yiyemem. O yüzden sabah yumurta peynir falan yerim diye plan yapıyorum.bu gel gitler den yoruldum. Bir an önce bu iş bitmeli.
Valla ne yalan soyliyim zor is lahana... Allah yardimcin olsun. Kilo vermek icin girmedigimiz sekil kalmadi :)

Bende aksam cok gec olmadan yazdigim menuyu yedim bugunluk yemek olayini kapadim. Birde su icmeyi unutmazsam cok super olacak :)

Merhaba
Lahana yedim az önce. Yok böyle zulüm
Ama devam kızlar. Yoğurt kürüne de başladım. Hadi bakalım diyorum. Başlamak değil istikrar önemli diyerek kendime ve teselli veriyorum

Merhaba
Lahana yedim az önce. Yok böyle zulüm
Ama devam kızlar. Yoğurt kürüne de başladım. Hadi bakalım diyorum. Başlamak değil istikrar önemli diyerek kendime ve teselli veriyorum
helal helall.. devam et canım benim.. hiç bozma..

huuu herkes ne durumda huuuu ??? :)

ben sabah menemen yedim. 1 dilim kızarmış ekmek ve yanında çay ile (95 kalori )

öğlen sütlü kahve içtim, 2 ısırık börek yedim. (140 kalori )

öğleden sonra saat 3 gibi ekmek arası ızgara balık yedim. ( bütün ekmeğimi bitirmedim ) ( abbowww hesapladım neredeyse 400 kalori almışım )
yinede çok ekmek yemiş olduğum için şu anda mandalina falan takılıyorum. Gece çok çok acıkırsam, 1 avuç badem yerim. sivribiber domates falan yerim. Daha fazla kalori almamam lazım :)

bugün bayaa bi yürüdük neyseki. sabah 12'de bi başladık dolaşmaya, akşam 5'te girdik eve, heryeri dolaştık.

Allah'ımm yarın kayınvalideler gidiyo.. Yarın kurstan dönünce ayaklarımı uzatıp yatıcam.. oh beee :) Allah kimseye benimki gibi kayınvalide vermesin. Süper meraklı, herşeyi bilen, hiçbişeyden memnun olmayan, sürekli konuşan, sürekli sızlanan.. Kral sofrası hazırladım, genede yaranamadım. Oh gidiyo ohhh ömrümü yedi yaa

Teşekkür Ederim Beril
merhaba herkese karşınızda ne kadar şok diyet varsa denemiş biri var başka bir şok diyet denemek istemiyorum. ama çok hızlı kilo vermem lazım biraz fazla kilom varda:)

şok diyet yapmak istemiyorum zaten çok zararlı fazlasıyla geri alıyorsun ama zaten kilom fazla olduğu için ilk hafta hızlı veririm diye bekliyorum. detoks ne öneririrsin canım

ay ben abur cubur yiye yiye sıkıntıdan kilo aldım. bildiğin seviyorum yemek yemeyi hatta tok olsam bile yerim sevdiğim şeyleri marifet değil bir de bünyem müsait kilo almaya hızlıca öyle sen kaç kilosun nasıl verdin canım

Canim telden yaziyom idare et yarin net gelsin bi daha ayrintili yazarim

Kararlimisin bu kez
Inandinmi yoksa diger denemeler gibimi diyete basladin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…