- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #103.661
Bende kendimi tanıtmaya çalışayım
34 yaşında evli 2 çocuğum var
Ziraat teknikeri yim. Devlet te çalışıyorum.
8 senedir profesyonel olarak kilo alıp veriyorum.
MMaalesef yeme krizleri mi çözemedim. 2 hafta çok iyi gidiyorum 1haftasonu herseyi mahvediyorum.bende bunu çözmeye çalışıyorum
Gunaydin kizlarrrrr
Bugun bildirim gunuuuu...
Yeni arkadaslarimiz sizin 2 hafta deneme suresi var. 3. Hafta bildirim yapacaksiniz. Baslangic kilolarinizi ve hedeflerinizi iletirseniz sevinirim..
***14.TAKIM 385. ETAP ***
Absolut123 91,9 / 91,8 / 0,1 / %0,05 ( izinden döndü yüzde 2'ye bölündü )
Dayko 85,6 / / / %
Yakar76 64,8 / 65.600 /-0.8 / -1.23%
meksilina 54,8 / / / %
14.TAKIM ORTALAMASI %
Gözün aydın kuzumm. Maşallah sana.. darısı başıma inşallah..Selamlar hanimlar
Bildirimimi yaptim cok sukur bu ayki hedefimi tutturdum insallah bidahaki ay da tutar
Kasim sonu hedefim 80
Sagol cancazim sen de yaparsin ben inaniyorumGözün aydın kuzumm. Maşallah sana.. darısı başıma inşallah..
Sagol cancazim sen de yaparsin ben inaniyorum
Degerlerine baktiracaktin ne yaptin o isi
Bu kadar emek veripte boyle yavas vermene ben de cok uzuluyorum canim
Hanımlar kusura bakmayın geç oldu bugün toplantım var. Yoğunum biraz kilo bildirimi yapıyorum hemen.huuuuu kilo bildirimiiii Daykooo, meksilinaaa nerdesiniz huuuuuu
Yakarcımm sen bu hafta aldıklarını anca verebildin galiba.. hiçç moralini bozma olur mu.. sadece çok kısa süreli hedefler koy kendine.. 1 öğünle başla önce. bu öğünde şunları şunları yiyeceğim diyip, ona uymaya çalış.. sonra onu 3 öğüne çıkar, yani 1 gün içinde yiyeceklerini belirleyip ona uymaya çalış.. zaten kısa hedeflere vardıkça bir bakmışssınki kocaa bir hafta olmuş.. en önemlisi akşam ve hafta sonları.. onlar bizim en büyük sınavlarımız bence.. gözümüz doymuyo galiba. :) ben dün akşam yemekten tam doymadan kalktım mesela. sonra akşam 10 gibi 2 tane mandalina yedim. iyi geldi. sende dene istersen. sürekli 2 ileri 1 geri olunca insanın motivasyonu da kalmıyo haklı olarak..
hadi gel bu akşama hedef koyalım, yiyeceklerimizi belirleyip, hiç dışına çıkmayalım. olur mu :)
AÇok haklısın.ben sabah ve öğlen birşey yemeyip akşam gözüm dönüyorum .hatam bu. Şimdi sabah ve öğle yiyip akşam çorba veya salata yoğurt yemeyi demeyeceğim
İlk hedefim akşam kabak salatası yapıp yemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?