Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah Kabul etsin Birak bu soklari gülüm

Memnun oldum :)
Masallah cok guzel gitmis kilolar. Tebrik ederim gercekten
Hedefe yaklasmissiniz iyice, bundan sonrasinda daha zor isiniz, verilecek kilo miktari azaldikca daha bi inatlasiyo vucut.
Ne kadar surede verdiniz 30 kiloyu?

Tatlım yaşım 28. Öğretmenim. evliyim. Çocuk yok. Hedefim 50. Kilom 54 küsür.

Memnun oldum :)
Yasitiz seninle, ama kilo olarak aramizda 11 kilo var
Kilon fena degil gercekten, en azindan rahatsiz etmiyordur goruntu olarak bendeki kadar.
Ben son donemde hizli bir sekilde aldigimdan giyecek kiyafet bulamiyorum suanda.
Nese ya gidecek ya gidecek bu kilolar

Spordasiniz sanirim hala kimse yokkkkkk
Ben is ardindan spor ardindan yemek yemekle mesguldum ancak gelebildim.

Onceki mesajlari okudum. Az kisiyiz sanirim.

Yarin bildirim gunu sanirim. Bakalim takim ne durumda :)

ben bugunku raporumu yazayim:

Sabah :
1 kucuk kase lahana corbasi (sadece lahana ve sudan olusuyor)

Ogle:
1 buyuk kase lahana corbasi
Arada:
1 kucuk kase lahana corbasi
1 hurma (trabzon hurmasi
Aksam:
3 buyuk kase lahana corbasi (bu sefer soganli ve biberli bol sulu)
1 adet eksi elma

SPOR
Sabah evden ise tempolu yuruyus (gec kaldim kosusu da denebilir) : 15dk
Oglen isten eve tempolu yuruyus 20 dk + evden ise donus (yine gec kaldim kosusu seklinde) : 15 dk

Aksam spor salonunda eliptik bisiklet calismasi :30 dk (225 cal)
Isten eve donus - surunerek denebilir aslinda : 25 dk

Benim evim ve isim arasi yaklasik 1 kilometre - her sabah bu yolu yuruyorum / kosuyorum spor niyetine - tamamen istem disi

Bu arada Beril, ismimin yazimi zor gelebilir, nasil kolayina gelirse oyle yaz, yanlis olmasi sorun degil

Pre desen bile anlarim ben

Saat 12 burda, yatiyorum ben gorusmek uzere

Spordasiniz sanirim hala kimse yokkkkkk

Ben şimdi geldim eve spor olarak gün içinde muhtelif yerlerde bol bol koşturdum :) ama şimdi spor yapcak halim yok
menüm şöyle;
sabah 1 bardak süt, 1 kk peynir(köy peyniri az yağlı olsun diye), 6 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği
ara öğün elma
öğle 1 kase mercimek çorbası, yeşil salata, 2 dilim k. ekmek
ara öğün(birden çıtır simit kokusuna dayanamadım) 1 simit
saat 19.00'da inanılmaz şekerim düştü. bir çikolata yedim
sonra doyamadığımdan :çorba ve yeşil salata yedim
22:00'da 2 mandalina yedim hastayım vitamin olsun diye

maşallah yazınca farkına vardım yemediğim kalmamış

Bu günün en güzel yanı az sigara, az ekmek, ve salata çorba olayını kolay bulmam oldu. çikolatayla arama mesafe koymalıyım. ekmeği hepten kesmeyi düşünüyorum. ama bu gün çok yüklenmedim kendime

Bu arada Beril, ismimin yazimi zor gelebilir, nasil kolayina gelirse oyle yaz, yanlis olmasi sorun degil

Pre desen bile anlarim ben

Saat 12 burda, yatiyorum ben gorusmek uzere
Ben prenses deyim sana fistigim.
Ya ben korkuyom bu Menü ve sporla salgini bozacan diye

Epey bir yemissin Canim ya
Cukulata
Simit
Ayyyyy sus sus kimse duymasin aramizda anlastikmi
Yarin daha duzenli bir Liste istiyorum sus payi olarak

Canim onemli olan ise baslamak, birseyleri yanlis yaptigimizin farkina varmak. Sonrasi corap sokugu gibi gelir inan. Ilk baslarda zararli aliskanliklardan vazgecmek zor gelir yavas yavas biraktikca kilondaki degisimi de goreceksin.

