- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.641
Allah Kabul etsin Birak bu soklari gülümMerhaba kızlar
Menu yazayım
İftar
1tabak lahana 1minik kase cacık
Lahana yemek istemiyorum artık.
Yarın Ayça KAYA nın listesi var ya ona başlayacağım.Daldan dala atlıyorum ama en mantıklı gelen o şimdilik
İş yerinden yürüdüm ama yeterli değil
ben de tekirdağ'lıyım 37 yaşındayım çalışmıyorum 13 yaşında 1 kızım var
oldum olası kiloluydum hep bu kış karar verdim artık sağlık problemleri de başlamadan kurtulmam lazımdı bu kilolardan 115 kg ile başladım bu sabah 85,2 kg idim
absolutcum yarın hedefiminde altına düşerim inş. yarın sabah bildirim yapıcam kısaca
cuma yarışmalarında bildirdiğim hedef kilomu bile unuttum 70 yada 65 di ama ben kendime hedefler belırliyorum mesala yılbaşına kadar 75 kg olma hedefim var inşallah başarabilirim
:):):)
Tatlım yaşım 28. Öğretmenim. evliyim. Çocuk yok. Hedefim 50. Kilom 54 küsür.
Ben is ardindan spor ardindan yemek yemekle mesguldum ancak gelebildim.Spordasiniz sanirim hala kimse yokkkkkk
Spordasiniz sanirim hala kimse yokkkkkk
Bu arada Beril, ismimin yazimi zor gelebilir, nasil kolayina gelirse oyle yaz, yanlis olmasi sorun degil
Pre desen bile anlarim ben
Saat 12 burda, yatiyorum ben gorusmek uzere
Ben is ardindan spor ardindan yemek yemekle mesguldum ancak gelebildim.
Onceki mesajlari okudum. Az kisiyiz sanirim.
Yarin bildirim gunu sanirim. Bakalim takim ne durumda :)
ben bugunku raporumu yazayim:
Sabah :
1 kucuk kase lahana corbasi (sadece lahana ve sudan olusuyor)
Ogle:
1 buyuk kase lahana corbasi
Arada:
1 kucuk kase lahana corbasi
1 hurma (trabzon hurmasi
Aksam:
3 buyuk kase lahana corbasi (bu sefer soganli ve biberli bol sulu)
1 adet eksi elma
SPOR
Sabah evden ise tempolu yuruyus (gec kaldim kosusu da denebilir) : 15dk
Oglen isten eve tempolu yuruyus 20 dk + evden ise donus (yine gec kaldim kosusu seklinde) : 15 dk
Aksam spor salonunda eliptik bisiklet calismasi :30 dk (225 cal)
Isten eve donus - surunerek denebilir aslinda : 25 dk
Benim evim ve isim arasi yaklasik 1 kilometre - her sabah bu yolu yuruyorum / kosuyorum spor niyetine - tamamen istem disi
Ben prenses deyim sana fistigim.Bu arada Beril, ismimin yazimi zor gelebilir, nasil kolayina gelirse oyle yaz, yanlis olmasi sorun degil
Pre desen bile anlarim ben
Saat 12 burda, yatiyorum ben gorusmek uzere
Epey bir yemissin Canim yaBen şimdi geldim eve spor olarak gün içinde muhtelif yerlerde bol bol koşturdum :) ama şimdi spor yapcak halim yok
menüm şöyle;
sabah 1 bardak süt, 1 kk peynir(köy peyniri az yağlı olsun diye), 6 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği
ara öğün elma
öğle 1 kase mercimek çorbası, yeşil salata, 2 dilim k. ekmek
ara öğün(birden çıtır simit kokusuna dayanamadım) 1 simit
saat 19.00'da inanılmaz şekerim düştü. bir çikolata yedim
sonra doyamadığımdan :çorba ve yeşil salata yedim
22:00'da 2 mandalina yedim hastayım vitamin olsun diye
maşallah yazınca farkına vardım yemediğim kalmamış
Bu günün en güzel yanı az sigara, az ekmek, ve salata çorba olayını kolay bulmam oldu. çikolatayla arama mesafe koymalıyım. ekmeği hepten kesmeyi düşünüyorum. ama bu gün çok yüklenmedim kendime
Ben şimdi geldim eve spor olarak gün içinde muhtelif yerlerde bol bol koşturdum :) ama şimdi spor yapcak halim yok
