Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Beril benim adım esra bu arada.. ben yarın diyete başlıcam ya çok heycanlıyım. Hemen pilates videosu indirdim. Ya ben hep kararlı başlıyorum geçen sene 92yi görmüştüm bak bir yılda aldım 20 kilo. Bırakır bırakmaz geri alıyorum maalesef. ama bu sefer çok sinirliyim ve kararlıyım. ama daha çok sinirliyim. sağlıklı beslenerek hızlı kilo veriliyordur umarım :S

Nasil bir diyet uygulamayi dusunuyorsun
Biz saglikli yemeyi ogreniyoruz
Yediklerizi
Ysziyoruz menüyü yorumluyoruz porsiyon mikrari vs..,, su vazgecilmezimiz

Desene 20 Kilo yerlesemeden gidecek

Bence hizli baslama sikilirsin hafta hafta temponu arttir
Plates zayif ladan ziyade vücut sekillendirir bence Kilo vermeye bir basla sonra platese gec suan efor sarfetmen lazim

yani aslında diyetimde neleri yemeyeceğimle başladım.
patetes,beyaz ekmek, yağlı şeyler, abur cubur, dışardan yemek yok, çikolata vb. yok.
tabaklarımı ve porsiyonlarımı küçülteceğim. ben çalışmaya başladım ve çok yoğun çalışıyorum. esnek çalışma saatlerim var işte zaten çok yoruluyorum. Eve gelince tempolu bir şey yaparsam bayılırım. O yüzden bilinçli seçtim pilatesi sıkılaşarak zayıflarım dedim.

Esra yeni bir arkadas daha cagirdim. Yarin yeni bir doneme hep birlikte basliyoruz inan bu kez basaracaksin

Merhaba herkese :)

28 yasindayim, masa basi calisan muhendisim. yaklasik 13 kilo fazlam var. (En azindan eskiden oldugum kilolara ulasabilmem icin)
Henuz forumda yeniyim. Bir arkadasimin tavsiyesi uzerine uye oldum. Umarim faydali olabilirim sizlere :)

Hosgeldin canim ben beril
Ikinizin gelmesin cok sevindim yarin öbür kizlarda gelir süper olur

bende bir arkadaşın tavsiyesiyle geldim. Hoşgeldik bence

Prelsty umarim yanlis yazmadim
Daha önce diyet yaptinmi
Nasil Kilo aldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…