Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet bence de hosgeldik :)

Ne guzel pozitif bir grup :) Pozitif ve neseli insanlari seviyorum :)) Ben TR den 1 saat ileriyim. Bu yuzden benim de yataga gitme vaktim geldi simdilik. Cok memnun oldum inizle de tanistigima.

Yarin daha erken saatte girip daha detayli tanisalim o halde :)

Yarın planladığım menümü yazıyorum.
Sabah 1 parça peynir, 5 zeytin, domates salatalık, şekersiz çay, bir dilim kepek ekmeği
ara öğün ; 1 elma
öğle ; çorba, salata
ara öğün :kahve
akşam : (henüz planlamadım)

Yarın sabah görüşürüz o zaman canım :)

Prelsty umarim yanlis yazmadim
Daha önce diyet yaptinmi
Nasil Kilo aldin

Tamamen hareketsizlikten. Eskiden cok hareketliydim, yerimde duramazdim, Simdi ise yerimden kalkmiyorum is yuzunden.

Bir de kotu bir huyu var, mutsuz olunca kendimi yemekle mutlu etmeye calisiyorum. Ozellikle de gectigimiz 1 sene biraz sikintili gecti ama bitti simdi o sikintilar :)

Yine neseli ben geldi :) Simdi kilolardan kurtulma vakti :) Diyet pek yapmadim ama abur cuburu birakirsam diyet yerine gecer sanirim.

Anladim mutsuz olunca yemek yerine bana Gel birazda hareket olur gibi ne dersin

Eger sevmeme gibi bir durumunuz yoksa kahvaltiye 1 adet yumurta ekleyin. Gun icindeki etkisi muhtesem oluyor. :)

Bazen bizdede oluyor huzun vs.,, bizler burda zayiflarken aile gibi oluyoruz

bende sıkıntılıyken yemeye veriyorum(dum) kendimi. severim yumurtayı ama akşam et pişirmeye fırsatım olmaz diye akşam haşlarım belki dedim.

Sabah etkisi daha iyi oluyor, hem tok tutuyor hem de bol su iciriyor.

Ben pratik olsun diye soyle yapiyorum :

1 adet tam tahil ekmek diliminin ortasini cikariyorum, kenar kisimlari kare olusturacak sekilde biraz orta kisimlarindan da birakiyorum.

Seramik (ya da teflon) tavaya minicik yag koyuyorum, yag tabakasi ekmegin bos orta kismina gelecek sekilde ekmegi koyuyorum. Ve yumurtayi tam bu bosluga kiriyorum, agzini kapayiyorum, alti pismeye yakin spatulayla ters ceirip diger kismini pisiriyorum. Hem cok lezzetli hem pratik hem de tok tutuyor.

Bu sefer kesin gittim :) iyi geceler tekrardan.

Ben bunu ikizlere yapardim
tamam uyuyorum yarın bekliyorum ama mesajlarını göremem işten ama akşam okurum :)
Tmm sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…