Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay bunu gecen yil ebru diye bir arkadasla yapardik.her cuma Birsey alirdik.cok ise yariyor bencede.
Lahanami adini bile duymak istemiyorum Benim corba igrencti.
Ama bunu kac Gun yapacan cok yanlis bir beslenme
Hediye gercekten motivasyona tavan yaptiriyor

Senin kac kilo fazlan var?
Profil fotosunda ki sen misin? Eger oyleyse burda ne isin var diyecegim de

Selam canim hosgeldin

Teşekkür Ederim Beril
merhaba herkese karşınızda ne kadar şok diyet varsa denemiş biri var başka bir şok diyet denemek istemiyorum. ama çok hızlı kilo vermem lazım biraz fazla kilom varda:)

Selam kızlarrr hoşgeldiniz. Beril sanada çok teşekkürler :)

Takımın kaptanı benim ama izne ayrılmıştım. Hastalık sebebiyle. Sonrada misafirlerim geldi 5 gündür bende kalıyorlardı. Neyseki artık tamamen diyetime konsantre hayatıma devam edebilirim :)

Bugün yediklerimi yazayım,
Sabah 2 dilim ekmek
Beyaz peynir
Domates salatalık vs yedim

Arada 1 sütlü kahve içtim.

Şimdi 6 tane etli yaprak sarma ve yoğurt yedim.

Akşamada hafif bişeyler yiyeceğim inşallah :)

Bugün yeniden spora başlıyorum ama çok hafif yapıcam. Yarın bildirim var bakalım durumlar ne olacak :)

Tatlım tebirik ederim seni. Tüm bunları öye güzel yazmışsınki başarılı olacağın şimdiden belli. fakat listeye girmek için ikş hafta deneme süresini doldurman gerek diye biliyorum ancak kaptanımız daha Doğru bilgş verecektir tatlım. bide biraz kendşnden bahsedermisin seni tanıyalım.

ben sagliksiz buluyorum bir kac gun ok detox icin ama fazlasi saglikli gelmiyor bana

kaptan halleder bunu canim yanlis birsey yapmayacak kadar bilinclisin ama bu diyetin hosuma gitmedi bilesin.

Hediye gercekten motivasyona tavan yaptiriyor

Senin kac kilo fazlan var?
Profil fotosunda ki sen misin? Eger oyleyse burda ne isin var diyecegim de
benim canim ama ben 10 aydir hastayim biraz yaglandim suan.8 kilo versem ayni halimde olacam birde boy 176 ya kapatiyor ayiplarimi

yerine kaptan oldum ya vekil fahri kaptan.onemli degil canim bir katkim olduysa ne mutlu bana.yardimcin kim

guzel görünüyor yarin bakalim sonuclar ne olacak.kilo veremeyenler cezalari hazirlasammi diye ic sesim ciglik atiyor
Merhaba kızlar bende lahana yiyorum ama sabah yiyemiyorum. Sabah yumurta yiyorum. İnşallah güzel sonuclar alırsın. Ben haftasonu yaptım kaçamağı telafi etmeye çalışıyorum.
Canim senide yarisacaktik ama ben o corbaya dayanamadim hakkini helal et

Tesekkur ederim :)

Genel olarak tanitmaya calisayim,

28 yasinda bekar muhendis bir bayanim
Ozel bir sirkette muhendislik(masa basi isi ) yapiyorum. Benim isim hesap kitap ve inanilmaz yogun. O yuzden bazen yerimden bile kalkmiyorum gun boyu. (sabah 8bucuk aksam 19:00 ama asla 19:00 da cikamiyorum, genel de22:00 - 23:00 allah ne verdiyse)

Bu arada yurtdisindayim. Rusya - Moskova da yasiyorum 1 bucuk senedir. Gencliginde cok hareketli olan ben yasam tarzima 180 derece zit calisma hayati ile kilo almaya basladim

Oyle iste. Baska bisey gelmiyor aklima. :)

Sizleri taniyayim

Merhaba
Lahana yedim az önce. Yok böyle zulüm
Ama devam kızlar. Yoğurt kürüne de başladım. Hadi bakalım diyorum. Başlamak değil istikrar önemli diyerek kendime ve teselli veriyorum
afiyet olsun
canım gözün aydın göndermişsin kayınvalıdeyi
yeni arkadaşın paylaştığı lahana diyeti aklıma yattı benim kısmetse denemeyi düşünüyorum beraber yapalım mı kararlaştırıp
Teşekkür Ederim Beril
merhaba herkese karşınızda ne kadar şok diyet varsa denemiş biri var başka bir şok diyet denemek istemiyorum. ama çok hızlı kilo vermem lazım biraz fazla kilom varda:)
canım hoşgeldin
Karsinda 118 kiloyu görmus bir kadin var canim
berilcim teşekkürler sanada takımımız hareketlendi yine sağolasın
şimdi kaç kilosun acaba
hoşgeldin canım ayrıca paylaşım çok güzeldi (lahana diyeti) teşekkürler
Dayko
Yakar
Meksi