Meslek soylemistin ama unuttum sanirim, baya kosturmacali bir is ne guzel Keske benimkisi de oyle olsaydi, gun boyu oturmaktan enerji patlamasi yasiyorum, biraksalar duz duvara tirmanirim

Gelelim yorumlarima,

Sabah yumurta konusunda israrciyim bu 1

Ogleden sonraki ara ogun bos kalmis sanirim, o sebeple simte dayanamamissin. 1 adet susamli simitin kalorisi 465 yani 100 gr yagsiz pismis et ile ayni ya da 80gr cikolata ile. Bu yuzden simit pogaca gibi urunleri hayatindan cikar, sadece sabah kahvaltisinda olculu tuket eger birakamiyorsan. Gunluk kaoloi ihtiyaci diye arat google da hesap programlari cikiyor. Gunluk kalori ihityacin 1200-1600 arasinda degisir. Bunun uzerinde alirsan sporla eritmek durumundasin yoksa kilo alirsin. (Ben de cok yasadim - Dost aci soyler )

Tavsiyem ogleden sonraki ara ogune yogurt koyman, hergun 1 kase yogurt seni hem tok tutacak hem de bayanlarin cok ihtiyaci olan kalsiyoum ihtiyacini karsilacayacak.

Birde hergun yaninda 1 avuc kadar uzum bulundurman - uzum kan sekerine hemen tavan yaptirir. Beynin ihtiyaci olan glukozu karsilar. Bu yuzden de aclik ya da seker krizine girmez beyin. Seni eve gidene kadar oyalar en azindan - Cikolatadan sagliklidir. kuru uzum de olur, kuru erik vs de ama dikkat cok az tuketmelisin.

Canin cikolata cektiginde meyve ye hemen

Ana ogunlerin zayif kalmis canim, et ya da balik turu proteinle desteklemeni tavsiye ederim, yoksa ara ogunlerde acikman cok normal. Cunku seni tok tutacak cok bisey goremedim, acikman normal

Biraz uzun yorum oldu bu sefer.

Opuyorum seni cok, beraber verecegiz bu kilolari hic merak etme

Bugun bildirim gunu. Ben diyete dun basladim.

Baslangic kilom yani dun sabah ki kilom 65 idi.
Bugun sabah kilom 64,4

Btn bir sonraki hafta mi girecegim listeye nasil olacak?
Neseli bir gun dilerim hepinize :)

Tatlım avukatım. adliye ofis arasında mekik dokuyorum. hareket iyi oluyor tabi

ofiste hep çok yağlı şeyler yeniyor. dışardan söylenecek şeylerde yağlı. bende en sağlıklısı çorba salata olur diye düşündüm. hiç et yok menümde evet bunun bir çaresini bulmalıyım.

bu sabah yumurta yedim :) inşallah daha tok bir gün geçiririm.

çantama elma koyuyorum söz dinliyorum.

bu gün tartıda 113.1 i gördüm ödem atıyorum bu hafta :)

cuma yarışmasına biz ne zaman gircez ya ?

Merhaba kızlar
Sude ve prenses sizler yeni üye olduğunuz için 2hafta süreniz var. 2hafta sonra listeye gireceksiniz.

Bende kendimi tanıtmaya çalışayım
34 yaşında evli 2 çocuğum var
Ziraat teknikeri yim. Devlet te çalışıyorum.
8 senedir profesyonel olarak kilo alıp veriyorum.
MMaalesef yeme krizleri mi çözemedim. 2 hafta çok iyi gidiyorum 1haftasonu herseyi mahvediyorum.bende bunu çözmeye çalışıyorum

yeme krizi geçirmeyen kadın yoktur aramızda ama üzülme krizden sonra hemen kendine gelmen önemli spor yap ot tık ağzına :) bir şekilde en az zararla atlat
bende ömrüm boyunca çok kilo aldım az kilo verdim sonra verdiğimin iki katını aldım :) bu günlere böyle geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…