- 29 Ekim 2014
- 53
- 75
- 18
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.561
Desene 20 Kilo yerlesemeden gidecekBeril benim adım esra bu arada.. ben yarın diyete başlıcam ya çok heycanlıyım. Hemen pilates videosu indirdim. Ya ben hep kararlı başlıyorum geçen sene 92yi görmüştüm bak bir yılda aldım 20 kilo. Bırakır bırakmaz geri alıyorum maalesef. ama bu sefer çok sinirliyim ve kararlıyım. ama daha çok sinirliyim. sağlıklı beslenerek hızlı kilo veriliyordur umarım :S
Bence walk at home dene
Insallah Kilo verirken heyecanina ortak ettigin. Icin sagol kuzuminşallah beril yarın sabah ne kadar az yiyeceğimi ve ne kadar mutlu olacağımı düşünüyorum.
Insallah Kilo verirken heyecanina ortak ettigin. Icin sagol kuzum
Hosgeldin canim ben berilMerhaba herkese :)
28 yasindayim, masa basi calisan muhendisim. yaklasik 13 kilo fazlam var. (En azindan eskiden oldugum kilolara ulasabilmem icin)
Henuz forumda yeniyim. Bir arkadasimin tavsiyesi uzerine uye oldum. Umarim faydali olabilirim sizlere :)
Merhaba herkese :)
28 yasindayim, masa basi calisan muhendisim. yaklasik 13 kilo fazlam var. (En azindan eskiden oldugum kilolara ulasabilmem icin)
Henuz forumda yeniyim. Bir arkadasimin tavsiyesi uzerine uye oldum. Umarim faydali olabilirim sizlere :)
Iyi gecelersağol beril çok ilgilendin benimle inan uyumam lazım işe gideceğim sabah ama heycandan uyuyamıyorum
Hemde ne hos oldu gelisiniz canim yabende bir arkadaşın tavsiyesiyle geldim. Hoşgeldik bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?