Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin kizlarrrrr

Bugun bildirim gunuuuu...

Yeni arkadaslarimiz sizin 2 hafta deneme suresi var. 3. Hafta bildirim yapacaksiniz. Baslangic kilolarinizi ve hedeflerinizi iletirseniz sevinirim..

yeme krizlerin ne uzerine oluyor? Yani gunluk her zaman yedigin seyleri yeme krizine girdiginde fazla mi tuketmek mi, yoksa yeme krizine girdiginde yememen gereken yuksek kalorili seyleri mi tuketmen?

Ona gore yardimci olmaya calisayim elimden geldigince

Ama moral bozmak yok asla, pes de etmek yok

***14.TAKIM 385. ETAP ***

Absolut123 91,9 / 91,8 / 0,1 / %0,05 ( izinden döndü yüzde 2'ye bölündü )
Dayko 85,6 / / / %
Yakar76 64,8 / / / %
meksilina 54,8 / / / %

14.TAKIM ORTALAMASI %

kizlar nerdesiniz.listede dolmuyor.neyse yardima ihtiyac olursa haber verin lütfen

Yakarcımm sen bu hafta aldıklarını anca verebildin galiba.. hiçç moralini bozma olur mu.. sadece çok kısa süreli hedefler koy kendine.. 1 öğünle başla önce. bu öğünde şunları şunları yiyeceğim diyip, ona uymaya çalış.. sonra onu 3 öğüne çıkar, yani 1 gün içinde yiyeceklerini belirleyip ona uymaya çalış.. zaten kısa hedeflere vardıkça bir bakmışssınki kocaa bir hafta olmuş.. en önemlisi akşam ve hafta sonları.. onlar bizim en büyük sınavlarımız bence.. gözümüz doymuyo galiba. :) ben dün akşam yemekten tam doymadan kalktım mesela. sonra akşam 10 gibi 2 tane mandalina yedim. iyi geldi. sende dene istersen. sürekli 2 ileri 1 geri olunca insanın motivasyonu da kalmıyo haklı olarak..
hadi gel bu akşama hedef koyalım, yiyeceklerimizi belirleyip, hiç dışına çıkmayalım. olur mu :)

Dayko 85,6 / 84,8 / 0,8 / % 0,93
Yakar76 64,8 /65,6 / - 0,8 / % -1,23
meksilina 54,8 / / / %

14.TAKIM ORTALAMASI %

Sagol cancazim sen de yaparsin ben inaniyorum
Degerlerine baktiracaktin ne yaptin o isi
Bu kadar emek veripte boyle yavas vermene ben de cok uzuluyorum canim

haftaya diyabet hastanesinde randevum var. yeniden şeker yüklemesi yapacaklar. bakacaklar insülin direnci ne alemde.. ona göre de diyetisyene yollayacaklar yine.. vallahi bende üzülüyorum ne yalan söyliim.. seneye yaza kadar öyle yada böyle gidecek kilolar kaçarı yok

huuuuu kilo bildirimiiii Daykooo, meksilinaaa nerdesiniz huuuuuu
Hanımlar kusura bakmayın geç oldu bugün toplantım var. Yoğunum biraz kilo bildirimi yapıyorum hemen.

meksilina 54,8 / 54,3/0,5 / % 0.91

meksilina 54,8 / 54,3 / 0,5 / % 0,91

14.TAKIM ORTALAMASI % 0,16

AÇok haklısın.ben sabah ve öğlen birşey yemeyip akşam gözüm dönüyorum .hatam bu. Şimdi sabah ve öğle yiyip akşam çorba veya salata yoğurt yemeyi demeyeceğim
İlk hedefim akşam kabak salatası yapıp yemek.

hadi inşallah canım benim... her ilave lokmada beni hatırla haftasonu en büyük sınav.. hadi inşallah atlatıcaz bu hafta sonunu..

bende sabah normal kahvaltı yaptım.. 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 3-4 zeytin falan.

şimdi öğle yemeğinde yoğurt ve 4 kaşık makarna yiyeceğim. yanına domates salatalık vs

akşama et sote, salata, 1 kase çorba yerim.

ara öğün olarak ta 1 sütlü tarçınlı kahve içerim tamamdır.

şu yumurta ve sütlü kahve kadar tok tutan başka bişi görmedim vallahi.. şiddetle tavsiye ederim :)

Kizlar ben de bu aksam bantta 1 saat yurumeyi dusunuyorum sonra da esim uyuyunca 2 mil leslie yapmayi planladim ozledim leslie yi gunduz yapcaktim komsu geldi kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…