2 yeni arkadasta gruba katildi sohbette güzeldi. Umarim daha sik gelirsinizde motivasyonu tavan yaptirirsiniz
Bu arada kaptan Kim yada varmi
canım artık daha da aktif oluruz inşallah ben gece giremiyorum pek eşim evde olunca tablet,pc yada telefonla uğraşınca kötü kötü bakmaya başlıyo sonra
kızlar günaydın tartıda 114.7'yi görmüş beni görmeyin
canım bende 114.6 kg ile başladım nisan ayında şimdi 85 kg yum sen pes etme yeter kilolar bazen direniyor ama sonunda pes ediyorlar :):)
Bugün oruç tuttum.menü mü akşam yazarım.
Allah kabul etsin canım

alinti yapamadim kizlar zamanim yok cikacam
geceleri ben burdayimmmmmmmmmmmm
hareketlensin benim takim ceneme katlanamayinca gelecek bir kapim oldu fenami
suan 78 im canim
simdilik öpüldünüz bir sure gayret edin kaynasin gidecem ben baska bir takima bu gidisle takim takim gezip sonundada ortaya kalacam.canim kaptancim birde artik bir iki uyede 5. takima yonlendirelim yeni kizlar super hela esra var bayilirsiniz.diger arkadasim adin cok zor kisalma yada gercek adini kullanalimmi

ben de tekirdağ'lıyım 37 yaşındayım çalışmıyorum 13 yaşında 1 kızım var
oldum olası kiloluydum hep bu kış karar verdim artık sağlık problemleri de başlamadan kurtulmam lazımdı bu kilolardan 115 kg ile başladım bu sabah 85,2 kg idim
absolutcum yarın hedefiminde altına düşerim inş. yarın sabah bildirim yapıcam kısaca
cuma yarışmalarında bildirdiğim hedef kilomu bile unuttum 70 yada 65 di ama ben kendime hedefler belırliyorum mesala yılbaşına kadar 75 kg olma hedefim var inşallah başarabilirim
:):):)

Tatlım yaşım 28. Öğretmenim. evliyim. Çocuk yok. Hedefim 50. Kilom 54 küsür.

Absolut123 gözün aydın kayınvalidenler gitmiş

sendeki bu pozitif enerjiye bayıldım kendi adıma hiç sıkılmam istediğin kadar çene yapabilirsin canım

Kızlar mesajlarınızı okudum hepinize hoşbulduk diyorum. Çok güzel herkes çok istekli umarım güzel geçer günlerimiz. Bu iyi gitti sağlıklı beslendim. hazır kahve içsem makinadan sütlü çok mu yağlı olur ? Yada sade içeyim en iyisi. Sigarayı da azalttım insan yemeyince içmiyor :)

Çok güzel kilo vermişsin neler yaptın çadır sebzedir sihirli bir kürün var mı canım

Çok güzel kilo vermişsin neler yaptın çadır sebzedir sihirli bir kürün var mı canım
canım başta diyetisyene gittim ramazan bayramından sonra bıraktım diyetisyeni bana ekstra bişi vermiyrdu artık tartıp güzel devam deyip gönderiyordu
sağlıklı beslenmeyi öğrendim şeker kullanmıyorum artık ramazan bayramına kadar çok sıkı diyet yaptım artık biraz daha gevşettim tatlı da yiyorum börekte ama çok az birde spor olmadan olmuyor ben ilk zamanlar her akşam 60 dk koşu bantında hızlı tempoda yürüyordum leslie yaptım eskisi kadar olmasada yapmaya çalışıyorum yine ama tam düzene oturtamadım tabi

Çok güzel yapmışsın canım diyetisyen bi yerden sonra hep aynı devam ediyor. Bence önemli olan yediğini yakmak. Çok yiyen ve fit kalanlarda hep bunu görüyorum. Tabi biz önce sağlıklı ve az yicez spor yapcaz ki kilo verelim :)

Merhaba kızlar
Menu yazayım
İftar
1tabak lahana 1minik kase cacık
Lahana yemek istemiyorum artık.
Yarın Ayça KAYA nın listesi var ya ona başlayacağım.Daldan dala atlıyorum ama en mantıklı gelen o şimdilik
İş yerinden yürüdüm ama yeterli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…