- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.601
Berilcim günaydın cnm. Nasılsın tatlım? takım kaptanımız absolut tatlım.Dayko
Yakar
Meksi
2 yeni arkadasta gruba katildi sohbette güzeldi. Umarim daha sik gelirsinizde motivasyonu tavan yaptirirsiniz
Bu arada kaptan Kim yada varmi
Karatay Mi yapiyon iki ögünBerilcim günaydın cnm. Nasılsın tatlım? takım kaptanımız absolut tatlım.
Bu aradaPrelestniy ve S sudenazlikiz hoşgeldıniz takımımıza. Azmin elinden hiçbişey hiçnirşey kurtulmaz. Başarılar dilerim.
Hemen menümü yazayım.
sabah ve öğle: 2 dilim ekmekli tost. Yeşillik. Çay.
Ara: 2 kayısı. 1 meyve
Akşam.: az yağda pişirilmiş balık salata şalgam suyu.
öğretmen olduğum için öğlen başlıyo benim iş. Bu yüzden sabah ve öğleni birleştiriyorum.
Yok cnm karatayı pek bilmiyorum ben o gün evde ne yapabiliyorsam ona göre yiyorum ama ençok dikkat ettiğim şey protein muhakjak almak. Kastan erime olsun istemiyorum çünkü.beril77 .!.:Karatay Mi yapiyon iki ögün
Ama bence güzel
Tesekkurler, hosbuldukMerhaba kızlar
Maşallah geçmişi okuyunca kadar zaman geçti
Yeni Gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Ne güzel takım canlanmiş.
Sen isi bitirmissin,Tesekkurler, hosbulduk
Yeni basladik, heyecanliyiz
Suan isteyim, bi bosluk oldu hemen girip bakayim dedim, ne var ne yok diye.
Ben de bugun hayatimda ilk defa 65 i gordum sabah tartidaVe umairm son kez
Ben dun aksam yazamadim ama 13 kilo fazlam var ve 9 kiloyu son 6 ay icinde aldim ve hatta son 5 kiloyu gectigimiz ay almis bulunmaktayim. Kendime engel de olmadim bu kilolari alirken, kontrolsuz bir sekilde yedim.
Ama artik kontrolu elime aliyorum. Kendime hedefler koydum.
1. hedef onumuzdeki hafta cumaya kadar (10 gunde) min 3 kilo dan kurtulmak. Cunku biliyorum ki suan bu 65 in icinde odem de var. Yoksa insan gunde 300-500 gr kilo almaz mutemadiyen.
Ondan sonrasinda da her hafta 1 er kilo olarak toplamda 10 haftada 52 kiloya ulasmak.
Bugun itibari ile lahana corbasi diyetine girdim. Normalde 7 gunluk bir diyet, ben 4 bun yapacagim. 2 gun ara verip tekrar 5 gun yapacagim. Bu surecte min 3 kilo veririm diye dusunuyorum. sonra normal saglikli beslenme duzenine gececegim, protein agirlikli olarak.
Gunde 20 + 20 dk tempolu yuruyorum zorunlu olarak. Kursum olmaidgi gunlerde de 40 dakika spor yapmaya baslayacagim tekrardan.
Cok uzun yazdim. Bugunku menum asagida -biraz zayif ama yukarda aciklamasini yaptim.
Sabah
1 kepce lahana corbasi
Aralarda
2 bardak yaseminli yesil cay
2 bardak su
Ogle
2 kepce lahana corbasi
Lahana corbasindan yanimda da getirdim, aciktikca icerim artik :))
Benim corbam aslinda pure haline getirilmis lahana haslamasindan ibaret - icinde baska birsey yok. Ama sevdim tadini :)
Ben ise doneyim, yine gelirim aksam :)
Ben icine hic bisey katmadim, lahanayi robottan gecirip az hasladim. sonra icine cok az sirke ve limon suyu koyarak ictim. tuz bile katmadim. Normalde corba tarifinde sogan, domates biber ve maydonoz vs de olmasi gerekiyor. Ama sogan malesef mideme dokunuyor, domates ve biber burada cok pahali, nadiren aliyorum, maydonoz da evde yoktu, sade oldu benimki :)Sen isi bitirmissin,
Azmine bilgine hayranim sekerim.o lahana corbasini pzt denemek icin pisirdim ama icemeyip cöpe döktüm.sen Nasil sevdin kuzum
Ay bunu gecen yil ebru diye bir arkadasla yapardik.her cuma Birsey alirdik.cok ise yariyor bencede.Ben icine hic bisey katmadim, lahanayi robottan gecirip az hasladim. sonra icine cok az sirke ve limon suyu koyarak ictim. tuz bile katmadim. Normalde corba tarifinde sogan, domates biber ve maydonoz vs de olmasi gerekiyor. Ama sogan malesef mideme dokunuyor, domates ve biber burada cok pahali, nadiren aliyorum, maydonoz da evde yoktu, sade oldu benimki :)
Lahana yemeyeli 1 sene olmustur. Ozlemisim belki de ben de anlamadim :)
60kilonun altina dustugumde giden her kilo icin kendime odul koyuyorum.
Her giden kilonun ardindan hosuma giden bir taki ya da giysi satin alacagim. Motivasyonu yuksek tutmak onemli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?