menüm şöyle;
sabah 1 bardak süt, 1 kk peynir(köy peyniri az yağlı olsun diye), 6 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği
ara öğün elma
öğle 1 kase mercimek çorbası, yeşil salata, 2 dilim k. ekmek
ara öğün(birden çıtır simit kokusuna dayanamadım) 1 simit
saat 19.00'da inanılmaz şekerim düştü. bir çikolata yedim
sonra doyamadığımdan :çorba ve yeşil salata yedim
22:00'da 2 mandalina yedim hastayım vitamin olsun diye
maşallah yazınca farkına vardım yemediğim kalmamış
Bu günün en güzel yanı az sigara, az ekmek, ve salata çorba olayını kolay bulmam oldu. çikolatayla arama mesafe koymalıyım. ekmeği hepten kesmeyi düşünüyorum. ama bu gün çok yüklenmedim kendime
Canim onemli olan ise baslamak, birseyleri yanlis yaptigimizin farkina varmak. Sonrasi corap sokugu gibi gelir inan. Ilk baslarda zararli aliskanliklardan vazgecmek zor gelir yavas yavas biraktikca kilondaki degisimi de goreceksin.
Meslek soylemistin ama unuttum sanirim, baya kosturmacali bir is ne guzelKeske benimkisi de oyle olsaydi, gun boyu oturmaktan enerji patlamasi yasiyorum, biraksalar duz duvara tirmanirim
Gelelim yorumlarima,
Sabah yumurta konusunda israrciyim bu 1
Ogleden sonraki ara ogun bos kalmis sanirim, o sebeple simte dayanamamissin. 1 adet susamli simitin kalorisi 465 yani 100 gr yagsiz pismis et ile ayni ya da 80gr cikolata ile. Bu yuzden simit pogaca gibi urunleri hayatindan cikar, sadece sabah kahvaltisinda olculu tuket eger birakamiyorsan. Gunluk kaoloi ihtiyaci diye arat google da hesap programlari cikiyor. Gunluk kalori ihityacin 1200-1600 arasinda degisir. Bunun uzerinde alirsan sporla eritmek durumundasin yoksa kilo alirsin. (Ben de cok yasadim -Dost aci soyler )
Tavsiyem ogleden sonraki ara ogune yogurt koyman, hergun 1 kase yogurt seni hem tok tutacak hem de bayanlarin cok ihtiyaci olan kalsiyoum ihtiyacini karsilacayacak.
Birde hergun yaninda 1 avuc kadar uzum bulundurman - uzum kan sekerine hemen tavan yaptirir. Beynin ihtiyaci olan glukozu karsilar. Bu yuzden de aclik ya da seker krizine girmez beyin. Seni eve gidene kadar oyalar en azindan - Cikolatadan sagliklidir. kuru uzum de olur, kuru erik vs de ama dikkat cok az tuketmelisin.
Canin cikolata cektiginde meyve ye hemen
Ana ogunlerin zayif kalmis canim, et ya da balik turu proteinle desteklemeni tavsiye ederim, yoksa ara ogunlerde acikman cok normal. Cunku seni tok tutacak cok bisey goremedim, acikman normal
Biraz uzun yorum oldu bu sefer.
Opuyorum seni cok, beraber verecegiz bu kilolari hic merak etme
Merhaba kızlar
Sude ve prenses sizler yeni üye olduğunuz için 2hafta süreniz var. 2hafta sonra listeye gireceksiniz.
tamam tatlım iki hafta sonra 107 kilo olarak listeye girerim ilk hedefim de 77 kilo olur inşallah :)
Bende kendimi tanıtmaya çalışayım
34 yaşında evli 2 çocuğum var
Ziraat teknikeri yim. Devlet te çalışıyorum.
8 senedir profesyonel olarak kilo alıp veriyorum.
MMaalesef yeme krizleri mi çözemedim. 2 hafta çok iyi gidiyorum 1haftasonu herseyi mahvediyorum.bende bunu çözmeye çalışıyorum
Gunaydinnnnn
Hayirli cumalar
tamam tatlım iki hafta sonra 107 kilo olarak listeye girerim ilk hedefim de 77 kilo olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?